Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« Re: Startování
Mispul+RV: Při přepnuté poloze na plyn by mělo auto startovat na benzín a asi po 5 sec. přepnout automaticky na plyn-v zimě totiž na samostatný plyn motor nenastartuješ a to možná bude příčina závady.Nefunguje asi benzínový okruh. Závada mfilipa-teda ne jeho, asi bude v zaseknutém hlavním spínacím relé v pojistkové skříni. -
« mazání
Mám felicii 1.6,najeto 88000 km.Jezdila bez problemu denně cca 150 km až do Vánoc kdy několik dní stála.Po nastartování se rozsvítila kontrolka mazání.Dolil jsem tedy olej,ikdyž si myslim že,tam byl(na měrce byl vidět ,ale co kdyby....).kontrolka přestala svítit,nechal jsem motor na volnoběh ohřát a vypnul jsem ho.Další den jsem opět nikam nejel a následující den ráno(-16st Celsia)se problém s mazáním zopakoval.Podle zvuku motoru ale laicky usuzuji že motor opravdu nemaže.Auto jsem odtahl do místní autodílny ale i tak by mne zajímalo o jaký problém či závadu se jedná. Děkuji za Vaše rady.