Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Tlumiče
Zdravím všechny fandy Felicií. Chtěl jsem doplnit údaj o výměně tlumičů. Já je měnil ve 150000km a nebyly ještě nejhorší, takže asi záleží jak kdo a po čem s feldou jezdíte. Teď mám najeto 180t Km (z toh 90t Km na LPG) a ve 170 jsem měnil rozvodovej řemen. Mam 1.3 BMM 95. Jo teď se ještě chystam na spojku protože se z ní začínají ozývat zajímavý pazvuky. -
"-- skrytý --" 13.12.01 07:36
« Re: Klepnutí po uvolnění spojky - upřesnění
Jo, ještě k tomu předchozímu mailu. Brzdy vydávají taky divné zvuky, když začnu brzdit s autem, které celou noc stálo zaparkované. Zkrátka to při prvních 2-3 bržděních vydává takový lomoz (rachocení, škrábání?). Pak to hned přestane. Brzdy jinak brzdí O.K. Nemohou tyto dva problémy spolu souviset? -
"-- skrytý --" 12.12.01 15:11
« Klepnutí po uvolnění spojky
Lidi poraďte! Když přeřadím a zvolním spojku, tak se ozve klepnutí. Když spojku po zařazení rychl. stupně uvolňuji co nejpomaleji, tak ne. Taky to klepne, když prudce šlápnu na plynový pedál.
A to nejlepší nakonec: po zahřátí na provozní teplotu se to taky už neozve.
Čím to je??? -
« Palubky - žárovky vs. LED
V knížce o Octávkách jsem četl, že novější Feldy (a stejně tak Octávky) měly třeba ručičky na ukazatelích osvětlované tak, že tam snad vedl optický kabel od LED diody nebo něco v tom smyslu. Jsou tedy 2 druhy osvětlení a připadně od kdy se montovaly? V knížkách o Feliciích (Cedrych, Mach)jsem nic takového nenašel.