Renault THALIA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Zabezpečení - rádio atd...
Vážení majitelé Thalií. Jelikož už se blíží den, kdy se zřejmě stanu Vaším kolegou, zajímalo by mne, kromě jiného i to, jak jste vyřešili zabezpečení vozu. Např. rádio u verze RT nemá vyndavací panel, takže co s ním. No a taky "poklice" na kolech, které stojí cca. 1000,-Kč/kus. V Praze mi ukradli už 2x poklice ze služební Felicie a i u malého Peugeota (kterého mi potom ukradli celého), takže jsem rozhodnut originály sundat a koupit nějaké obyčejné, ne tak hezké, ale levnější. No a jak to tedy řešíte Vy, zkušenější uživatelé Thálií???? -
« dalsi postreh
Tej pripomienke o tom hroznom aute nerozumiem ani ja, ale kazdy mame narok na svoj nazor.Moj je asi taky, ze som s motorom 1,4 16V 98k uskuocnil cestu Senica - Kladno ( cca.400km) asi 50 km po Prahe a spat Kladno Senica. Rychlost na dialnici som udrzoval do 140km/hod a dost ma prekvapila spotreba.Samozrejme kladne.Vypocital som ze spotreba auticka bola +/- 6.3L /100km. myslim ze to nepotrebuje komentar.Pravda je ze z Kladna som isiel sam,ale tam som sme isli dvaja,a plne nalozeny kufor a sklopene sedadla.Cez spatne zrkadlo nebolo nic vidno takze asi si to viete predstavit kolko to bolo nalozene.Ake mate skusenosti so spotrebou vy ? Diky za odpovede a zelam vela stastnych kilometrov. P -
« Re : Porkačování a oživení
No známý si jí koupil asi pred 2 ma měsícema. Motor ma obyc 1,4. Prvni pocit z jizdy za volantem je docela dobry. jen sedacky by mohly byt tak trochu tvrdsi a tvarovanejsi. v zadu se mi sedi docela dobre a misto nad hlavou je opravdu maly. Proste spokojenost za ty prachy koupil ji z autosalonu, kde byla jako predvadeci vuz. Mela najeto 20t, klimatizace, elektrony, radio s ovl. pod volantem, gum. koberecky, stř. metal. p.c. 380t kč a ted byla za 250t 3/4 roku stará. -
« Re : Porkačování a oživení
Díky za kladné odpovědi. Přiznám se že tu od "Mykesky" nějak nechápu.
No stejně to vypadá víc na to, že za měsíc už budu mezi Vámi, snad spokojenými majiteli.
Samozřejmě se těším na další názory a informace.
Co třeba příslušenství? Střešní okno, nosič, bezpočnostní výbava atd.??? -
« Re: pokracovanie
Aj ja mam thaliu, ale 1.4 75k, moja maximalka je okolo 180 km/h, 4 ludia + batozina. Zaujimalo by ma aku najvyssiu rychlost si dosiahol ty. Inac auticko v pohode, len pred dvoma mesiacmi na neho spadla lavina a mal som ho 44 dni v servise. najazdene mam okolo 13000km a som absolutne spokojny. Ako si napisal, aj mna prakvapilo to, ze je na svoje triedu vyborne odhlucnene az na tie gumy(goodyear). -
« pokracovanie
.. v poladovici , max. 2-3 prevodovy stupen, takze tam sa ta spotreba zdvihla. Inak pri poslednom tankovani a normalnom jazdeni som vypocital spotrebu 7,08L. Je zima,kratke vzdialenosti, 1,6 16V 98K, podla mna sa to auticko za tu spotrebu hanbit nemusi.Co sa tyka pohodlia, tak jedinu vyhradu mam ,ze v zadu mieste spustena strecha robi problemy vyssim ludom ako 185 CM a sice ze sa dotykaju stropu hlavou,ale inak pohoda. Nanohy miesta dost a pri troche skromnosti sa v zadu traja pohodlne na rozumnu vzdialenost odvezu.Trosku mi chyba palubak kvoli sebakontrole spotreby ale da sa na to zvyknut. ked budu navyse prachy urcite si ho ale dokupim. zatial tolko. -
« Thalia ano-nie
Caute vsetci Thaliaci.Tak ako som este v oktobri spominal ze sa ozvem tak som tu.Auticko mam asi tak dva mesiace,moc ho nesetrim lebo uz mam 3220 km.Dali mi aj kartu na 5000.- na benzin aj autoradio pioneer ale nie kvoli tomu pisem.Asi do 2000km som jazdil max.do 3200ot/min, potom som tomu uz aj trosku vysival , a poviem vam, je to poznat.motor 1,4 16V pri 3200 a viac ot/mín robi hotove zazraky.A pritom je auto podla mna na svoju triedu dost tiche.Co sa tyka motoricky,skoro ho nepocut, jediny za spomenutie vhodny ramus je vlastne hluk pneu na vozovke.Co sa tyka spotreby, tak priemer ( a to som jazdil vacsinou kratke trrasy do 10 km a v zime) mi vysiel 7,8L-Trosku som sa toho zlakol,ale uvedomil som si ze to bol zabeh a jednu cestu z BA do se SOM ISIEL V POLADOVICI -
« Re: Oživení nejen pro autora
Dobrý den ve spolek. Díky cenové nabídce, která je nyní na Thálie, rovněž uvažuji, zda koupit nebo ne. Proto bych se rád dozvěděl zkušennosti dosavadních vlastníků po najetí pár desítek tisíc km, problémy, které s autem měli, praktické zkušennosti s využitím "sedanového" kufru apod.
