Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Kolísání otáček u feldy 1.6 rv96
Mám problém s Felicií 1.6,kolísáj mi otáčky volnoběhu když je studenej tak to dělá míň a jak se to ohřeje tak to dělá víc ale ne o moc.Na otáčkoměru to není ani videt.Spíš bych řekl že to jakoby vynechává.Když ji držím v otáčkách tak jakoby občas vynechá.Občas když vyřadím a dojíždím ke křižovatce tak i zhasne.Svíčky tam jsou bosch a jsou tam téměř nový.Byl jsem s tím ve Škodovce tam mi nejdřív řekli že to je škrtící klapka pak to pomalu změnili že by to mohla být lambda ale na VAGu jim to ukazovalo jako že je OK ale že prý malinko hází jiný hodnoty ale že to je v normě.Všechno vycistili a pořaád jeto stejný.Prej ať s tím jezdím až se to ukáže víc. Tak nevím co s tím. -
« Re: servo od centralu ...koencne
Nevim kolik verzi serv pro Felicii existuje. To me mi slo vytahnou v pohode. Abych jsem se dostal ke sroubum serva, musel jsem uvolnit cely zamek. Pak jsem jej opatrne rozdelal (je lepene), rozlisoval motorek (kovove packy) a zjistil, ze je zaolejovany komutator. Vycisteni, sestaveni a dva roky mam klid. Jarda -
« servo od centralu ...koencne
Zdravim, tak uz jsem se konecne dostal k tomu, ze jednoznacne obvinuji servo od centralu. Mam tu rozebrany dvere a cervo sebou jen cuka a po rozhybani teprve zabere. Koukal jsem na Skoda EShop a tam je predni za 698,- :o/. Mam tedy dotaz menil jste ho nekdo? Jak ho mam vubec dostat ze dveri, neni tam skoro ani videt. Jak je na nej upevneno tahlo apod. Predem Diky. R. -
« orisek k bezp. sroubum
Zdravim, mam dotaz. Nahodou jsem objevil, ze mi v servisu ulomili z takovehotoho redukcniho orisku k bezpecnostnim sroubum na kola dva trny (dva zbyly), bojim se ted pichnout :o) Muj dotaz: da se tato redukce dokoupit? kdyz je na ni neco jako D - 48 ??? nebo nova sada za 1000,- :o/
Dik R.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!