Opel Astra 1.6 16V a jiné

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• « 00 Reagovat !

foto

12.03.03  16:40

« Re: Technická dokumentace na Opely????

koukni se na www.agila.hu, je to madarsky, ale graf prubehu motoru a podobne tam je...
  • 00 Reagovat !

foto

12.03.03  12:36

« Zadny spojler

Mohli by ste mi prosim vas poradit kde by sa dalo kupit zadne kridlo na Astru? Zaujimalo by ma zhruba aj cena a ako prebieha montaz.
    Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.03  16:23

« Technická dokumentace na Opely????

Opláci, nevíte někdo o nějakém dobrém webu, kde by se dala najít technická dokumentace na Opely? Mně zajímá konkrétně Opel Agila a popis motoru (průběh krouťáku, apod.) Díky Radek
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  10:03

« Re: No problems?

jo jo, je to zalezitost osobniho vkusu. Mne pripada idealni kombinace ENZO Y 15", pneu Good Year 195/60 R15...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.03  19:38

Dival jsem se tam taky, nicmene mel jsem vybrany nejaky kola, ale kdyz se tak divam venku po Astrach s alu... tak jsem se rozhodnul pro jine.(realita je realita)
    Ale proti gustu zadny disputat
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.03  14:15

Odhodlal jsem si poridit lite kola a nove letni obuti (puvodni Firestone Firehawk - prvomontazka, jsou po dvou letnich sezonach ponekud v haji). Tak jsem brouzdal a nasel jsem na alcar.cz konfigurator, kde jsem si na svou astru (je tam vyber ze vsech variant a zakladnich barev) vybral lita kola presne takove, aby se mi na mem aute opravdu libily. Doporucuji vsem, co si chteji v nadchazejici sezone poridit hlinikace. Nakonec jsem si vybral jina kola, nez jsem puvodne zamyslel, proste se mi na tom aute zdaly hezci.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.03  14:05

« Re: Zásterky

Zasterky jsem si ani nenechal namontovat a vubec mi nechybi. Auto je * stejne jako Astra F, kterou jsem mnel se zasterkama... (mimochodem, taky mi predni upadly)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.03  13:33

« Re: Zásterky

Mal som ten isty problem. Opel predava (pomerne lacno) sadu na prichytenie zasteriek - nejake spony, platove nity atd., ale nema to dlhu trvanlivost a pri zjazde z obrubnika sa zasterka zachyti a spony su prec.

Nakoniec som sa na to vykaslal a dal som predne zasterky dolu. Nevidim ziadny vyrazny rozdiel, az na to, ze to opticky vyzera lepsie a hlavne mam pokoj.
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.03  12:13

« Zásterky

Na Astre 1,6 16V sú zásterky za pred. a zad. kolesami uchytené sponami - neustále ich strácam. Prosím o radu ako to vylepšiť.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.03  22:22

bohuzial dnes sa tomu neda vyhnut. Posilovac ujde, automat ci tempomat mam tiez rad :-) dnes uz to asi inak nejde. ale treba mat v garazi nejaku "hrcu", ktora ti tu radost urobi aj ked len parkrat do roka
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.03  18:03

NESNASIM serepeticky v aute - ABS, TC a podobne voloviny, co maji vyresit ridicuv nedostatek predvidavosti. V G Astre mne stve i povinny posilovac rizeni, v F Astre a Kadettu jsem ho nemel a jaka to byla parada rvat se z volantem. Zacinam pomalu lenivet a me "vytrenovane" predlokti ala Pepek namornik se rozpustily s elektrohydraulickym posilovacem... :-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.03  21:13

tomu skludom verim, nemalo ziadne serepeticky typu TC/ESP takze jazda s tym musi byt pozitok. Inak speedster je super kara, ktora ide dobre aj s tou 2.2_16 neviem si predstavit ake to bude s 2.0T to uz bude fakt o hubu. Nebyt tej ceny tak na leto ideal...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  17:44

Jedni blázni narvali do starého fiatu X1/9 turbomotor z Cromy - 2.0 16V, výkon zvýšený na cca 250 HP... No co to dělá v zatáčkách(motor je uprostřed příčně, poháněná zadní náprava - něco jako speedster)! Velice citlivá kára na jakýkoli pohyb volantem a pravou nohou... :-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.03  20:06

samozrejme 4x4 je ta T16, 750k je maximum co z toho dostali, bezne to ma 500k. Podla mna kocirovatelne na jednu napravu je nieco okolo 300k/400Nm...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.03  17:10

Otázka zní: přenesu takový brutální výkon na vozovku pomocí jedné poháněné nápravy (a ještě přední)? Co udělá taková kára při výjezdu ze zatáčky (190°, vnější šířka 30m a ještě převýšení 5m), kterou jedeš na podtočenou dvojku? Typické Ecce Homo... Raketa na rovince ještě není žádná výhra, v zatáčce ti je takový výkon spíše na obtíž.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.03  22:09

ked uz sme pri brutalnych vykonoch astry. Astra T16 (zjavne ten isty motor (2.0turbo) co saab 93 pre rallye) 750k. Myslim, ze to by stacilo. Pohladam linky aj na holu (bez turba) ta mala nejakych peknych 250k.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  19:28

Jo, ale vis jak, tydle Skodovky jsou udelany jako ciste sportovni(zavodni), kdyby jsi tak stejne nadupal OPC,
    ktere uz je i v serii dost slusne tak by jsi videl ten narez.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  14:29

No jo, ony to totiž nejsou vraky. Takove Erko, vypadající jako 130RS a s motorem, který krmí dva Webery 50, ostrou vačicí a bůh ví čím vším ještě si nezadá ani s dvoulitrem! Astra OPC by měla problém!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.03  20:37

No to je fakt, to by vypadalo blbe kdyby Astra G tak krasne auto dostalo na * od starejch vraku.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.03  16:13

Chci jezdit kategorii do 2 litru. Corsa B, co ja vim, se vyraběla pouze ve variantě GSi 1.6 16V... A kategorii "šestnáctky" jsem jezdil loni. A jsem vicemistr, takže chci povýšit. Astra F GSi má stejný motor jako Kadett E GSi, tj. 2.0 16V 110kW, ale větší pohotovostní hmotnost, takže to bych si moc nepomoh... Jo a Astra G 1.2 16V by měla těžký problém, je v kategorii do 1300 ccm a tam je spousta nadupaných škodovek. Nepřežil bych, kdyby má oblíbená značka dostávala těžce na * od 20 let starých škodovek s motorem vytuněným u Tomáše Mücka... :-D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…