Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Brzdy
Určitě bych nekupoval "no name" výrobky za "super cenu" avšak pochybné kvality. Jinak f. Ferodo, Lucas, Pagid atp. nebo originálními určitě nic nezkazíš. V případě, že použiješ tvrdší destičky při další výměně je vyhodíš i z kotoučema. Přeji šťastnou ruku při výběru. -
« Re: zatekanie
Ja jsem teprve nedavno zjistil podobny problem. Pri jizde se to nedeje, mohu jet pul dne v desti a uvnitr je sucho. Kdyz jsem ale auto nechal stat venku 2 dny na desti, mel jsem pod nohama bazen. Tlumici hmota pod volantem je uplne mokra. ZJistil jsem moznou cestu zatekani. Na leve strane stece voda do motoroveho prostoru hned pod levy sterac. A tam jsou vytvoreny 2 otvory, v kterych jsou uchytky na kabely a hadicky. A zrejme tam zatece temi dirami (uchytky jsou tam jen nacvaknute, takze voda se tam dostane). Tlumici hmota z motoroveho prostoru je pod levym steracem taky zcela mokra. Napadlo mne ty uchytky zasilikonovat. Jeste jsem to nevyzkousel, az to vyschne. -
« Re: Central
central -> poistka c. 16 (pocitane zlava) 15 A
mam iny problem s centralom. mam auto vybavene aj alarmom meta, a ked ho uzamknem dialkovym ovladacom, tak sa uzamknu vsetky 4 dvere. ak ale chcem pouzit kluc (t.j. uzamknutie bez aktivovania alarmu) tak sa zamknu iba jedny dvere. cim to moze byt????
za pomoc vam vopred dakujem. -
« vrzganie prednych sedaciek
v prvom rade vas vsetkych zdravim.
chcel by som reagovat na problem s vrzganim prednych sedaciek. vyskytlo sa to aj u mna fe 1.3 bmm 11/95 a problem bol v ukotveni sedaciek o kasnu. najprv som si myslel, ze ten skripavy zvuk vydava mechanika ukotvenia sedacky na lyzinach, a skusal som to nasprejovat wd40. ziadny vysledok. takze po dlhsom skumani som si vsimol, ze obe sedacky mali uvolnene kotviace skrutky. stacilo ich dotiahnut imbusovym klucom a bolo po probleme. -
« Central
Otcovi na felicii prestal najednou fungovat central, proste kdyz zamyka tak zamkne jen sve dvere a ostatni zustane otevreno a rikal ze to je pry snad pojistka a ze se mam kouknout do manualu co by to mohlo byt... Muze to byt nejaka pojistka? nebo je to neco jineho... -
« Zvuky z podvozka-poradte
Zdravim! Vcera sme nahodili na braskovu Feliciu hlinikove disky 5.5/13" 165/70-klasika. Ked som to bol prevetrat, tak som zistil, ze pri prudkom zatoceni dolava v rychlosti tak nad 40km/h nieco dole tuka. Najskor sme si mysleli, ze to ide od niektoreho kolesa, ze o nieco chyta, ale po preskumani som to vylucil. Ked sme sli znova, tak bratovi sa zdalo, ze to tukanie aj citi pod nohami /spolujazdcovo sedadlo/. Cize ide to spod prednej napravy. Na kolesach vola nie je. Nestretli ste sa s niecim podobnym, co by to mohlo byt? Diky za radu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!