Oprava a údržba vozu Škoda Felicia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« Re: Spotřeba
no to je složite, když jedes z kopce na neutral tak auto jede na volnoběh tak řídící jednotka vypočítá z veličin od škrtící klapky otáček motoru a vzduchu,, že jede auto na volnoběh takže se vstřikuje dávka benzínu určená na volnoběh. proto je lepší když jedes z kopce tak nevyřazovat a nechat tam např 5 nebo 4 a sundat nohu z plynu a budes mít nulovou spotrebu. -
"-- skrytý --" 07.07.06 00:01
« prosim o radu
Dobry den,
muzete mi prosim poradit.Mam Felicii combi MPI a pri zahratem motoru se mi nedari nastartovat,nastartuju vzdy tak po 30 sekundach.
Zatim jsem lajk a nejsem vyjezdenej.Obcas kdyz se nekde rozjizdim,tak mi to zhasne ale nejsem si jist,zda li to neni nejaky problem v motoru.Starter tusim toci.
Prosim o radu popr. kolik by stala oprava.
U studeneho motoru se mi to nikdy nestalo ani mi to nechciplo.
Dekuji vsem za rady.
PS:kolik stoji prohlidka ve Skoda servisu??? -
"-- skrytý --" 29.06.06 07:40
« Spotřeba
Mám Felicii 1.3/50kw mpi. Asi po 1 měsíci jsem ji vytáhl z garáže (oprava zadních dveří, zatíkalo). Když jedu z kopce a vyřadím, okamžitá spotřeba mi klesne na 1,4 a pak zase začne stoupat až do 3l/hod a když zastavím, tak spadne na normálních 0,9l/hod. Můžete mi poradit??? Díky moc -
« Re: Vrže řadící páka na Felicii
nevím jestli to k něčemu bude ale měl jsem podobný problém při zahřátém motoru paka tuhla skoro už s ní nešlo hnout,povolil jsem matku která je pod autem v místě kde je k řadící páce připojené tahlo(je to takové učko),a bylo po problému paka de uplně lechce , jsou tam ješte takové silonové pouzdra které by se taky meli vyměnit ale ještě sem se k tomu nedostal
Jeste jednou diky