Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Elektricke stahovanie okna na Felicii
Zdravim vsetkych,
Mam problem s elektrickym stahovanim okien, resp. s vytahovanim okien pretoze okno sa nechce dostat do uplne hornej polohy. Mam zato, ze okno sa vytahuje s velkym odporom (je to viditelne aj pocutelne) a zopne snimac odporu (je to koli bezpecnosti) a vrati okno o par centimetrov spat nizsie a ostane stat, takze sa nikdy uplne nezavrie a musim mu pomoct rucne.
Stretol sa uz niekto s niecim podobnym?
Ako to odstranit?
Vopred vdaka! -
Tommy100 02.05.06 19:49
« Bez nadpisu
no teda,felicia teda rozhodně není poslední kvalitní škodovka >:-[]
Jels někdy ve fabii,octavii.....
fabia je o dvě generace vyspělejší auto než felicia :shock:
Takže takový ti z dědiny,co nové škodovky vidí jenom na cestě,zkuste se jít podívat do autosalonu a projet se....... ;-) -
-
"-- skrytý --" 01.05.06 13:25
« Voda v kufru
Mám problém. Zatíká mi do kufru. V servisu mi měnili těsnění pod pátými dveřmi i pod světlama a stále mi tam zatíka. Čalounění je mokré pod zámkem. Původní těsnění bylo dané tak, že ten šedý plast byl zastrčen pod těsněním a teď je z venku, vedle těsnění. Může to být i tímto? Děkuji za odpovědi i rady -
« Otáčky
Mám motor 1.6 a zajímalo by mně v kolika otáčkách auto nejmíň žere. Vysvětlím. Točím to tak do třech tisích, ve městě 50 jezdím na trojku. Otáčky kterých se stále držím je tak 2500. Teď jsem jel se známím a ten přeřazuje tak ve 2200 a otáčky drží tak na 1800. Říká, že jezdí za 6,5l, já pořád zima/léto za 8l. Zkoušel jsem to a zdá se mi, že ten motor sotva běží. Jen tak mimo. Dnes jsem přezul pneumatiky za nové. Mám Barum Brillantis na 13 a po přechodu z Dunlopek SP30 jsou o poznání tišší a komfortnější. Paráda. -
« nízká teplota
To je jednoduchy, po jizde nech bezet motor na volnobeh a sleduj teplotu. Jestlize bude teplota stoupat z tech 70°C na temer 100°C, a pak se zapne vetrak chladice, mas v haji termostat! Jestlize teplota zustane porad na 70°C a zapne se ti po chvilce vetrak chladice, mas v haji cidlo teplomeru!
M. -
"-- skrytý --" 03.04.06 18:20
« Bez nadpisu
Bud je spatny cidlo teploty, ktery dava informaci tomu budiku v palubce, nebo mas stale otevreny termostat. Vymontuj termostat a podivej se na nej - jestli bude za studena otevrenej, tak je KO. Pripadne ho muzes otestovat v hrnci s vodou....
A jestli mas k dispozici elektrickej teplomer, tak to muzes zmerit bez montovani - bud tamtech 70 je, nebo vic....