Renault THALIA
« Re: 1,4 16V
Mam tento motor v thalii a v podstate musim suhlasit s tym co povedal Luf v diskusii Clio II. Akurat spotreba mi vychadza v meste cca 7.5 mimo mesto 6.5 a naposledy ked som isiel cez rakusko po dialnici cca 160km/h(je to cez alpy cize polovica je celkom slusny stupak) tak mi vysla spotreba 7.3. Ale tie cisla ber iba orientacne, nemeriam to nejako exaktne a na jazdenie na spotrebu si tiez moc nepotrpim... -
« Re: THALIA
Nemyslím, že by Daewa byly nějaká špatná auta. Určitě ne horší než třeba Škoda. Rozhodně člověk dostane za tu cenu co má dostat. O tří leté záruce si jiné automobilky mohou nechat zdát, nebo si jí netroufnou dát. A poklesy prodeje? Myslím že v tom svou vinu hraje krach Daewa v Korei. Po odkoupeni GM bude urcite lip. -
« Re: THALIA
to matuS: musis porovnavat porovnatelne, espero a nexia boli up to date pred 5 rokmi, povedz auto im rovnocenne vybavou a vykonmi (v tom case) a napis sem cenu, uvidis preco sa vtedy dobre predavali, ja som kupil moju nexiu za 350 000 s 3 rocnou zarukou, klimou, airbagom, plnou elektrikou aj na zadnych dverach, 16V motorom, posilnovacom riadenia, abs ... dalej uz neviem ... ale povedz co vtedy bolo porovnatelne? ak si zobral len feliciu, v takej vybave sa splhala cena k 500 000. Pamatam sa ako dnes, najmensia Corsa (povazujes ju za auto?) bez vsetkeho co som hore napisal bola za 299 000 - hovorim ti ze nikdy by som za nu nexiu nedal. -
« Re: THALIA
to HAHA: ako to tak citam je mi jasne ze s dejvom nemas ziadne skusenosti - nikdo nikdy netvrdil ze dejvo je hviezda, jeho jednoznacnou vyhodou bola jeho cena a co si za nu dostal. Nevyhody ako vyssia spotreba, starsi dizajn a podobne boli viac ako vyvazene vybavou, 3 rocnou zarukou a cenou. To ze sa teraz nepredavaju tak ako vtedy je dane cenou - uz nie je vyhodna. Mal som svoju nexiu a vo firme boli espero a leganza - nenadavam na ne urcite by som ich VTEDY radil PRED SKODU.
« THALIA
Chlapci neviem ale nástup Thalie mi pripomína nástup Daewa v r. 96. Lámali sa rekordy v predajnosti, spoľahlivosť bola len v začiatkoch. V súčasnej dobe predajnosť o dosť klesla a o spoľahlivosti ani nehovorím. Skoro každý majiteľ Daewa sa snaží predať ho čo najskôr, alebo ho už nepredajú lebo prerobia na ňom nenormálne peniaze. Sú však aj taký ktorí chvália Daewoo, ale len preto lebo ho majú naleštené v garáži a najazdené 20000 km. Nepripomína vám to Tháliu ?