Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
kostey 21.12.03 22:18
« Re: rezne :o(
quagaar: hele já ty Feldy a podobnou verbeš od škodovky fakt nemám rád. Nesnažim se tu ukájet, je to jen můj názor. Mezi sierrama jsou častokrát propastné rozdíly. Jsou sierry co netáhnou, všechno vnich vrže a nemaj servo ani klimošku. Jsou ale i takové které daj ve všem na pr*el i Octávii. A nemusej mít v sobě motor-Cosworth Podívej se na tu vaši feldu: Pedály to má našikmo, nemá to žádnou akceleraci a když se naloží tak to nejede už vůbec... co se týče řízení tak pokud nemáš posilovač tak s volantem ani nehneš a když náhodou jo tak to má tak malej poloměr otáčení že sní nezatočíš ani na dálnici. Pořád se tomu se*e centrál. Podívej se na Sierru 2.0 maximálku to má psanou někde na 190km/h ale stejně po rovině letí 225km/h okresky jezdí za 5apůl litru a akcelerace tě mačká do sedadla prakticky neustále. Dobře řekneš si je to dvoulitr, ale taky se podívej na rok výroby. Můžeš taky namítnout že to je zadohrab, ale pokud se k tomu chováš jak k zadohrabu tak je vše OK. Felda má krátky sedačky a vůbec nedržej v zatáčkách. Jedzim občas s matčinou 1.3 Glx. Když jsem jel z Prahy do Ostravy tak jsem vylejzal pěkně polámanej. Se Sierrou jsem o prázdninách najezdil 8000km po Evropě a děně to bylo i 1500km a ani * mě nebolela. Sierra má delší převody tak pořád točí méně otáček něž felda a je tišší. Když zafouká vítr tak to s váma házi jako list osiky... No napiš teď něco ty a já budu pak pokračovat. Jo jen chci ještě napsat že sierrám chybí jakákoliv protikorozní ochrana, ale pokud není bouchlá kastle a pravidelně se stříkají dutiny tak je vše OK. -
« rezne :o(
Ahoj,
mam dotaz, zvedave sem si prstem propichnul podezrelou bulblinku v dolnim rohu u okna(trojuhelnicek) na zadnich dverich a hele ...vono to zacina kvest. Zajima mne jestli se to necha rekalmovat (r.v. 2001, 5-tileta zaruka na prorezaveni karoserie by mela platit, ne?), jak to bude servis opravovat, jak dlouho mu to bude trvat, jak dlouho to vydrzi. A co by to znamenalo opravit si to samo-domo. Nejak to neumim rozebrat. Zkousel to nekdo? Dik R.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!