Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Nastavení sklonu světlometů
Opravdu to nejde opravit. Včetně mě znám několik lidí, kteří se o to pokoušeli, ale nikomu se to nepodařilo tak, aby to bylo k něčemu. Musí se koupit komplet. Montáž se dá zvládnout svépomocí, ale nějaký čas to zabere(asi tak jedno odpoledne) M.j. se musí zcela vyndat přístrojový štít. -
« Re: Pozor na tlumiče
Jo, jo je vidět, že kvalita originálních náhradních dílů je čím dál tím lepší. Na starém Favoritovi r.v.89 jsem měl tlumiče "P" 9 let/90 tis (preventivně jsem je vyměnil), "Z" tam jsou do dneška 12,5 roku/125 tis. Jinak jsem si na své Feldě 12/96 45 tis. také všiml, že misky na předních tlumičích korodují. Ale až přijde jejich čas, tak s díky odmítnu orig. ND a raději sáhnu po HPčkách v produkčním provedení se sériovými pružinami. -
Kamose s Favoritem pred casem taky vyhodili z technicky kvuli naklapeni svetel. Za novy mechanismus je penez jak za kozu, ale neryskoval bych nejakou provizorni upravu. Nevim zda to kontroluji vzdycky. Mozna zalezi pouze na tom technikovi jak se v aute bude stourat. -
Tak sem se na to dival. A ...... je to v * nechodi cely ten valecek a vytahnout de tezce ale vrati se do puvodni polohy jako by tam byl podtlak :-( Asi bude treba vymena ted to asi jenom nejak podlozim at mi to nesviti pod auto ale vymena me nemine. Kdyz se to kupuje nove tak to je cele i z hadicema nebo je to jen to udelatko co je ve svetle ? Je vymena moc slozita. Sice rad do vseho rypu ale nekdy mit predem informace je k nezaplaceni :) -
« Re: Pozor na tlumiče
Tak, tak, ja som menil tlmice pred rokom a uz boli tie misky dost skorodovane. Teraz opäť ako nove. A este sa pridam, pozrite si aj manzety na poloosiach, ked som zdvihol auto na hever, tak som sa nestacil cudovat, obidve boli roztrhnute. Predsa je to len guma a ta sa casom unavi. Holt, uz to ma pomaly 7 rokov.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!