Opel Astra 1.6 16V a jiné

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• 00 Reagovat !

foto Resstless

Resstless 08.10.04  11:34

« Bez nadpisu

Už 2 tydny tu nikdo nepíše.
    Máte někdo zkušenost s koupí náhradního dílu v Polsku ? Myslím tím brzdové destičky, výfuky atd. - spotřební materiál.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.04  12:38

« Bez nadpisu

Otevri kapotu a pylovy filtr je pod plastem pred prednim sklem.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.04  09:50

« SILA

Tak to je teda sila ze nekdo ukradne obycejny radio mozna na neho mel odbyt:-)
    JInak dival jsem se do navodu k radiu a dokonce i k auto aleo zapojeni radia tam nikde neni ani zminka:-( Takze pokud to schema neni u toho new radia tak nevim
    Ale myslim ze kdybys zasel tam kdes ho kupoval a rekl ze potrebujes vedet jenom ten jeden drat tak ze ti poradi!!
  • 00 Reagovat !

foto Resstless

Resstless 27.09.04  06:49

« Astra 1.8 16V "G" - klimatizace

Potřeboval bych radu. Mám Astru 1.8 16V typ G a potřeboval bych vědět, kde je umístěn pylový a prachový filtr v okruhu klimatizace. Potřeboval bych jej totiž vyměnit a do servisu se mi auto kvůli tomu nechce dávat. Taky chci při té příležitosti dezinfikovat klimatizaci, poraďte jakým způsobem a jakým prostředkem je to nejlepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.04  21:39

« Re: Corsa B - zapojení autorádia

A to jsem si myslel, že Opel rádia se nekradou. Sakra, kdo ukradne CAR300, ten musí mít doslova * for brains. Dostane za to v bazaru aspoň na 1 joint? Nebo že by jen tak v rámci tréninku?
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.04  18:28

« Corsa B - zapojení autorádia

Mám Corsu B 1.0i r. v. 1997 a po vloupání zloděje mi tam zůstaly jenom uříznuté kabely. Koupil jsem si opět originální rádio CAR 300 a při napojování konektorů jsem zjistil, že nevím které dráty patří k zobrazovacímu externímu dispeji. Nemá prosím někdo schéma zapojení rádia ? Moc by mi to pomohlo. Díky moc. Prosím mail na : m6564xp@seznam.cz
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.04  20:05

« rozvodak

mozna by stalo zato se zeptat primo u opla jak to maji mozna to zkratil u nekterych drive vyrobenych.... Ikdyz i v tech aut. servisech jsou patlalove kdyz jsem zjistoval jestli mam retez nebo remen tak jsem prosel 3 servisy a rekli mi 1*retez 2*remen tak jsem se objedal v servise a kdyz to odkryli tak prisli na to ze je tam retez:-) a bylo ustereno:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.09.04  19:27

« Re: Rozvodak

Jo, v servisce je to po 120 tisíc/8 let, ale na www.opel-problemforum.de se dost nadávalo na to, že v Německu to Opel stáhnul na 60 tisíc/4 roky. To pak leze do peněz. Opel ale asi věděl proč ...
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.04  19:06

« Rozvodak

Tak jsem ti dival do servisky protoze jsem si nebyl jisty na 100% a je to po ujeti 120 tisic km nebo po 8 letech a kolik to bude stat? No rekl bych ze balik:-) zalezi kde to nechas delat ale rekl bych ze takovych 5tis urcite! Jeste ze na DI je retez ktery se menit nemusi :-) vim ze na 1,7 TDto stalo dost pres 10tisic aspon co mi rikal znamy. Tak preju co nejlevnejsi porizeni
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.04  16:12

« Bez nadpisu

Na kolika km se mění rozvodový řemen u G 1.8? A taky na kolik to tak přijde? Dik
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.04  22:33

« voda v aute

Zdravim tak ta voda v tom aute jak jsem tady zminoval tekla pres predni okno, pry byla odflaknuta prace kdyz to menili, bylo meneno asi pred rokem no ale budiz, jo a taky se mi pri ceste domu vytrhla hadice z turba setkali jste se s tim nekdo?? ma 2,0 DI 16V najeto asi 170tis
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.04  21:44

« Pojistovna

Obrn se trpelivosti trva to opravdu do nekonecna ale dam ti jeden tip, v tehdejsi dobe sice neslo o kradez ale totalku (mati otocila filcku na strechu:-)) nastesti bez zraneni. POkud nebydlis na druhem konci mesta nez je pojistovna tak se tam aspon jednou tydne zastav a zeptej se likvidatora jak to jde a pak mu jeste aspon 2-3 tydne volej jestli uz to ma hotove a jak dlouho to bude jeste trvat!Garantuju ti ze tvoji poj.udalost udela prednoste:-)) a pokud ti rekne ze to odeslal ke kontrole nebo njaky takovy schit tak chtej cislo na toho komu to poslal a zase ho bombarduj telefonama:-) sice zaplatis za telefony (pokud nemas sluzebak) ale budes to mit doma co by dup a budes moci koupit neco jineho!!
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.04  18:46

« Bez nadpisu

No, od doby co to uzavre policie to trva od 1 mesice az do nekonecna. :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.04  16:54

« Bez nadpisu

Neco se vrati to jo, ale minimalne s 60tis. ztratou!?!?! Docela drahej pronejam auta na 2 mesice... Mimochodem nemate nekdo zkusenost jak dlouho to trva nez pojistovna nakonec neco zaplati???
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.04  15:49

« :-(

Jo kdyz se strati auto tak je to vzdycky spatne!! A hlavne tech starosti!! Miro zminovals zabezpeceni pokud budou chtit tak ti ji ukradou vzdycky! Teda jedine ze by jsi tam mel njakeho rozdrazdeneho pitbula a pro jistu jeste pod sedackou njakeho skrtice:-) ale predpokladam ladisace ze jsi ji mel pojistenou??Tak aspon neco se vrati domu ne??
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.04  15:33

« Re: Re: Pry se Astry nekradou!?!?!?

Buhuzel jsem vetsi zabezpeceni teprve planoval. Mel jsem tam jen paku na volante, takze skoro nic. Nekdo to naplanoval rychleji nez ja...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.04  15:11

« Re: Pry se Astry nekradou!?!?!?

na ukrajinu by to nik nebral. Zrejme ma niekto staru a tak prisla objednavka na nove ND. Na ukrajinu sa beru ine auta a nie Astra 1.4. To neber ako urazku, ci vysmech. No je to velka smola. Ako si mal auto zabezpecene ?
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.04  14:09

« Pry se Astry nekradou!?!?!?

Tak jzem se v cervnu stal stastnym majitelem zanovni (11/03) Astry 1.4 Njoy. Po dvou mesicich ja na Ukrajine nebo rozebrana na dily :'-( Novy a celkem hezky auto se dnes nevyplati koupit...
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.04  14:50

« Bez nadpisu

Na Omeze mi to delalo taky. koberec u spolujezdce furt plaval. po myti, pri desti, proste furt. byla ucpana odvodnovaci hadice z prostoru pred prednim sklem. Hadice vychezaela v podbehu vedle kola. Na konci je placata. Kdyz jsem ji pomackal, vyteklo z ni spousta vody, listi, jehlici a jinych hnijicich neradu. Kde ma Gecko odvodneni tohoto prostoru nevim. Ale zde bych urcite zacal hledat.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.04  14:42

« Re: Re: Tece voda Tece

Hm no jedine ze by to byla njaka odvodnovaci hadice z motoru protoze sibr nemam!!Ale diky za TIP!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…