Renault THALIA
« Re: To: element
Ja mam iba 180cm, takze tento problem nemam, ale napriek tomu ze mam sedadlo skoro uplne kolmo mam nad hlavou este dost miesta. S tou vyskou je problem skor vzadu. Ako som to ja skumal, tak ta velkost je v danej triede u vsetkych aut skoro taka ista. Zda sa mi ze kusok vyzsia bola nova corsa, ale zasa tie peniaze co za to chcu v nejakej normalnej vybave... -
« Re: To: element
Zatial nemam nejake prezentovatelne vysledky, ale vyzera to znacne zavysle na style jazdy, zatial som tak na 8 l /100 v meste, presnost merania +- 1l, nejako som to nestrazil. Skusim nabuduce natankovat az po stupel a zistit to presne. Potom dam vediet. -
« Re: To: element
Sorry chlapi, ze som sa neozval skor, ale nejako sa mi nakopili povinnosti. Tu Thaliu som dostal ako som pisal 22.2. cize ju uz mam cca 3 tyzdne, zatial som na nej spravil nejakych 1700 km. Prve dojmy:
Asi prvych 200km islo dost cudne radenie rychlosti, ale potom si nejako sadlo, odvtedy je to ok, alebo som si ja zvykol :-D. Jazdne vlastnosti sa mi zdaju celkom v pohode, akurat sa to trochu viac naklana v zakrutach, ale to aj asi dan za ten vyzsi podvozok, stavany na vychodoeuropske cesty. :-)
co sa tyka spracovania, ta vyroba v turecku sa zatial neprejavila, nic neklepe, vsetko drzi. Jedine sa mi zda, ze by mohlo byt trochu menej pocut motor nad 3000 otacok.
Prave riesim problem, ako namontovat dopredu reproduktory, kedze miesto v palubovke sa mi zda na poriadne primale(tusim priemer 8 cm). Neviem preco na rozdiel od clia nieje priestor na reproduktory aj vo dverach.
BTW: V tmavej sivej metaliza to auto vyzera o dost lepsie ako v tej svetlej co je na vsetkych tych reklamach.
Ked budem mat este chvilu casu, alebo ma nieco napadne tak este napisem. Pripadne otazky mi mozete posielat aj na e1ement@pobox.sk
Cafte -
« Re: No už to niekto z Vás vlastní???
Objednaval som koncom januara, mal som akurat stastie, to auto uz bolo na ceste na slovensko, nezadavalo sa do vyroby. Akurat tam bolo radio, ale podarilo sa mi dohodnut s predajcom, ze ho odtial prehodi do ineho auta a nebude mi ho uctovat... :-D -
« Re: No už to niekto z Vás vlastní???
Gratulujem k vyberu. Si zo slovenska, nie si nahodou z Blavy, celkom rad by som porovnal jazdne vlastnosti Clia 16V a tvojej Thalie. K tomu leasingu - nevyhoda leasingu, ked som kupoval Clio bola prave v poisteni Alianz. V kooperative ma vtedy poistenie vyslo vyhodnejsie a peniaze ma netlacili (teda vtedy ano, vyslo mi to na chlp, dnes ma uz zase netlacia :-) ) Rozdiel na leasingu vratane poistenia bol cca. +15tis, co nie je vobec vela. -
« Re: Tak a ted jsem se uz fakt nasral
Jak tak koukám, mfilipe, tak to v tomhle poprděným Kocourkově začíná zavánět socialistickejma manýrama. Já bejt bankama, leasingovkama a prodejcema na splátky, tak řeknu milejm státním úředníkům, který nikdy nic nedělali, nic nedělají a dělat nebudou - a to bez jakýkoliv zodpovědnosti za fantasmagorie, který jim z těch překafíčkovanejch palic vylezly: "Tak to radši nic! Když jste tak šikovný a vymýšlíte tak chytrý zákony, buďte tak hodní a milým spotřebitelům půjčte laskavě sami a hlavně ze svejch !!!"