Oprava a údržba vozu Škoda Felicia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• 00 Reagovat !

foto

20.05.04  10:22

« problém se startem při zahřátém motoru

Ahoj, mám Felicii 1,3 MPI, r.v. 12/1997. Najeto 68000. Několikrát do měsíce se mi stává, že po jízdě (nezáleží, jak je dlouhá), nemohu nastartovat. Startér běží, auto nenaskočí. Nastartuji až po 5-10 minutách klidu. Stává se mi to před garáží, v myčce, na čerpací stanici. Vždy nečekaně. Minulý týden jsem byl v aut. servisu dali auto na VAG, seřídili, projeli, na nic nepřišli. Prý by to mohlo být benzínem. To se mi nezdá beru ho různě, spíš u lepších čerpaček. Svíčky a vzd. filtr mám nový. Zkusil jsem používat druhé klíče, nepomohlo. Příští týden jedu do dalšího servisu. Volal jsem do Mladé Boleslavi, aby mi řekli, čím to je a dojednali opravu. Neměl jste někdo podobný problém? Čím by to tak mohlo být? Děkuji moc.
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.04  12:22

« sedadla

chtel bych vedet jestli si nahodou nekdo ve felicii nevymenil sedadla, ty originaly mi totiz likviduji zada po delsi ceste se nemuzu postavit:-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.04  02:05

« Trhlina v pneu

Čau, při výměně kol ze zimních na letní jsem si všiml trhliny na boku zimní pneumatiky. Je nutná výměna ? Nemůže to třeba na dálnici rupnout ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.04  17:11

« Re: disky + pneu

tak ty disky a pneu nechám za 4300,-
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.04  21:36

« Re: Klapání v palubce

Ano je to tachometr, resp. vetsinou pocitadlo km. Pry jsou prevody v tomto pocitadle plastove a casem se "ojedou". Resenim je vymena nebo obcasne promazani. Bud striknout WDcko do bowdenu od nahonu v motorovem prostoru, nebo rozebrat palubku a striknout to primo do nahonu k budiku. Na chvili to pomuze. Mimochodem je to peknej vopruz rozebrat :o(((( Opravdu mne soudruzi z MB nepotesili, vazne usetrili na tom pravem miste :o/
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.04  19:35

« Klapání v palubce

Mám feldu z '97 a při jízdě (hlavně od 70km/h výš) se začne ozývat takový divný zvuk někde z pod rychloměru. Něco jako zaseklé počítadlo, ale to to není. Může mi někdo, prosím, poradit, jak se toho zbavit? Díky
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.04  21:32

« disky + pneu

Ahoj lidičky, právě jsem vyměnil starou za novou, felicii 96 za fabii 04. Zbyly mi originál disky s pneu barum briliantis 165/70 R13. Jsou v provozu jednu sezonu najeto max 7 tis. Cena 5750. Brno - vormen@volny.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.04  10:53

« Re: Felicia 1,6 combi

Já mám diesela, ten jede furt ... >:D ;-) Ale malé problémky jsou s ní také . . . . 8-s :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.04.04  20:34

« Felicia 1,6 combi

Je to asi 3 týdny co jsem jel s kámošem s feldou 1,6 combi r.v. 96 do Plzně a zničeho nám chcípla musely jsme jí odtháhnout a v servisu vůbec neví co to je za vadu. Felici nechci už nikdy vidět !!!!!!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.04  13:06

« Bez nadpisu

Mám najeto něco přes 80 tis. zpozoroval jsem že řazení jde trošku ztuha než tomu tak bylo dříve,slyšel jsem něco o tom že u feldy odchází nějaká tyč řazení, může to bejt ona nebo je problém jinde,případně na kolik příjde náprava.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.04  14:47

« Re: Vibrace do volantu

Tak, tak, pravděpodobně to bude pneu, doporučuji přehodit si disky s pmeu z auta, které je v pořádku.
    Měl jsem ale taky podobný prohlém - byla to ojetá klec vnějšího kloubu poloosy, ale to se chovalo trochu jinak.
    Ale tohle, co uvádíš, bude zcela určitě pneu. :?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.04  17:40

« Re: Re: Re: Vibrace do volantu

Tohle dělá ujetej desén pneu. Zvedni auto na hever, toč kolem a sleduj běhoun a uvidíš, že bude pajdat do strany.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.04  15:27

« Re: Re: Vibrace do volantu

Zkusím to přehodit ze předu do zadu .
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 17.03.04  14:08

« Re: Vibrace do volantu

a co pneu? nemas druhou sadu na otestovani prehozenim? mel jsem podobnej problem
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.04  08:57

« Vibrace do volantu

Mám Feldu r.v. 97, od 130 km/h to vypadá že se palubka rozsype. Volant cukal nahoru a dolu. Nechal jsem vyvážit kola , vyměnit tlumiče ale žádná změna. Nyní to bylo na TK a nějak vyladily geometrii nebo co a bylo to chvíly trochu lepší. Po měsíc se objevil problém znovu a cuká to volantem spíše do stran. Nevím jestli to s tím souvisí, nebo je to druhý problém ale při nízké rychlosti cca 25 km/h se auto naklání ze strany na stranu pak to ustane a začnou vibrace až na 130ti. V čem to může být ? Jo a ještě při prudkém brždění to auto jakoby plave (vlní se). Díky za radu. Nechci už zbytečně vyhazovat peníze za servisy, které to prostě neumí najít jenom si naúčtují za vše možné. Nevíte o nějakém dobrém servisu na škodovky v Praze ?
  • 00 Reagovat !

foto

08.03.04  09:40

« neco nove?

neco nove?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.04  16:20

« Re: Chiptuning na Slovensku - kde?

Na 99% to bude prašť jak uhoď. Zázraky nečekej.
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.04  14:41

« Chiptuning na Slovensku - kde?

Zdravím,

všimol som si ponuku firmy GX Racing&Tuning, ktorá teraz ponúka chiptuning pre Feliciu 1.3 MPI za 3500 Sk (bez DPH).

CIMBU ponúka chiptunning za 5000 Sk (bez DPH).

Máte nikto skúsenosti s niektorou z týchto firiem?

Ja viem, že čo od chiptuningu mám a nemám čakať, takže nemusíte písať (zase) o tom, že je to blbosť a podobne.

Vadí mi "deravý plyn" a slabší ťah v nižších otázkach, takže preto uvažujem na chiptuningom.

Díky
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.04  11:57

« Řídící jednotka

Prosím o radu. Z Felicie LX 1.3 rok 99 mi ukradli řídící jednotku. Ceny, které se dovídám jsou od 6500 do 25000, ty levnější nejdou jak na potvoru sehnat. Máte někdo tip ?
    Díky moc
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.04  11:54

« Felicia

Nazdar chlapi, ňák nám ta diskuze usíná, že by nikdo neměl problém s Felicií ? Tomu nevěřím, sám ji mám ... (:o))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…