Odhlučňování vozů, materiály, co, kde, jak ?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Hluk stojiciho dieselu
To je typická reakce servismanů. Namísto, aby ti auto prošli, zkontrolovali a přeměřili nastavení všech parametrů (v tomto případě předvstřik a otáčky na volnoběh), tak ti raději řeknou, že je to normální. Co je to za značku, konkrétně rok výroby a typ motoru? -
"-- skrytý --" 15.03.01 00:00
« Hluk stojiciho dieselu
A propo, taky se vam stava, ze "cas od casu" na volnobezne otacky vznetoveho motoru rezonuje vyfukova soustava? Myslel jsem, ze treba mam uvolneny nebo spatny silentblok, ale v servisu mi rekli, ze je vse OK a vibrace jsou bezne (!?) -
« Re: Re:
Este by ma zaujimalo cim si to lepil. Ja som totiz do mojej feldy daval uz vyrobenu sadu a neprisiel som na to co je to za lepidlo, ale drzi velmi dobre. Ale sada stala okolo 1000SK. Kamarat sa teraz chysta tiez na podpobnu upravu tak by sme to vyskusali s tym mirelonom. Ale leipt to napriklad chemoprenom mi to pride blbe, pretoze obsahuje rozpustadla a neviem co to urobi s farbou. -
"-- skrytý --" 15.02.01 15:03
« Re: Jiný materiál
já si taky nestěžuju, ale občas se objeví takový rejpal s třílitrovou novou omegou a začne prudit, že to mám uvnitř při vyšších otáčkách nějak hlučné (přitom tak od 60 do 130 na pětku je slyšet jen šustění pneumatik a proudění vzduchu, ale to jsou pravda nižší otáčky). A když se ty auta postaví vedle sebe a obě nastartují, tak zvenku je ta omega hlučnější... -
"-- skrytý --" 10.02.01 13:06
« Re: Jiný materiál
budoucnost bych viděl v nějakých gelech, pokud se náhodou nenaučí evropské automobilky od japonců dělat tiché motory (já na 8 let staré Corolle nemám nikde ani kousek papundeklu nebo něčeho podobného, prostě všude čistý plech, a je tišší než nová vypolstrovaná Fabie...). Ale asi nějaké to "odhlučnění" teď použiju, abych se vyrovnal třeba Supře bez polstrování (při stání má hlučnost 47 dB, maximální 62 dB...).