Pomozte s vyberem auta do 300 tis
« Re: clio x fabie
luf> Má tam Millenia 313 6,5x15
, fotku dodám. On chtěl potom Enzo V (které mám ja jako zimní), ale dealer ho špatně pochopil a tak má ty původní, co chtěl napřed. Akorát, pokud Tí nedělají problém peníze, kup na to dobré pneu. (Zatím nej. se jeví PremiumContacty.
jimmy> Astra Classic nebrat. To auto už má své roky (i když je to fungláč). Design int. i ext. nic moc.
Clio je emotivnější, Fabia zase technicky propracovanější. Volba je na Tobě. Kdybych volil za 100.000 peněz víc, vezmu Fabiu TDI. V benzínových motorech mě ani jedním nepřesvědčila. Někde jsem to už psal, ale zopakuju to. 1.4 16V 100PS je o ničem. Zdechlý, musí se točit, nechutná prodleva plynového pedálu...
Poznatek: dnes jsem měl Megana na garančce a pujčili mi Kangoo 1.2. I takto slaboučký motor jede celkem fain. O hodně lépe, než jsem čekal. -
« Re: clio x fabie
Tymto rozhodovanim som presiel aj ja a nakoniec som vybral ako som vybral. Skorej ako na vsetky reci o vybave, poruchovosti, modernych technologiach a tak, daj na svoje pocity pri zvezeni. Nebudem ta presvidcat na jednom alebo druhe, vyber si sam podla seba. O P206 si nerozmyslal, tiez pekne auticko, ale vraj trochu mensie vzadu. A Astru Classic by som ti neradil - konstrukcne stara a vraj velmi poruchova. Vela stastia pri vybere.
Ak budes mat otazky o Cliu, mam 1.4 16V uz 2 mesiace, najazdene cca. 5tis km, pytaj sa. -
« clio x fabie
Asi se budu rozhodovat mezi cliem a fabii (mozna jeste felicii - aspon bych mohl dat dost penez do vybavy ...), nevite jestli naky prodejce ted nabizi naky dobry (zvyhodneny) ceny? Jeste k te brave - to uz je moc vysoka cena, to auto se mi sice libi ale uz je moc drahy - chci do toho dat max tech 300-320tis. A co treba jeste astra classic : 1,4 za 280? -
« Re: clio
Clio doporucujem, ale bud 1.2 na uspornu a pohodovu jazdu alebo 1.4 16V ak chces trosku viacej vykonu (98ps na take male auticko je parada, na krizovatke nehcas skoro kazdeho). Neviem, ako je to s cenou v cechach, ale ja som porovnaval rovnako vybavene auta s priblizne rovnako vykonnymi motormi a Clio bolo proste bezkonkurencne najlacnejsie (v SR teraz bezi vybava Vision za akciove ceny, takze asi preto)
to Hufnagl: Ake rafiky tam ma tvoj bratranec? Chcem tam dat na jar tiez nieco siroke na elektrony, ak mozes, urob fotku a daj ju na web aby som videl, ako to vyzera. -
« Re: clio
Tak jo. A co Brava 1.2 80 SX ( 60 kW, 80 PS ). Zakl. cena 349 000,- nyni sleva 17 000 Kc na 332 000 Kc( nejedna se o r.v. 2000 ) nebo airbag spolujezdce + zimni paket 4 x pneu s rafky + nosic + dalsi cypoviny. V zakladu el. okna, narazniky zrcatka v barve, zrc. v el., posilovac, central, immo, zadni del. sed., radio, airbag ridice .... Spotreba 9.4/5.4/6.9 -
« Re: clio
Bratránek (zároveň kámoš - i to se stává) si před 2 měsíci koupil Clio RXE 1.4 16V a je max. spokojen. Je pěknější než normální Clio. Má zrcátka v barvě, reflex. přední sklo, ergo. opěrky hlavy a spoustu jiných blbostí. Dal na to 195/50R15 liťáky a vypadá to skvěle. Jenže stálo 370.000Kč. Nevím, jaké jsou levnější modely. -
Saab 15.01.01 15:29
« Re: diky za pomoc
V tom případě je ta Corolla mnohem lepší než nová Felda. Felda totiž končí, zatímco ta Corolla se začala loni teprve vyrábět, takže jde o nejnovější model, má lepší, úspornější a výkonější motor (servisní interval je 30.000 km) a záruka je o rok delší než na tu novou Feldu. Jinak raději bych volil Fabii než Feldu. -
« Re: diky za pomoc
Necpjete mu ojetiny! Tadyhle jimmy chce auto a ne vrak. Ojetina je stará, pořad se kazí a každý rok vývoje se podepíše na bezpečnosti aktivní i pasivní. Navíc jeden nikdy neví, jaké hovado to mělo před ním. Sám jsem 2 ojetá auta měl a už to nikdy neudělám. Ojetá auta smrdí, nová voní. Záruka je rovněž skvělá věc. Když jsi už nahodil jestli Feldu či Lanos, já bych volil Feldu. Korejec je šmejd už z výroby. -
Saab 15.01.01 14:36
« Re: diky za pomoc
Musí být "úplně" nový, co tahle nabídka:
Toyota Corolla 1.4 VVTi 71kW liftback (5 dveří), rok výroby 2000, barva stříbrná, najeto 8.000 km, výbava: posilovač, airbag řidiče, autorádio s CD, klimatizace, litá kola, dálkově ovládaný centrál, alarm za 360.000,- kč. Jde o prodej od autorizovaného prodejce Toyoty tedy s ještě 2 letou zárukou. Zkus se po prodejcích poptat, takových aut bude víc, nejen u Toyoty.