Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Spotřeba
To je docela slušný. Mě to žere ať dělám co dělám v průměru 6,5 v létě a v zimě o litr víc. Akorát jednou jsem se dostal na 5,8, ale to nebyla normální jízda. Podotýkám že jsou to vypočítané hodnoty z najetých km a natankovaných litrů. PP nemám. Při top-rychlostech kdy je pedál na podlaze odhaduji spotřebu okolo 10 litrů možná víc. -
« Re: vrzani dveri
nene, silikonovy olej je takovy bezbarvy, byva ve sprayi. Ale da se koupit olej v lahvicce. Strikam s tim vsechna gumova tesneni, palubku a mista, kde by mohlo neco zavrznout. Na 1/2 roku mam klid, nez se zase nanese prach a zacne neco vrzat. Nenechava to fleky na calouneni. Strikam to olejem od Wurthu, nemam predstavu kolik stoji, kradu jej bratrovi. V market jsou ty blbosti jako kokpit spray, atd. Ty by mely taky pomoct. Vrzani je svinstvo. Je zajimave ze mi ve Formanu pri desti nikdy nic nevrzalo -
« vrzani dveri
Zdravicko vsichni,
mozna uz se to tu resilo, ale mam vazny problem (miluji ticho) s vrzanim dveri (skoro vsech) u nove Feldy. Cvakani v oblasti zamku jsem (snad) odstranil posunutim uchytu zamku, ale vrzani gumoveho tesneni zustalo. Bohuzel vrze castecne i pri otevrenych dverich a mirnem pribrzdeni. Podeziram tu velkou listu co vede od predniho skla horem. Prosim poradte mi nejaky konretni pripravek, ktery funguje a neznici ty gumy. Diky
ROMan PS: rady ze jsem si mel koupit jinou kaaaru prosim ani radsi neposilejte. -
« Re: Spotřeba
Při cestě z Chorvatska, kde jsem dosáhnul již zmiňované mé top-rychlosti jsem měl celkovou spotřebu 5,7 l. Na dálnici jsem udržoval rychlost
130-145, města dle přepdisů a mimo kolem 100-110.
Nejhorší cesta a tím i spotřeba byla u nás v Čechách kousek za hranicemi, kde na objížďkách člověk neustále řadí a brzdí a pátý rychlostní stupeň je jen do počtu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!