Oprava a údržba vozu Škoda Felicia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• 00 Reagovat !

foto

14.05.06  11:47

« zhasíná motor

3x po sobě v 1 dni mi zhasl motor na škoda felicia kombi 1,3 MPi,r.v.1998.Po 5 minutách motor naskočí,poté běží normálně,ve volnoběžných a nižších otáčkách problikává kontrolka dobíjení.Druhý den se vše opakuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.06  18:06

« Re:

To netuším.
  • 00 Reagovat !

foto

09.05.06  16:43

« Bez nadpisu

diky za radu, no zatial to funguje..kolko asi stoji take rele?? a kolko este moze vydrzat??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.06  07:55

« Re:

To není o žhavičích, ale o obvodu, který je spíná. Tedy asi relé...
  • 00 Reagovat !

foto

08.05.06  19:31

« Bez nadpisu

mam problem asi zo zhavicmi..vie nikto poradit?? asi jeden den, mi vobec sa nerosvietila konrtolka zhavenia a nemohol som startnut, dnes som opat vyskusal a slo..su to zhavice v *?? alebo co..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.06  21:24

« Bez nadpisu

i to je mozne... vlastni skusenost je na uhlikach, tak jsem napsal to....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.06  11:02

« Re: Re:

Nebo spíš diodový můstek...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.06  10:44

« Re:

To ti dava malo alternator... takze asi uhliky
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.06  10:06

« Elektricke stahovanie okna na Felicii

Zdravim vsetkych,
    Mam problem s elektrickym stahovanim okien, resp. s vytahovanim okien pretoze okno sa nechce dostat do uplne hornej polohy. Mam zato, ze okno sa vytahuje s velkym odporom (je to viditelne aj pocutelne) a zopne snimac odporu (je to koli bezpecnosti) a vrati okno o par centimetrov spat nizsie a ostane stat, takze sa nikdy uplne nezavrie a musim mu pomoct rucne.
    Stretol sa uz niekto s niecim podobnym?
    Ako to odstranit?
    Vopred vdaka!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.06  23:49

« Bez nadpisu

muze nekdo poradit kde by mohla byt chyba kdyz pri volnobehu sviti kontrolka baterky
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 02.05.06  19:51

« Bez nadpisu

jo a motor 1.3/44kw jsem taky nikdy neviděl >:D >:D >:D >:D >:D >:D
    felicia měla jen 1.3i nebo MPI 40 a 50KW,1.6MPI/55kw a 1.9D/47kw ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 02.05.06  19:49

« Bez nadpisu

no teda,felicia teda rozhodně není poslední kvalitní škodovka >:-[]
    Jels někdy ve fabii,octavii.....
    fabia je o dvě generace vyspělejší auto než felicia :shock:
    Takže takový ti z dědiny,co nové škodovky vidí jenom na cestě,zkuste se jít podívat do autosalonu a projet se....... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto standa1

standa1 02.05.06  00:16

« Re: spotřeba

Mám také motor 1,3 50kW, combi, najeto 148 tkm, kupoval jsem ji před čtyřmi roky se 108tkm a celkový průměr mám 6,8 l/ 100km. Provoz město, mimo město, obsazení - dříve 2+děcko+kočárek, nyní 2+2 děcka +kočárek. Nezávodím, ale neloudám se! ;-)
    Standa
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.05.06  13:25

« Voda v kufru

Mám problém. Zatíká mi do kufru. V servisu mi měnili těsnění pod pátými dveřmi i pod světlama a stále mi tam zatíka. Čalounění je mokré pod zámkem. Původní těsnění bylo dané tak, že ten šedý plast byl zastrčen pod těsněním a teď je z venku, vedle těsnění. Může to být i tímto? Děkuji za odpovědi i rady
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.06  23:25

« spotřeba

no já mám 1,3 50kW a při normalní jízde(kolem90km/hod) je do 6,5L !!! Ale jak začnu to honit nad 120 tek to šplhá do závratnych výšin :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.06  00:29

« Re: Otáčky

Tak to by mě taky zajímalo. Zatím mám Feldu 1,6 kombi cca měsíc (koupená jako 10 let stará) a tak teprve testuji dle PC. Zatím jsme toho moc nenajel cca 500 km a to převážně po městě (cca 60%), okrsky 20%, dálnice 20%. Zatím kombinovaná spotřeba 7,9.
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.06  20:28

« Otáčky

Mám motor 1.6 a zajímalo by mně v kolika otáčkách auto nejmíň žere. Vysvětlím. Točím to tak do třech tisích, ve městě 50 jezdím na trojku. Otáčky kterých se stále držím je tak 2500. Teď jsem jel se známím a ten přeřazuje tak ve 2200 a otáčky drží tak na 1800. Říká, že jezdí za 6,5l, já pořád zima/léto za 8l. Zkoušel jsem to a zdá se mi, že ten motor sotva běží. Jen tak mimo. Dnes jsem přezul pneumatiky za nové. Mám Barum Brillantis na 13 a po přechodu z Dunlopek SP30 jsou o poznání tišší a komfortnější. Paráda.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.06  20:54

« nízká teplota

To je jednoduchy, po jizde nech bezet motor na volnobeh a sleduj teplotu. Jestlize bude teplota stoupat z tech 70°C na temer 100°C, a pak se zapne vetrak chladice, mas v haji termostat! Jestlize teplota zustane porad na 70°C a zapne se ti po chvilce vetrak chladice, mas v haji cidlo teplomeru!
    M.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.06  18:20

« Bez nadpisu

Bud je spatny cidlo teploty, ktery dava informaci tomu budiku v palubce, nebo mas stale otevreny termostat. Vymontuj termostat a podivej se na nej - jestli bude za studena otevrenej, tak je KO. Pripadne ho muzes otestovat v hrnci s vodou....
    A jestli mas k dispozici elektrickej teplomer, tak to muzes zmerit bez montovani - bud tamtech 70 je, nebo vic....
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.06  08:33

« Nízká teplota.

Chci poprosit o radu, čím může být, že teploměr vody mi nikdy neukazuje víc jak 70 stupňů. Je to určitě jen termostat nebo může jít i o něco jiného? Díky za radu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…