Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Problemky ...
Ohledně pískání brzd bude v tvém případě tak jak tady zaznělo nejlepší nebát se zabrzdit. Pokud jde o ty antivibrační fólie, tak ty se dávaly ve fabrice mezi kovovou nosnou část destiček a píst. Jinak všem doporučuji, aby se nebály používat brzdy, protože právě brzdy často trpí více tím, že se nepoužívají než tím, že se používají. Je to svatá pravda. Poznal jsem to už dřív na Fávu, kde jsem musel vyhodit koutouče ne proto, že by byly slabé, ale proto, že zkorodovaly. -
« Táhne mrcha
Čau všichni, na štědrý den jsem ve sněhové závěji u Felicie 1.9D urval kloub na levé poloose v rejdu doleva, prostě to křuplo a kloub se rozlétl. Nechal jsem to opravit(3300 kč) a mimo toho, že se mi klepe volant kolem 110 km/h(nevyvážená kola), mi to začalo táhnout doleva .. Čím to je ?? Je to nápravou ?? Půjde to dát do pořádku ?? V sobotu jdu do servizu, tak jsem zvědav, co mi na to řeknou ... Co si o tom myslíte vy ???
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!