Oprava a údržba vozu Škoda Felicia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

01.04.06  00:46

« Re:

to snad neni mozny, ze se s tim jeste nikdo nesetkal. Takovejch Felicii jezdi! No nic, jdu do toho prohazovani cidel nebo RJ. Take ji podezrivam!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.06  18:43

« Bez nadpisu

Tady me napada akorat tak najit nekoho ochotnyho a zkusit vsecky cidla, ze kterych bere ridici jednotka informace a samotnou jednotku taky... Vubec me nic nenapada :(
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.06  01:01

« velka spotreba, maly vykon

Zdravim, mam takovy problem. Procital sem si tuhle diskuzi a nic podobneho sem nenasel. Mam 1,6 combi uz 10 let, koupil sem ji novou a jezdim s ni pouze ja a celou dobu spotreba kolem 7l. Najednou mi zacala stoupat prumerna spotreba na pocitaci. Pri normalni jizde mi to delalo kolem 9l/100km!!! V servisu mi na diagnostice zjistili (po dost dlouhe bitve, kdy mi tvrdili, ze neumim jezdit a ze za to muzou gumy) chybu 0524 cidlo klepani - sporadicke. Zkusil sem jine cidlo z vrakoviste (za 500,-) a chyba zustala. Vzdy po vymazani pameti to tak den jezdi, jako za mlada a pak najednou je tam zase zrout! V manualu sem nasel, ze ridici jednotka na tenhle signal reaguje tak, ze snizi predstih o 15°!! tak a ted babo rad, co s tim? V autorizovanem servisu mi nedokazali poradit. Mate nekdo tuchu, o co de a co s tim?
    Diky M.
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.06  12:07

« Spam

První video na světě Škoda Roomster na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.06  12:53

« Re: Felicia

Felicia je poslední kvalitní auto od Škodovky, je to auto na kterym si za rozumný peníze uděláš co chceš. Mam 1.3 44kW, r.v95, najeto 88000. V zimě startue jako v létě, vyjede v zimě téměr všude. Prostě kdejaký nový auto na ni nemá.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.06  21:50

« Bez nadpisu

mrkněte na [odkaz] auta za opravdu super ceny
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.06  19:49

« Re: Felicia

Ja ji mel dva roky, najezdil 40000km, koncil jsem na 280 a prekl bych, ze slouzi dobre dal. Za ty km me nenechala nikdy ve stychu (jako uplne). Na Silvestra jsem jel slavit do 200km vdaleneho mesta a v pulce odesel homokinetak :-( Tak jsem to se skubajicim volantem dojel....
    Jinak fajn auto :-) ....ale uz mu odzvonilo... Cest jeho pamatce!
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.06  17:04

« Felicia

Tak tohle téma jsem založil v lednu 2001, protože jsem si těsně před tím koupil Felicii, které měla najeto 72 tKm. Tento týden tachometr překročil 250 tKm a to už není málo, ačkoliv je to letos 10 let staré auto. Opravuji si na něm téměř vše sám a je to bez problémů a "zadarmo". Auto nic moc, ale jsem spokojen. A co vy ?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  21:59

« Re: Re: Re: Re: bocni zpetne zrcatko

diky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.01.06  21:25

« Re: Re: Re: bocni zpetne zrcatko

Zvladnes to i ty, nevim jestli to pujde opravit, nebo budes muset vymenit, to zjistis az to rozdelas. Musis zjistit, kde je chyba. Nove zrcatko stoji 613,-
    Tady mas navod:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  21:05

« Re: Re: bocni zpetne zrcatko

a jak narocne je to opravit? casove i financne
    jde mi o to, ze sam to asi tezko opravim, tak abych vedel jestli se mam pripravit na pul dne cekani na auto ze servisu prip. jestli mi rovnou nauctuji nove zrcatko apod.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.01.06  20:16

« Re: bocni zpetne zrcatko

Praskle lanko.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.06  18:01

« bocni zpetne zrcatko

zdravim, nevite jak napravit to, ze mi nejde nastavovatt bocni zpetne? jde o manualni nastavovani, s tou packou vevnitr se da hybat ale na zrcatko to ma vliv minimalni (par mm nahoru a dolu)
    zkousel jsem to i zvnejsku rukou hnout zrcadlem ale vraci se zpatky do stejne pozice
    diky
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.06  14:52

« Zhasinani

Hele nevim presne jak to je u 1,3, ale tohle mi delala u 1,6 skrtici klapka, takze zacni setrit protoze do tveho motoru stoji asi 8000 ja to mel jeste o 3 vic:)
    A doporucuji s tim neotalet, protoze se to bude casem horsit a opakovanymi starty tomu rozhodne nepomuzes. :x
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.06  23:08

« hm

mrkněte na [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.06  19:21

« Bez nadpisu

neco najdes tady: [odkaz]
    ...jinak doporucuju knihu "Jak na to Skoda Felicia" - tam je to urcite
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.06  21:47

« elektrika

cau poradte kde najdu kompletni zapojeni elektriky budiku do feldy dekuji
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.06  20:27

« Re: Prebíjanie autobatérie

pro Rudo:
    Problem bych hledal na alternatoru - regulator napeti. Tech 19 je uz moc :-(
    ...na 1.6 stoji na elit.cz necelou tisicovku... ale zlate ceske rucicky nakdou urcite i levnejsi...
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.06  16:49

« Prebíjanie autobatérie

Zdravím všetkých.
    Nie som automechanik, preto ak by niekto vedel, prosím ho o radu. Mám felíciu 1999. Od včera mi dosť prebíja keď je naštartované autobatériu. Zistil som to tak, že keď sa zvýšia otáčky vypne autorádio, lebo je v ňom pravdepodobne neaká poistka. Keď otáčky klesnú na volnobeh, tak sa všstko znormalizuje.
    Je tam aj palubny počítač, ktorý meria aj napätie na baterke, keď je volnobeh hodnota je okolo 13V ale keď pridám stúpne až na 18-19V. Samozrejme všetko v rátane stretávacích svetiel a palubnej dosky svieti ako v Hollywoode. Stierače stierajú takou rýchlosťou, že mám pocit že vzlietnem. No to je asi všetko. Ak sa niekto už s tým stretol, ďakujem vopred za radu.
    Rudo.
  • 00 Reagovat !

foto misakxt

misakxt 01.01.06  13:14

« Bez nadpisu

ještě jedna věc........kamarád co dělal několik let v boleslavi tak mi říkal že poslední felda sjela z linky v roce 1999.ostatní 2000 a 2001 jsou jenom taháky na lidi a byli v těch dvou letech pouze uvedeny do provozu a jenom to v boleslavi hnilo ve skladech.nevim jestli se tomu dá veřit...ať si na to každej udělá názor sám
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…