Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Palubní počítač
Fiat cz mne sere. brava se prodava 6 rokem, a krom reklam v 1. roce ( deti vybiraji bravu na internetu ) se objevila reklama az ted..... Podobne i s Puntem, ackoliv se prodava 3 rokem, reklamy jsou v podstate az ted, a ani slovo o nejprodavanejsim aute v roce 2000 v Evrope .... -
No, kolega Marcel s Mareo se dotazoval na zastoupeni Fiatu, kde mu odpovedeli, ze nejde o seriovou vyrobu,ze by se dal udelat na objednavku za 200 tKc. BTW teprve Punto II, ma PP, a jeste takovy divny, ktery misto aktualni spotreby v litrech na 100 km ukazuje dojezd v km na 1 litr paliva. -
Tak to radsej vymen predajcu. PP je tak isto drahy ako na BMM motory, tak aj na MPI motory. Teda aspon ked som ho kupoval ja, tak to tak bolo. Inac ak ten PP pre BMM das na motor s MPI tak ti nebude ukazovat spravne. Musi to byt PP pre MPI. Mna vysiel ten BMM priblizne na 4.800,-Sk aj s pracou a DPH. co mi prislo dost lacne, na to, ze za plnu nadrz dam cca. 1500,-Sk... :-(
Inac kamarat si ho vymontoval z jednej buranej Feldy. Akurat musel vymenit teplotne cidlo (cca. 150,-Sk) lebo po celnom naraze to uz nerozchodilo. Je totizto na lavej strane pod prednym naraznikom. -
« Re: Zatékání
Můj problém je trochu jiný než Tvůj. Mě teče do motorového prostoru (napravo od nasávání vzduchu pod motorek na pohon stěračů). Ale shodou okolností mě do kabiny také teklo. Najednou jsem měl pod páčkou na otvírání haubny motoru louži. Naštěstí mám gumové koberce takže mě to moc neprovlhlo.Měl jsem to v záruce, tak jsem jim to odvezl. Vymenili gumové těsnění a nacpali tam silikon a od té doby pohoda. S otáčkoměrem jsem zatím potíže neměl, i když se mězdá jako by byl za "studena" kapánek hlučnější.Možná je už načatej. -
« Re: Zatékání
To Hunac: Muzes mi podrobneji popsat, kde ty otvory jsou ? Ja mam uz pul roku vsechny koberce z auta pryc, uvnitr je to jako ve sportaku :), protoze mi tam taky tece a stale nemuzu prijit na to, kudy. Myslel jsem, ze to tece pres folie ve dverich, po jejich vymene se to zlepsilo, ale stale je obcas mokro, hlavne vpravo vepredu, ale i vpravo vzadu.
To all: Taky mi nedavno odesla kontrolka parkovacich svetel. Pokud jste to nekdo menili, zkuste si najit cas a napsat par radek o zkusenostech. Dik a zatim cau. Wendoul.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!