Opel Astra 1.6 16V a jiné
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Re: Astra 350
Uvedená cena platí pro Opel Astra 1.4 16 V (66 kW/90 k) se dvěma airbagy, ABS, autorádiem s přehrávačem, posilovačem řízení, dálkově ovládaným centrálním zamykáním a další výbavou. Možnost volby i jiných motorů a doplňkových prvků výbav. Osobne bych tam necekal, el. okna/zrcatka. Jinak tam bude volant a rezervni kolo. Mozna se bude jednat o tridverove provedeni. Nevim.
Zavolej nejakymu dylerovi, urcite ti to rad rekne. -
« Re: No problems?
Víš co zkus?otevři kapotu a promaž lůžka uložení tlumiče, nejlepší jsou mazací spreje typu WD-40, MD nebo podob.Časem se to mohlo zlepšit, toto mi poradili ve Škodovce ještě když jsem mněl Octavii a pomohlo to.No a co se týče výfuku tak tam bych to řešil laděným výfukovým svodem(SUPERSPRINT) + komplet celý sportovní originální výfuk.Stojí to ale dost kolem 30 000,-ale máš tam 25 koníků navrch :-) Jo a musíš se smířit s tím, že to bude žrát i trávu kolem cesty :-)) -
"-- skrytý --" 24.02.03 20:03
« Re: koupe noveho vozitka
tieto riadiace jednotky to je snad prekliatie, vacsinu (ak nie vsetky) z nich robi siemens (bosch) a neviem ci v opeli nemaju vstupnu kontrolu na kvalitu vyrobkov ale RJ sa jednoducho kazia u 1.4_16, 1.6_8 a prve serie 2.2DTI (tot moje skusenosti) u 2.5 (omega) ci 2.6 (vectra) a 3.2 (omega) zatial ziadny problem.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!