Oprava a údržba vozu Škoda Felicia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.07.06  10:43

« re

Dekuji za rady.Skutecne je to Felicia 1.3i.
    Jeste jednou diky
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.06  20:08

« ?

Stávalo se mi to občas taky. Po dlouhém bádání mi automechanik řekl vem kvalitní benzín. Vyjel jsem nádrž, a vzar jsen plnou u Shell a nalil tam nějaký čistič STP. Od té doby uběhli 2 měsíce a mám klid. U 1.3i by to mohl být vadný Hallův snímač.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.06  13:18

« Re: Spotřeba

no to je složite, když jedes z kopce na neutral tak auto jede na volnoběh tak řídící jednotka vypočítá z veličin od škrtící klapky otáček motoru a vzduchu,, že jede auto na volnoběh takže se vstřikuje dávka benzínu určená na volnoběh. proto je lepší když jedes z kopce tak nevyřazovat a nechat tam např 5 nebo 4 a sundat nohu z plynu a budes mít nulovou spotrebu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.07.06  00:01

« prosim o radu

Dobry den,
    muzete mi prosim poradit.Mam Felicii combi MPI a pri zahratem motoru se mi nedari nastartovat,nastartuju vzdy tak po 30 sekundach.
    Zatim jsem lajk a nejsem vyjezdenej.Obcas kdyz se nekde rozjizdim,tak mi to zhasne ale nejsem si jist,zda li to neni nejaky problem v motoru.Starter tusim toci.
    Prosim o radu popr. kolik by stala oprava.
    U studeneho motoru se mi to nikdy nestalo ani mi to nechciplo.
    Dekuji vsem za rady.
    PS:kolik stoji prohlidka ve Skoda servisu???
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.06  00:00

« ND na felicii za velmi dobré ceny

Zdravím, mám na prodej tyto díly na felicii: Motor 1.3 - 3600kc, ridici jednotka 1500kc, prevodovka 1500kc, palivove cerpadlo 1200kc, mam i dalsi dily za stejně výmečné ceny. Vsechny dily z modelu 95-98. tel:777/645844
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.06  07:40

« Spotřeba

Mám Felicii 1.3/50kw mpi. Asi po 1 měsíci jsem ji vytáhl z garáže (oprava zadních dveří, zatíkalo). Když jedu z kopce a vyřadím, okamžitá spotřeba mi klesne na 1,4 a pak zase začne stoupat až do 3l/hod a když zastavím, tak spadne na normálních 0,9l/hod. Můžete mi poradit??? Díky moc
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.06  19:32

« Re: Vrže řadící páka na Felicii

nevím jestli to k něčemu bude ale měl jsem podobný problém při zahřátém motoru paka tuhla skoro už s ní nešlo hnout,povolil jsem matku která je pod autem v místě kde je k řadící páce připojené tahlo(je to takové učko),a bylo po problému paka de uplně lechce , jsou tam ješte takové silonové pouzdra které by se taky meli vyměnit ale ještě sem se k tomu nedostal
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.06  06:36

« poradte brzda sa nevracia

nozna brzda sa nevracia naspat prosim poradte
    dakujem
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.06  15:21

« Zatíkání do kufru

To může být korozí zadních dveří kolem zadního okna. Koroze nadzvedne těsnění a zateče tam. Mě se to samé stalo na předním skle...
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.06  21:39

« Číslo motoru

Chtěl bych se zeptat jestli někdo hledal číslo motoru. Koukal jsem tam kde by mělo být pod rozdělovačem na bloku, ale tam nic není. Je to divný, protože auto prošlo evidenční kontrolou a někde být musí.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.06  15:10

« Schanim Felicii 1.3

Ahoj, schanim felicii do 50 000 Kc. Prosim poradte uz nevim na koho se obratit. Dekuji ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.06  11:41

« Re: zhasíná motor

jo nemáš zač rád pomůžu jsem lidé né?
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.06  11:28

« Střešní nosič

Nekoupí někdo střešní nosič uzamykatelný na Škoda favorit???? :?:
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.06  11:25

« zhasíná motor

Díky fiat stilo,ale problém je vyřešen.Byl to otáčkoměr.
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.06  09:45

« AUTA

mrkněte na [odkaz] AUTA ZA OPRAVDU SUPER CENY ! ! !
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.06  21:07

« Bez nadpisu

Ahojte nechcete někdo koupit tachometr na Felicii benzín v žluté?Vyfotím jestli chcete a pošlu na email.
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.06  14:59

« hvízdá z motoru

Zdar lidi,
    pri jizde a pri sundani nohy z plynu (tj. jakmile zacnu brzdit motorem) se z motoru ozve kratke hvizdnuti. Co s tim? Cim to je? Silenblok?
    Diky za radu
    Martin
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.06  13:12

« Vrže řadící páka na Felicii

Prosím poraďte mi jak odstranit vrzání řadící páky při řazení. Jak se zahřeje motor, řazení ztuhne a řadící páka vrže jak, když ji tahám v pryži. Vyměnil jsem olej v převodovce, ale nepomohlo to.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.06  21:11

« Re:

tak to máš v * alternátor si ho nech vyměnit
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.06  21:09

« Re: zhasíná motor

já si myslím že bys měl nechat seřídit motor tento problém jsrem měl taky na Felicii 1,3 MPI 2000 a nechal jsem si taky vyměnil radši alternátor ale hlevně si to nech seřídit v servisu jo?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…