Pomozte s vyberem auta do 300 tis

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  13:47

« Re: Re:

Nemeni, ale ked je nad 1000 otacok, tak to uz nerobi.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  13:00

Mění se frekvence když mírně přidáš plyn? Třeba z 700 na 1200?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  12:16

« Re: hufnagle ( nemuzes se jmenovat jinak ? Blbe se mi to pis

ja uz bych na druhy pohled vahal ..... podival jsem se podrobneji na vybavu ..... Nema cenu kupovat RN za 299 000,- a dovybavit jej, protoze pak se clovek dostane draz nez jine auta. Napr. Brava 1.2 80 SX za 342 900,- ma v zakladu posilovac + vysk. st. volant ( Thalia + 14 000 ), radio 4 x 15 W ( + 9000,- ), el. okna,central, vyhr.+nastavitelna el. zrcatka ( +15 000 ). Ma otackomer.Airbag spolujezdce stoji 12500,-. Naproti tomu RT znamena podstatne zlevneni pri dovybaveni a uchova si 15 000,- Kc odstup od Bravy, ale porad to bude auto v nizsi tride a s tim souvisejicim komfortem cestovani. S Bravou to porovnavam proto, ze mam jeji cenik. Ta nova auta se cenou hrozne srovnavaji.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  11:02

Podrobny popis cvakania: Daj si trochu hlucnejsie tikajuce budiky pod volant a pocuvaj auto na volnobeh. Takyto zvuk som mal na mysli. Vobec by mi to nevadilo, keby to robilo stale, ale niekedy to nie je pocut (naposledy na garancke v servise, ani tuk!) A nie je to pocut z ineho miesta, iba z vodicovho. A ked otvoris dvere, tak ho uz nerozoznas, lebo vonkajsi hluk motora ho prehlusi. Takze nehrozi otvorit kapotu a skusit hladat, to proste nemas sancu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  10:54

mfilip - ja by som veru nevahal. Pozri sa na cenu 1.4 16v a na vybavu Thalie s tymto motorom a uvidis, ze konkurencia ma co dohanat. To auto ma lepsiu vybavu ako Clio a cena je pritom podstatne nizsia. BTW: 16v Fabia je dost predrazena a cenova politika Skody je niekde uplne mimo. Pomaly prestavam chapat ludi, preco kupuju prave Fabiu, Octavia sa mi javi vyhodnejsia.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  10:52

Totéž říká o svém cliu i ten můj kámoš. Zkus to hrncování v motoru nětak rozepsat.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  10:49

Neboj, nenecham sa tam oje... Vrzganie som reklamoval a bol problem s mechanizmom vyskoveho nastavenia, namazali to a je pokoj. Inak aj predtym to vrzgalo iba ked som brzdil dole kopcom na roletach na krizovatke, co bolo asi raz za 100km. S tym motorom fakt musim porovnat s nejakym inym, lebo je mozne, ze mu to robi, ale vobec tomu nevenuje pozornost. Clovek sa musi fakt sustredit a vediet, co ma pocuvat, aby si to vsimol, takze nic hrozne. Ak ale zistim, ze to na inych nerobi, tak maju v servise poplach. Tym prispevkom som chcel len vyjadrit, ze som zatial maximalne spokojny a z kilometra na kilometer mam to auto rasdsej a radsej.
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.01  11:49

« Bez nadpisu

a co to take, hufnagle, vojin Kefalin ?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  11:48

:-))) Tak to je ti podobne, s tim jmenem. Libujes si v nazvech ?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  10:21

A co se Ti nelíbí na Hufnáglovi?

Mimochodem, včera jsem v MC vystoupil i pod pseudonymem. Jestli uhodneš kterým.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  10:20

Špatně jsem to pochopil. Ano i ne jsem myslel na sebe. O tobě je zřejmé, že to s Fabií tak horké nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  08:23

« hufnagle ( nemuzes se jmenovat jinak ? Blbe se mi to pise )

jako ze precenuju i neprecenuju Fabii ? Ja myslel, ze vypadam jako jednoznacny antisympatant Fabie a popravde nevim, kterym prispevkem jsem Fabii precenil. Snad jen tim, ze zajemce o Thalii by si mel pockat na Fabii sedan. A to jen proto, ze by se melo vzdy vybirat z vice kombiku, z vice hatchbacku, vice lftbacku a vice sedanu. Zatimco Thalie je jediny sedan do 300 000 Kc. Krom Vaz 2110 a mozna nejakeho starsiho Daewooa :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  16:39

« Re: luf

mfilip> Ano i ne. Auto pro mně to není. Je dost drahá na to jak je malá, zase je ale kvalitní a bezpečná. Motorizace mi sedí tak 1.9TDI 100PS, jinak nic. Dvoulitr 8ventil je vykopávka. Jenže já neuvažuju jako zájemce o Fabii tak mě neberte v tomto směru moc vážně. 1.4 16V mě zklamal jak výkonem a pružností tak zpožděním plynu. Od 100 koní v prckovi jako je Fábie jsem čekal víc. Jiná věc je ze TDI 100PS PD prožene i 110PS TDI Octavii a za 5l nafty. Pak ale stojí půl melounu a to je za špunta jako Fabie dost peňauzí.
    Pro většinu lidí je to ale s ohledem na servisní síť, bezpečnost a údajnou spolehlivost dobrá volba.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  15:26

« luf

pripada tu v MC jeste nekomu, ze precenuju Fabii ?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  14:26

luf> NENECH SE OJEBÁVAT servisem!!! Ty zvuky to kámošovi (však už jsem Ti to psal, že má taky 1.4 16V) nedělá a ani sedák mu nevrže. Za ty peniauze máš přece nárok na 100% kvalitu.

BIJ SE!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  14:21

« Re:

mfilip - neprecenuj Fabiu, je dobra, nadprimerna, ale nie az taka uzasna. BTW: Moje Clio zatial zavada ziadna (klopem na drevo), iba vrzgajuca sedacka a nejaky cvakot z motoru, vraj je to normalne, ale nemam s cim porovnat. Renault v poslednej dobe vsadza na kvalitu, aby si zlepsil meno, takze uvidime. A ked vidim Fabiu kombi, tak pochybujem, ze sedan bude vyzerat aspon trosku k svetu.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.01  07:20

Však já o moc růžověji taky ne!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  21:57

To je ale přístup. Já zase ještě nikdy Neměl Aston Martin, ale vidím to bledě.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  17:53

Hufnágl>Ještě jsem to nikdy neměl.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  10:26

« Re: Lamova Corolla

jasne, zaruka 2 roky je fajn. BTW k Brave: na 100% bylo cele jaro leto ( duben-30.9.2000) akce 5000 km zadarmo, kdy podle prumerne spotreby Fiatu strhavali penize z ceny auta. U Bravy to delalo 16 000 Kc, Punto 10 000 Kc. Ta akce byla prodlouzena do 31.12.2000. Od letosniho ledna je ke kazdemu Fiatu zimni vybava anebo dostanes slevu ( u Bravy nyni 17 000 Kc ) misto zimni vybavy. Navic je nyni od rijna serie Bravy, jmenuje se Steel, stoji 374 900 a ma zakladni vybavu rozsirenou o veci za 50 000 Kc ( ABS, airbag ).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…