Oprava a údržba vozu Škoda Felicia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  14:45

« Re: DPH

Protože je to sice služba, ale v zákoně o dani z přidané hodnoty patří mezi služby podléhající 22% DPH (vyjmenované v příloze zákona) a prostě se stím nedá nic dělat...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  13:11

« Re: Startovani.

OK dik vyzkousim. Dnes vecer to necham pres noc vypnuto :)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  23:54

« Re: Startovani.

Mám takovou chytrou knihu a tam píšou, že když je problém se startováním MPi-ček, tak se má odpojit baterie asi na hoďku, tím se smažou nastavení řídící jednotky a po připojení baterie nastartovat bez plynu a nechat asi 5 minut běžet, aby se znovu nastavily ty hodnoty v řídící jednotce... ale nevím, ještě jsem to nepotřeboval vyzkoušet.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  15:58

« Re: Stahovak vynutych pruzin

Sdrátovat ve stlačeném stavu vázacím drátem závit po závitu........PTD
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.01  09:56

« Startovani.

Mam otazku na chytre. Nekdy se mi stane ze mi felina 50kw MPi nechce naskocit respektive startuje dlouho a po naskoceni jako by nechtelo vyjet servo plynu. kdyz ho potom lehce proslapnu tak uz je to OK. Stava se to talk jednou z 10 startu a neky i casteji. Ma na tohle nekdo recept ?
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.01  09:31

« Stahovak vynutych pruzin

Chcel by som menit tlmice ale nemam stahovak na pruziny. Neviete niekto poradit ako ho zostrojit alebo ako si s tymi pruzinami poradit?
    Vdaka
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  08:23

« Re: Palubka - Tachometr - Chybka?

Díky, a tož s chutí do toho. Snad jsem tam něco neurval.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.01  22:52

« DPH

Nevite proc si v servisu uctuji za praci 22% DPH?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.01  22:51

« Re: Čepy

Mne prisla vymena kuloveho kloubu na 847 Kc. Znackovy servis AutoVolfStříbro. 310 Kc material a 405 Kc prace.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.01  14:25

« Čepy

Nevíte, kolik stojí výměna čepu v servizu ???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…