Oprava a údržba vozu Škoda Felicia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  09:33

« Re: Karoserie

to je normalni.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.01  08:58

« Karoserie

Jo, mám r.96 a 5. dveře mají pod lištou pěkné bublinky, pod kterými bude rez :-(

Jinak je zbytek kastle, co se rzi týče O.K., ale na několika místech jsou malé kousky odštípnutého laku. Asi je na feldách nějaký křehký, protože o 5 let starší Fiat Tipo, který mají rodiče, je bez jakéhokoliv škrábance.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  06:36

« Re: Letní pneumatiky

Jezdil jsem Micheliny a myslel jsem si, že jsou jedny z nejlepších. Teď tam mám Dunlopy a nevidím žádný rozdíl. Včera jsem moji 6 let starou felicii
    pořádně umyl a po detailním prohlídnutí karosérie jsem byl pěkně rozladěnej. Není snad karosářský díl, aby tam nebyl nějaký puchejřek. A to nemluvim
    o zadních dveřích, které jsem už pořídil jiné a právě se stříkají. Jak natom jste ostatní?
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.01  03:16

« Letní pneumatiky

Zdravím všechny. Budu muset měnit letní gumy na ráfku 165/70/R13. Máte někdo zkušenosti s Micheliny, Goodyeary, atp. Nebo mám opět koupit levné Matadory či Barumy? Díky za odpovědi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.01  11:17

« Re: Spotřeba

PTD: Pockej, pockej, tohle asi nebude platit pro vznetove a karburatorove zazehove motory....
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  10:01

« Re: Spotřeba

Jedna jistá rada je, nejezdi na neutrál. Zvyšuje to spotřebu a je to i po stránce bezpečnosti nesmysl. Pokud budeš chtít vědět proč, rozepíšu se ...PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  22:41

« Re: Rychlost 1,3 MPi 40 kW

A dokáže někdo říci technicky, čím to je ?
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 15.08.01  22:13

Samozrejme, že tam mal byť Chod motora. A ešte vo včerajšom príspevku malo byť PowerPoint (to t mi uniklo).
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 15.08.01  22:04

Ja mám Combi 50 kW MPI a keď presadnem do otcovej 40 kW BMM, tak je to veľký rozdiel. Cod motora je taký mäkký a akcelerácia taká vlažnejšia.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  16:18

No ja mam 1.3 BMM 40kW a po rovine (upozornujem - velmi dlhej rovine) z toho dostanem 150. A MPI by na tom od mojej BMM malo byt lepsie, takze asi s tym nieco bude. Alebo, zeby nevydareny motor ???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…