Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Cvrkani pri akceleraci
Zdravim vsechny fandy Skoda. Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nema zkusenosti s timto: Mam Formana 135LXi 40kW BMM.Motor je stejny jako ve starsich Feliciich, tak mi toho Formana snad prominete. Motor slape celkem v pohode, az na to, ze kdyz pridam plyn, tak se zacne z motoru ozyvat takovy divny cvrkot. Jako by se spatne nastavoval predstih? Nevim. Kdyz se to zacalo dit poprve, tak jsem zahybal s konektorem u snimace polohy skrtici klapky, cvrkot zmizel a motor celekm ozil. Ted se to po pul roce zacalo dit znovu, ale zahybani s konektorem uz nepomohlo. Tak jsem ho odpojil, vycistil a zkusil se projet s odpojenym snimacem. Bylo to samozrejme horsi, motor priserne cukal. Z toho usuzuji, ze to cidlo funguje normalne. Ale co teda je ten cvrkot? Navic, po dosazeni optimalnich otacek vzhledem k poloze plyn. pedalu to taky ustane. Cvrka to proste jen v dobe, kdy ma motor akcelerovat. Vsem diky moc, snad jsem to vyjadril jasne. Mne to moc jasne neni :-) -
« Špatná funkce řídícího počítače
Zdravím všechny a prosím o radu. Při startování studeného motoru a při jeho provozu se motor chová nadměrně hlučně a jako
traktor. Mimojiné mi nezapíná sitič. Byl jsem v několika servisech a na počítačích nemohou nic najít. Jediná možnost je prý právě řídící počítač.
Po zahřátí motoru je vše naprosto normální. Díky
-
« Divny chod motoru, piskani podvozku pri ubrani a pridani ply
Ahoj, mam fel. combi 1.3MPI r.v. 1998 (tesne pred novou tvari :-)), najeto cca 60tis. Asi pred rokem a pul provedena uprava RJ od CIMBU na 55kw. Pravidelna udrzba ve skoda servisu. Posledni dobou (cca 1 mesic) se mi asi 3x-4x stalo, ze pri studenem motoru (cca 2 km po rozjeti) pri pribrzdeni a podrazeni (pri seslapnuti spojky) motor zhasl. Po uvolneni spojky zase ihned naskocil a dale uz to neudela. Docela me to stve. Nevi nekdo co by to mohlo byt? Benzin pouzivam kvalitni - SHELL, AGIP, JET. Taky mi po zime zacalo neco piskat - asi napravy - kdyz jedu a pridam/uberu plyn, tak se ozve kratke pisknuti. Nevite nekdo co mam kde promazat? Diky -
« CDčko ve Felicii
Zdravím, mám dotaz: Vyměnil jsem tlumiče za HPčka a je to teď o dost tvrdší svezeníčko ale stojí to za to :-) Chci si ale teď koupit Soňáka s CD/MP3 a nevím co to po Praze bude dělat, aby to furt nepřeskakovalo, protože tuším, že nemá vyrovnávací paměť. Máte s tím někdo zkušenost?
Jo a ještě bych se připojil: Dal byste mi plz někdo tip na servis kde mají levnější ty PP pro MPI? Já uš byl ve třech a všude to chtěli objednávat :-( Díky -
« Zimni pneu + disky na Feldu
Zdar chlapi. Prodal jsem Feldu a zbyly mi nove (najeto cca 500 km) zimni pneu BF Goodrich Winter 2 165/70/13 na originalnich plechovych discich Skoda. Puvodni cena pneu 1.850,- za kus. Pokud mate nekdo zajem, urcite se dohodneme - je mi to fakt na nic. Gumy to nejsou spatny, mam je ve vetsim rozmeru na Premacy a jsou OK. -
« Re: 60000 km
Co s Těma autama děláte - divočáci :-) Mám na právě dva roky staré feldě najeto 73.000 km a vše mám ještě origoš . Teda mimo Conti pneu. Ty jsou už mimo rezervy "off". Tlumiče, brzdová obložení, vše původní. Popravdě řečeno se tomu taky divím, ale je to tak. Do feldy jsme šel s tím, že se bude sypat, ale musím to zaklepat - "překoná vaše představy" :-). Až na tu spotřebu a vysypané synchrony v převodovce (dá se s tím žít a pak nová převodovka) ani ťuk. Nepočítám žárovky do světel a stěrače, ty "hoří". A taky koroze - přestože je na noc v garáži, už se to klube. Hlavně na místech kde to dostaně šutrem a kolem gum oken. Klasika. Jenom nemám odvahu se podívat na vzduchový filtr. Vsadím boty, že místo mého origoš KNka tam po pravidelné výměně vzduchového filtru ve značkovém servise najdu papírák. Jsem "píp" , že jsem si to hned neohlídal. Nepočítal jsem s tím, že se najde idiot který ho bude aktivně měnit. Někdy se tam do toho boxu podívám......co tam vlastně je....
Jezdím s tím na pravidelné prohlídky, takže taky za olej a spol sypu velký prachy, ale nedá se do smrti šudlit v garáži. PTD -
« Re: Řízení
ja jsem mel to same na Favoritu. Jakmile jsem pribrzdil motorem, treba jen nepatrne, tak mi to cukave strhavalo rizeni. Pry to dela pridreny homokineticky kloub. Zavada se prestala projevovat, jeste pred tim, nez jsem ten kloub vymenil, tak to nemuzu urcite potvrdit, ale nejspis to pravda bude. -
« Re: vynechávání motoru
tak problém je pryč. zhasínání způsoboval snímač otáček, výměna stála 1200 ve Škodovce, prý je to u BMM hodně častá závada, tak jako nefungující otáčkoměr. jinak mám svíčky BRISK EXTRA (3el.) a je to fakt pznat auto v nižších otáčkách po přidání plynu jde do otáček a necuká tak jak dřív, nedá se ale očekávat, že se z něho stane žihadlo, je to jenom 50kW. -
« Re: D. hodinya pojistky
to topol: Dival jsem se po pojistkach, ale nemuzu je najit.
Hledal jsem pod volantem a dole pod aigbagem u spolujezdce a nic.
Napadlo me, jestli nejsou nekde kolem motoru a sou tam nejaky 2 maly krabicky s (asi) pojistkama.
Takze sou to tylde pojistky ? Ale, jestli to dobre chapu, tak tahle pojistka ma
nastarost vicero veci ? - přístrojová deska, vyhřívání sedadel, natáčení zrcátek,
hodiny, elektrické stahování oken. Krom hodin, jde vsechno, takze kdybyby to bylo pojistkou,
(sice se v tom nevyznam) tak by neslo ani jedno z toho, ne ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!