Předem díky moc za spolupráci.
Mimochodem druhým mým favoritem je Fabia Combi, ale fakt je, že cena je u Ranaultu od dost příznivější. A navíc havarijní pojištění po celou dobu leasingu (tedy i 4 roky a ne jen 3 jako Škodovka).Ještě jednou díky za reakce.
-
« Re: aj tak ...
Měl jsem možnost s tímhle autem dva dny jezdit a podle mého názoru je na tomhle autě poznat, že je děláno lacině - nejvíce na mě zapůsobila převodvka hučící při čtvrtém a pátém převodovém stupni jako za starých "dobrých" časů - přitom šlo o auto půjčené přímo od dovozce dealera - Autoavant Praha. -
« aj tak ...
Caute Ludia.Tak si tu citam tie Vase prispevky a som v rozpakoch.Pravda je ze Thalia nepatri medzi krasavcov ale to co ponuka ze tu cenu , je myslim s konkurenciou neporovnatelne.Ja si ju idem vo stvrtok kupit (1,4 16V) tmavo-sedu matalizu a budem sledovat vsetko co tu uz bolo povedane a dam vam na to vsetkym jasnu odpoved.Tak ci tak, ak by ste chceli to iste co ma Thalia na novej Fabii sedan, zaplatite asi o 120 000 viac a to myslim nie je malo.Takze dufam ze som sa rozhodol spravne a potvrdim vam to v najblizsom prispevku podla osobnych skusenosti.Zatial sa majte -
« Thalia - motor
Moc toho o Thalii neviem, iba ze ma sasi z Clia. Clio mam a je to super vozitko, Thalia ma vraj maksie perovanie. Motor, ktory je v zakladnej Thalii mame v Megane - celkom dobry motor. Je menej pruzny ako 16V, ale ked podradis, da sa velmi svizne predbiehat. Spotreba vychadza okolo 6-6.5l. Hlucnost minimalna, ale Megane je odhlucneny inak ako Clio, takze je mozne, ze je ho trochu pocut. Inak 16V je od 8V hlucnejsi, ma taky ostrejsi zvuk. Ad bezpecnost - predok bude s Cliom zrejme uplne identicky. Kdesi som cital o bezpecnosti Thalie a bolo tam napisane, ze tazi z bezpecnosti Clia a je vlastne tak isto bezpecna. Rozdiel vahy moze byt sposobeny doplnkovou vybavou, ale pochybujem, ze by sa setrilo kdesi na bezpecnosti. -
« Oživení
Zdravím všechny diskutéry. Jelikož uvažuji o koupi Thalie (i když bohužel v delším časovém horizontu), mrzí mne, že diskuze na toto téma poněkud pohasla. Zejména by mne zajímaly zkušenosti majitelů. Několik vesměs kladných hodnocení se zde již objevilo. Předpokládám, že jste pánové přes léto nelenili a najeli mnoho dalších (doufejme radostných) kilometrů. Podělte se prosím o nové zkušenosti. Někdo psal o hluku v kabině při jízdě nad 3000 otáček. Je celkem možné, že Renault ušetřil na odhlučnění (když už šetřil kde se dalo - např. stěrač zadního skla, dělená sedadla, čalounění víka, výplně dveří a repro v nich, ...). Taky mám obavy, zda se úspory neprojevily na bezpečnosti v souvislosti s tuhostí karoserie. Nepamatuji si již přesné hodnoty, ale překvapil mne velmi malý rozdíl v hmotnosti mezi Cliem II a Thalií. No někde musí něco chybět - možná právě tu a tam nějaká výztuha či právě to odhlučnění (z hlediska bezpečnosti se Renault asi při budování své image výrobce bezpečných aut nemusí obávat problémů, jelikož Thalie nedodává na západoevropský trh a tak jistě nebudou NCAP testovány - tak aby této skutečnosti nebylo zneužito). Na mé všetečné dotazy mi bohužel u Renault dealera Pokorný v Brně odpovědět nedokázali (mimochodem mám pocit, že k autům nemá většina zaměstnanců u prodejců nijak zvláštní vztah a neví o nich nic víc, než co si přečtou z reklamních materiálů - škoda). Snad se tedy někdo znalý objeví mezi vámi a dozvím se něco nového.
Thalia samozřejmě není poslední výstřelek moderního designu, ale s Cliem II 1,4 (55 kW) jsem jednou jel a byl jsem moc spokojen (měl jsem Š 120 a dnes mám Formana 93 - tak se není co divit). Jestli se moc neliší, tak za novou cenu 265.000,- je to fakt naprostá pecka (s takovým motorem, výbavou a snad i bezpečností). Mimochodem jsem dnes četl, že Fabia od uvedení na trh již potřetí podražila. Než Thalia je zřejmě lepší (až na základní motory), ale krásy taky moc nepobrala a za ty ceny ....
Tak neváhejte a podělte se o zkušenosti z provozu, ale objektivně, ať to k něčemu je. -
« Re: 1,4 16V
díky, já to beru orientačně. jen jsem chtěl vědět, abych si nenaběhl. aby to nebyl nějaký žrout (třeba 8L průměr při normální jízdě) co má výkon jen v posledním tisíci otáček, nebo se netočí a tak. teď mě hlodá prozměnu kvalita, která, jak tu popisujete, není vždy nejlepší.
Nemáte někdo zkušenosti s pražským prodejcem Auto FREIBERG? nakolik mají ochotný a kvalitní servis? díky.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!