Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Planek Elekroinstalece
No, nevím jak plánek elektroinstalace, ale v autopotřebách můžeš sehnat knihu Felicia - jak na to a tam je toho mnoho popsano, a nebo koupit něco jiného.
Prosba: Levé přední světlo mi svítí moc doleva, nevíte náhodou někdo, jak se reguluje natočení světla v horizontální poloze tj. vlevo a vpravo ?? -
« Planek Elekroinstalece
Zdar,
mám malou prosbu. Muj kolega si koupil Felicii 1995 a nema k tomu zadnou knizku, ci dokumentaci.
Ma prosba je tato: Planek elekroinstalace komplet, nebo planek na cidla v motorovem prostoru, cidlo na teplotu.
Pokud by bylo mozno nascanovane, nebo popr. poslak kopii postou na dobirku.
Dekuji mnohokrate.
Johan
Kontakt: madjohan@wo.cz -
"-- skrytý --" 04.10.01 12:57
« Re: oprava
Felda combi 1.9D - ja mam take zkusenosti, ze oprav neni mnoho, ba naopak spise si je vymýąlím a auto "ladím", abych neco nezanedbal. Najeto ma 120 000 km a v podstate nic vazneho - oba vymenene cepy na predni poloose [holt je to tezky diesel a ta Praha!], 2x vymena prachovky na poloose, vymenene 2 silentbloky prevodovky, vymena vyfukoveho potrubi a tlumice, vymena rozvodoveho remene, oprava zatekani pres 5. dvere, druhe pneu. Ted mne cekaji predni tlumice. To je vse. Polosyntetickej olej menim po 10 000 km, mam i rozbor opotrebeni a znecisteni oleje - opravdu to bohate staci. Naklady nejsou velke. I zejmena proto, ze ZNACKOVA opravna je na kazdem rohu, prace v takovem servisu je mnohem levnejsi [levnejsi ma pouze LADA a DAEWOO - muzu dokazat] a dily jsou povetsinou levnejsi, nez u konkurence.
Tak, a ted mi UBL rekni tvou zkusenost s jinym automobilem. Ja ti mohu dolozit i presne ceny, datumy a pocet kilometru, kdy jsem co menil - vse si eviduji. Pak muzeme vypocist naklad oprav na 1 km. A na 95% se vsadim, ze u Feldy bude servis levnejsi a mozna i tech zavad bude mene. Jsem zvedav, co muzes dolozit Ty. Nebudou to jenom kecy? :)