Oprava a údržba vozu Škoda Felicia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 01.10.01  21:13

« Re: bezduvodne klapani X rele (omluva za diakritiku)

Nejaký zlý kontakt. Odporúčam odklopiť poistkový panel a pri zapnutých svetlách kývať prívodnými vodičmi. Ak sa chyba nenájde v poistkovej skrinke tak ešte by prichádzalo do úvahy vedenie od spínacej skrinky. Ale je to kontaktová záležitosť na 95%.
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.01  18:12

« bezduvodne klapani X rele (omluva za diakritiku)

Zdravím
    Nesetkal jste se nekdo s jevem kdy bezduvodne prepíná X relé (je z nej slyset klapání). Nejcasteji se tomu deje pri prerazování na vyssí rychlostní stupen, nebo pri jizde na neutrál z kopce. blby je ze je napojeno na hlavní svetla, které pri tom pekne poblikávají. Rele je v poradku (zkou.eno jine).
    díky za kazdy napad.
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.01  18:06

« bezd.vodné klapání X relé

Zdravím
    Nesetkal jste se nekdo s jevem kdy bezd.vodne p.epíná X relé (je z n.j sly.et klapání). Nej.ast.ji se tomu d.je p.i p.e.azování na vy..í rychlostní stupen, nebo p.i jizd. na neutrál z kopce. blby je .e je napojeno na hlavní sv.tla, které p.i tom p.kn. poblikávají.
    díky za ka.dý napad
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.01  16:33

« Re: Startovani.

Tak zatim se to nejak umoudrilo tak se do toho nehrnu. Nebyl nejak cas a v nove garazi jeste nemam elektriku a vzdycky prijizdim po tme :(. Ale jakmile to vyzkousim dam vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.01  14:07

Dej vědět, jestli to nějak pomohlo, celkem by mne to zajímalo... Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  14:45

« Re: DPH

Protože je to sice služba, ale v zákoně o dani z přidané hodnoty patří mezi služby podléhající 22% DPH (vyjmenované v příloze zákona) a prostě se stím nedá nic dělat...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  13:11

OK dik vyzkousim. Dnes vecer to necham pres noc vypnuto :)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  23:54

Mám takovou chytrou knihu a tam píšou, že když je problém se startováním MPi-ček, tak se má odpojit baterie asi na hoďku, tím se smažou nastavení řídící jednotky a po připojení baterie nastartovat bez plynu a nechat asi 5 minut běžet, aby se znovu nastavily ty hodnoty v řídící jednotce... ale nevím, ještě jsem to nepotřeboval vyzkoušet.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  15:58

« Re: Stahovak vynutych pruzin

Sdrátovat ve stlačeném stavu vázacím drátem závit po závitu........PTD
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.01  09:56

« Startovani.

Mam otazku na chytre. Nekdy se mi stane ze mi felina 50kw MPi nechce naskocit respektive startuje dlouho a po naskoceni jako by nechtelo vyjet servo plynu. kdyz ho potom lehce proslapnu tak uz je to OK. Stava se to talk jednou z 10 startu a neky i casteji. Ma na tohle nekdo recept ?
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.01  09:31

« Stahovak vynutych pruzin

Chcel by som menit tlmice ale nemam stahovak na pruziny. Neviete niekto poradit ako ho zostrojit alebo ako si s tymi pruzinami poradit?
    Vdaka
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  08:23

« Re: Palubka - Tachometr - Chybka?

Díky, a tož s chutí do toho. Snad jsem tam něco neurval.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.01  22:52

« DPH

Nevite proc si v servisu uctuji za praci 22% DPH?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.01  22:51

« Re: Čepy

Mne prisla vymena kuloveho kloubu na 847 Kc. Znackovy servis AutoVolfStříbro. 310 Kc material a 405 Kc prace.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.01  14:25

« Čepy

Nevíte, kolik stojí výměna čepu v servizu ???
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  14:08

« Re: Palubka - Tachometr - Chybka?

Hehe, standardna chybka. On ten bowden je na takych zapadkach a tie dost blbo drzia. Takze zase si tu palubovku rozober, uz nemusis oddelovat ten cierny diel len nahmataj zozadu bowden a narvi ho na tacho. Potom palubovku opatrne zasun a mas to.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.01  11:20

« Palubka - Tachometr - Chybka?

Zdravíčko pánové, a tož jsem si v sobotu vyměnil žárovečky na přístrojovce, měl jsem spálenou žárovku v kontrolce tlumených světel a osvětlení otáčkoměru. Vyhození pal. štítu, odepnuti černýho dílu od budíku..všechno to proběhlo v pohodě, akorát jsem neměl shozenej volant. No, v pohodě to bylo do doby než jsem se rozjel, protože mi sice palubka svítí jak kolotoč večer, jenže mi pro změnu nejde tachometr, přitom, jak jsem vydělával tu desku s budíkama, necitíl jsem v ní žádný odpor, že by se musel ten tachometr nějak rozpojit, myslel jsem, že se prostě na konec bovdenu zase jenom nasadí, ale stejně jsem to při nasazování nemohl moc zkontrolovat. Pánové, prosím poraďte, co jse posral??? Díky
    Kokolda
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.01  08:59

« Re: Nastavení sklonu světlometů

to peca: tak se pochlub jak jsi to opravoval. Co jsi tam daval za kapalinu, jak jsi to tam dostal ap. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.01  15:16

Vam se to vsem mluvi ale kdybyjste videli muj motorovy porostor. (LPG + klima a mista tam je ku.... prd :)) Ale nemyslim ze by to nelo udelat :)) Ale asi u toho padne par lehkych slecen :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.01  13:05

Jsem jedním z těch prý několika málo šťastlivců, kterým se podařilo opravit naklápění světel u Feldy. Radost však netrvala dlouho, protože po třech měsících od opravy jednoho mě přestalo fungovat naklápění u druhého světla a to už jsem opravdu nevydržel a celé ovládání letělo do ... popelnice. Jedinou komplikací je protahování těch kompletních pístků přes průchodku z kabiny do kufru, dál už následuje pouze radost z příjemné práce na svém majetku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…