Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Zatekanie do Felicie + chladici kapalina
Hmm, to mate dobre, kdyby mi to teklo pouze dopredu, tak bych si to sklo taky nechal vymenit (prestoze jsem uz pod gumu nalil resistin). Jenomze mi tece dopredu i dozadu, dozadu vim, ze pres zadni dvere, voda proste stece po te tesnici gume dolu a v nejnizsim miste dovnitr. Ohybat dvere se mi moc nechce, tak uz dva roky jezdim bez kobercu :{
Co se tyka chladici kapaliny, jedna se o dalsi konstrukcni vadu Felicii, voda strika primo na sroubeni vicka, a proto se dostava ven. Staci si koupit takovy delsi plastovy krouzek pod to vicko, stoji asi 50Kc, maji to a znaji to v kazdem servisu (BTW vyrobni cena tak 1Kc). Bye. -
« Re: Alarm na Feldě
Mně to u nový feldy začalo po roce dělat také, takže raději vypínám vnitřní čidla a je mi divný, že by se najednou změnila sama o sobě citlivost vnitřních čidel a pak je otázkou, čím ji nastavit. Nebo prostě počkám, až pojedu do servisu a nechám to zkontrolovat, jen tak kvůli alarmu se mi tam nechce nechávat prachy... -
« Chladiaca kvapalina
Má niekto nejaké skúsenosti s tým, že počas jazdy chladiaca kvapalina vyvrela cez zátku na nádobke. Podotýkam že termostat je nový ( cca 8 mesiacov po výmene ) a ručička teplomera nebola v červenom poli ale len asi na cca 100 st. C . A ďalej čo s chladiacou kvapalinou, treba ju vymenit alebo stačí len doliat ( ide o G12 ). -
« Re: Alarm na Feldě
Zkus vyhnat tu masarku z auta :-). Jinak draty by mely byt rozpojene (alespon u meho Jablotronu urcite). A asi je lepsi vytahnout konektor cidel (i s kabelem) na krabici alarmu, nez strihat draty u cidel. Jinak vetsinou alarmy maji moznost nastavovat citlivost cidel - to bude asi ten hlavni problem - mas nastavenou moc velkou citlivost.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Vůbec nechápu, čeho tím ten "člověk" chtěl dosáhnout...