Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« velka spotreba, maly vykon
Zdravim, mam takovy problem. Procital sem si tuhle diskuzi a nic podobneho sem nenasel. Mam 1,6 combi uz 10 let, koupil sem ji novou a jezdim s ni pouze ja a celou dobu spotreba kolem 7l. Najednou mi zacala stoupat prumerna spotreba na pocitaci. Pri normalni jizde mi to delalo kolem 9l/100km!!! V servisu mi na diagnostice zjistili (po dost dlouhe bitve, kdy mi tvrdili, ze neumim jezdit a ze za to muzou gumy) chybu 0524 cidlo klepani - sporadicke. Zkusil sem jine cidlo z vrakoviste (za 500,-) a chyba zustala. Vzdy po vymazani pameti to tak den jezdi, jako za mlada a pak najednou je tam zase zrout! V manualu sem nasel, ze ridici jednotka na tenhle signal reaguje tak, ze snizi predstih o 15°!! tak a ted babo rad, co s tim? V autorizovanem servisu mi nedokazali poradit. Mate nekdo tuchu, o co de a co s tim?
Diky M. -
"-- skrytý --" 02.02.06 19:49
« Re: Felicia
Ja ji mel dva roky, najezdil 40000km, koncil jsem na 280 a prekl bych, ze slouzi dobre dal. Za ty km me nenechala nikdy ve stychu (jako uplne). Na Silvestra jsem jel slavit do 200km vdaleneho mesta a v pulce odesel homokinetak :-( Tak jsem to se skubajicim volantem dojel....
Jinak fajn auto :-) ....ale uz mu odzvonilo... Cest jeho pamatce! -
« Felicia
Tak tohle téma jsem založil v lednu 2001, protože jsem si těsně před tím koupil Felicii, které měla najeto 72 tKm. Tento týden tachometr překročil 250 tKm a to už není málo, ačkoliv je to letos 10 let staré auto. Opravuji si na něm téměř vše sám a je to bez problémů a "zadarmo". Auto nic moc, ale jsem spokojen. A co vy ?