Renault THALIA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: ELF Evolution SXR 5W30
to luf: Tiez som nanho kukal, ale ja vidim vzdy skorej cez tu velkost - proste odzadu ak vies co tym myslim (nebudem sem predsa pisat sproste slova alebo blbe narazky na baby). No proste mna zobralo skorej ked som sa postavil k focusu. Dekel kufra som mal vo vyske prs (to je nad bruchom - co sa mi s vekom zmensuje) (a brucho to je to pod tymi prsiami co sa mi zase zvacsuje - to len pre ladaH aby vedel o com sa bavime) ... teraz mam len strach ci to ma tapacirovany ten dekel, ale myslim ze sa to rychlo dozvieme :-) -
« Re: To: LadaH
to LadaH: budem komentovat len co sa komentovat oplati, takze: 1/ nie thalia sa mi nepaci ani trosku - ma malo dveri. Auto zacina od piatich. :-) 2/ nech napises co chces o tom aka je skareda, pozri sa kolo sa ich predalo a uvidis za predsa len najde niekto konu sa paci - ja to tiez posudzujem od zadu, ale su taki zo na to kukaju odpredu :-). 3/poznam viacej aut s plechovym kufrom v ovela vyssej cenovej skupine aj ked teda tazko hovorit o autach ked nemaju tie piate dvere -
« Re: ELF Evolution SXR 5W30
to jurom: Nepoznam, ale ta cena je celkom dobra. To je plna syntetika alebo co?
to yyyy: Suhlas, moja svagrina miluje Thaliu a Clio sa jej az tak moc nepaci. Mne osobne ten prilepeny kufor Thalie vadi, ale ziadne auto, co bol urobeny sedan z HB sa mi nepaci. -
« ELF Evolution SXR 5W30
Ma niekto prakticke skusenosti s tymto olejom ? Cena je cca 290 Sk/l, je certifikovany Renaultom pre vacsinu motorov, spotreba paliva by sa mala znizit v hraniciach 4,2 - 10% (podla druhu jazdy), splna normy ACEA A1-98, A3, API SJ. Chcem ho naliat do 1.4 16V.
Resp. ake oleje pouzivate vo svojich Renaultoch, ake mate skusenosti ? -
« Re: Servisne prehliadky
to ladah: To je len alen tvoj sukromny pocit. Baby sa z toho idu posrat. ... Ale nic si z toho nerob, keby baby vedeli co je pekne tak sa na nas nikdy v zivote nepozru. No ... teda ... teraz sa musim ospravedlnit tym co sa maluju, pomaduju, lestia alebo holia viac ako 2x do tyzdna :) -
Opravdu nekdo z vas kupil tuto sracku!Kufor je
ako z ineho auta spatne napasovany a spajany.Je
to klasicky nepodarok s francuzkej kuchyne.Mel som
nove Clio pred styrmi rokami a bol som rad ze ho
niekto vobec kupil!Ces problemy s prevodoukou a
hdzlimi brzdami po motorove problemy a odtahouka
bol moj SECOND HOUME! -
Ja tam nelejem ziadny olej. :-) To sa musis spytat tych ludi v Renolte. Ja len zanho platim ucty. Kym to bolo v zaruke vcelku ma nezaujimalo co si donho leju (aj tak mi dali prvu napln po 20 000 zadarmo) ale uz by som sa asi mal spytat co som kupil, ze? -
To je tiez dobre :-) Ja som zase pocul o jazde na petrolej na starych zigulakoch. Neviem si sice predstavit realizaciu, ale vraj sa to dalo...
Ja budem jazdit aj nadalej na benzin, celkom sa mi osvedcil V-Power, onedlho urobim s nim dalsi test, tak uvidim. BTW aky olej lejes do motoru? Ja chcem prejst na plnu syntetiku, lebo cez vikend v zime parkujem pri potoku a bezne tam byva aj -30 celzia a v lete tam zase pali slnko, a tiez dlhsie jazdy v lete, na to je podla mna lepsie stavany plne systenticky olej. Ale predajca ma dost odhovaral, ze je to zbytocne a ze sa moze zvysit spotreba oleja. Teraz motor olej nezerie vobec.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!