Renault THALIA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  22:38

« Re: To: Hufnágl

iggy> No ale jakou Škodu a jaký Renault máš na mysli?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  21:05

« To: Hufnágl

No každý máme iné skúsenosti s autami... Mal som škodovku a mal som aj renaulta a od tej doby nedám na renault dopustiť.. nemal som s ním žiadne problémy narozdiel od škody /renault bol osemročný voz a dokonca aj po búračke/.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  12:25

« Re: moj nazor

ja to fidim na predrazenou Fabii a podcenenou Thalii
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  10:40

ten rozdiel v cene fabie combi na slovensku a v cechach je zarazajuci.rozdiel v cene tahlie je asi primerany.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  15:20

O postavení Škody a Renaultu je těžké polemizovat. My měli 2 laguny a teď mám megana. Taky 2 oktávky, z čehož jednu má teď otec. Každé auto má svá pro a proti. Kvalitnější a spolehlivější je určitě Škoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  14:58

je zajimave sledovat rozdily v cenach mezi CR a SR. 299 900,- vs. 309 900,- a 309 900,- vs. 349 900,-
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.01  12:23

« moj nazor

so zaujmom som si precitala co tu vsetci pisete
    o thalii.my sme sa uz rozhodli ,ze si ju kupime.
    konecne rozhodovanie bolo medzi fabiou combi a thaliou. priznavam ,ze aj nam sa viac pacila fabia,ale v konecnom dosledku rozhodla ekonomika.fabia combi je za 349 900 a thalia za 309 900.40 tisic je pre nas znacny rozdiel.renault nam ponukol aj vyborny sposob financovania.nulove lizingove navysenie pri 60% akontacii. zaplatime 185 000 ,plus prvu lizingovu splatku 3444 a rocnu poistku v alianz dopredu 9260korun.za tri roky preplatime 6500 korun. to je vlastne poplatok za lizingovu zmluvu a odkupna hodnota vozidla. nieco take vam v skodovke neponuknu ani nahodou.kedze mame 2 deti potrebujeme aj znacny batozinovy priestor.doteraz sme mali kratky favorit ,ale ten sme vymenili prave koli malemu kufru za kombi favorit.nie som automobilova odbornicka ,ale ked si zratate co kolko stoji tak je na tom naozaj lepsie thalia a nemyslim si ze renaut je horsia znacka ako skoda.skor naopak.vyzor auta je velmi subjektivna zalezitost.myslim ze thalia je velmi prakticke rodinne auto za velmi rozumnu .
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.01  08:24

« Nejaké údaje....

Nazdárek... Papierovo dávajú záruku na prehrdzavenie karosérie 12 rokov bez obmedzenia počtu km, servisný interval 30.000 km. Z môjho pohľadu príjemná výbava za menšie peniaze ako u Škody... Zadné sedačky je možné sklopiť /teda aspoň podľa obrázku/ A u Renaultu sa nikto netají tým, že to auto je navrhnuté pre strednú a východnú Európu, teda oblasti s nižšou kúpnou silou...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  07:54

« Viděl jsem to

Včera jsem byl v servisu Renault pro kryt šroubu sťěrače, který mi vzala myčka a měli tam tu Thalii. Okukoval jsem ji a musím říct, že opravdu mnoho krásy nepobrala. Stála vedle Clia a to je o moc pěknější. Thalia je vyšší, má jiný nárazník a je vůbec od pohledu nestabilní. A tak nějak z ní čiší, že je dělaná pro nízkou cenu. Kdybych měl váhat mezi Fabíí a Thalií, tak bez zaváhání vezmu Fabii. Nebo Polo Classic. Jenže tato auta mě vůbec nějak neoslovují.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  06:58

« Re: viděl jsem to ve skutečnosti,

a je to ... žádný zázrak; no ale za 300 tKč zázrak těžko můžeš chtít (a mj. airbagy to má v základu takže co!). V designu je ze všech renaultů nejmíň hezký. Plasty (blatníky...) mi nevadí - aspoň nerezaví a je-li zachována bezpečnost, bude to spíš plus. Kufr velikosti oktávky... vadí mi tam, že nejdou sklopit zadní sedačky (prý). Ale je to za 300 tKč. Motor normální, taky žádný zázrak, ale kdo si tohle auto koupí, nebude to proto, aby jezdil po okreskách +-160 km/h (to by si za 220 tKč koupil 5 let starou rychlou ojetinu). A na svezení ke tchýni jednou za 14 dnů pro zeleninu, králíka a brambory je to dobrý až dost - a to vzadu stejně seí děti a nejspíš v sedačkách, takže opěradlo ani částečně sklopit stejně nemůžeš. Srovnatelné nové auto s tak velkým kufrem za tyhle peníze asi jiné není. Auto pro zaměstnaného člověka v transformující se zemi, který nechce domácí škodovku - tj. fabii kombi (beztak je dražší a v sedanu bude mít menší kufr - i když sklápěcí opěradlo). V této cenové kategorii "super podvozek" fabie asi nebude rozhodovat, spíš jiná praktičnost a cena. Pro cílovou skupinu zákazníků by to měla být dobrá volba.Asi tak to vidím.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.01  21:23

« Neviděl jsem to ve skutečnosti,

nicméně jelikož je to na podvozkové platformě Clia, nevyhovuje mi to rozměrově a na obrázku mi to připadá jako současný produkt automobilky LADA. To je můj názor. Až to uvidím ve skutečnosti, můžu to upřesnit.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.01  20:37

« Zajímavé auto

Prohlédl jsem si v Auto-Linhart ČB, v rámci předváděcí akce (jinak organizace této akce na tak velký zájem byla bídná, prospekty nebyly, informace a možnost svezení jen teoretická) do auta však bylo možné si sednout a prohlédnout i kufr, motor. Ještě, že je internet.
    - Jinak si myslím, že je to konkurent Fabie i cenou. Proti Meganu Clasic je se stejným motorem o 100 tis.Kč levnější, má stejný kufr, papírově je i o něco živější. Mínusem je o něco menší vnitřní prostor.
    - Proti plastům nelze nic namítat, používají se běžně např. na nárazníky, zadní dveře, někde i části blatníků apd.
    - Obavy bych měl jen z té turecké výroby, snad si to ale dokáže Renault ohlídat. Vždyť nevíme kolik turků a podobných levných prac.sil dělá u Renaultu ve Francii.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.01  16:28

« Plasty v Thalii

Strecha, dvere a kridla Thalie su z plastu. Vyzera to tak, ze chceli cenu co najviac stlacit dole a preto setria na com sa da aj neda.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.01  22:33

« Re: Thalia?To snad ne!A to si rikaji tvurci automobilu.

iMike> Ne, že bych Thali obhajoval Taky znám pěknější auta, ale v čem jezdíš Ty, že na ní tak pliveš?
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.01  21:24

« a ešte niečo...

Neviem koľkí z Vás ju už videli aj inak ako na obrázku... Ja som si ju už obzrel aj pekne zblízka a prežil som to :-))) Zle mi určite neprišlo...
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.01  21:20

« Foto

No na nejake fotečky sa môžete pozrieť na www.renaultclub.cz
    A čo sa týka designu, páni každý máme iný vkus /mne sa krátka fabia nepáči ani trochu../
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.01  20:03

« Re: Thalia?To snad ne!A to si rikaji tvurci automobilu.

to iMike: Si proste *!
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.01  18:26

« Thalia?To snad ne!A to si rikaji tvurci automobilu.

Thalia?DES a HRUZA me zachvati pri pohledu.A ta kvalita?O nicem!nejsou ani schopni potahnout nejakou textilii viko zavazadloveho prostoru.A ten zadek?Ten vypada jako navareny.Odkazuji na MF Dnes ze stredy 7.1.2001.Tam je vyobrazena i z profilu narozdil z propag.mat. ji uvidime jen zezadu.Thalia?NE DEKUJI!Kam si mohu odplivnout?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.01  17:35

« Re: Fabia je stejně lepší

Přesně moje slova , narychlo uplácaný s ohledem na co nejnižší cenu. pokud jde o Polo classic tak to se mi líbí mnohem víc střízlivej design a nevypadá jako Polo s batohem
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.01  09:28

« Fabia je stejně lepší

Renault Thalia-to je hrůza.
    Zadek naplácanej na Clio tak, aby to bylo co
    nejlevnější a taky to podle toho vypadá.
    Kdyby aspon v C-sloupcích udělali trojúhelníkový okna jako má třeba Cordoba.Za tuhle cenu si
    radši koupim ojetou Octavii SLX nebo třeba
    Renault Laguna.Nebo novou Fabii Combi o
    10 000 dražší (případně Sedan).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…