Opel Astra 1.6 16V a jiné
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« SILA
Tak to je teda sila ze nekdo ukradne obycejny radio mozna na neho mel odbyt:-)
JInak dival jsem se do navodu k radiu a dokonce i k auto aleo zapojeni radia tam nikde neni ani zminka:-( Takze pokud to schema neni u toho new radia tak nevim
Ale myslim ze kdybys zasel tam kdes ho kupoval a rekl ze potrebujes vedet jenom ten jeden drat tak ze ti poradi!! -
Resstless 27.09.04 06:49
« Astra 1.8 16V "G" - klimatizace
Potřeboval bych radu. Mám Astru 1.8 16V typ G a potřeboval bych vědět, kde je umístěn pylový a prachový filtr v okruhu klimatizace. Potřeboval bych jej totiž vyměnit a do servisu se mi auto kvůli tomu nechce dávat. Taky chci při té příležitosti dezinfikovat klimatizaci, poraďte jakým způsobem a jakým prostředkem je to nejlepší. -
« Corsa B - zapojení autorádia
Mám Corsu B 1.0i r. v. 1997 a po vloupání zloděje mi tam zůstaly jenom uříznuté kabely. Koupil jsem si opět originální rádio CAR 300 a při napojování konektorů jsem zjistil, že nevím které dráty patří k zobrazovacímu externímu dispeji. Nemá prosím někdo schéma zapojení rádia ? Moc by mi to pomohlo. Díky moc. Prosím mail na : m6564xp@seznam.cz -
« rozvodak
mozna by stalo zato se zeptat primo u opla jak to maji mozna to zkratil u nekterych drive vyrobenych.... Ikdyz i v tech aut. servisech jsou patlalove kdyz jsem zjistoval jestli mam retez nebo remen tak jsem prosel 3 servisy a rekli mi 1*retez 2*remen tak jsem se objedal v servise a kdyz to odkryli tak prisli na to ze je tam retez:-) a bylo ustereno:-)) -
« Rozvodak
Tak jsem ti dival do servisky protoze jsem si nebyl jisty na 100% a je to po ujeti 120 tisic km nebo po 8 letech a kolik to bude stat? No rekl bych ze balik:-) zalezi kde to nechas delat ale rekl bych ze takovych 5tis urcite! Jeste ze na DI je retez ktery se menit nemusi :-) vim ze na 1,7 TDto stalo dost pres 10tisic aspon co mi rikal znamy. Tak preju co nejlevnejsi porizeni -
« voda v aute
Zdravim tak ta voda v tom aute jak jsem tady zminoval tekla pres predni okno, pry byla odflaknuta prace kdyz to menili, bylo meneno asi pred rokem no ale budiz, jo a taky se mi pri ceste domu vytrhla hadice z turba setkali jste se s tim nekdo?? ma 2,0 DI 16V najeto asi 170tis -
« Pojistovna
Obrn se trpelivosti trva to opravdu do nekonecna ale dam ti jeden tip, v tehdejsi dobe sice neslo o kradez ale totalku (mati otocila filcku na strechu:-)) nastesti bez zraneni. POkud nebydlis na druhem konci mesta nez je pojistovna tak se tam aspon jednou tydne zastav a zeptej se likvidatora jak to jde a pak mu jeste aspon 2-3 tydne volej jestli uz to ma hotove a jak dlouho to bude jeste trvat!Garantuju ti ze tvoji poj.udalost udela prednoste:-)) a pokud ti rekne ze to odeslal ke kontrole nebo njaky takovy schit tak chtej cislo na toho komu to poslal a zase ho bombarduj telefonama:-) sice zaplatis za telefony (pokud nemas sluzebak) ale budes to mit doma co by dup a budes moci koupit neco jineho!! -
« :-(
Jo kdyz se strati auto tak je to vzdycky spatne!! A hlavne tech starosti!! Miro zminovals zabezpeceni pokud budou chtit tak ti ji ukradou vzdycky! Teda jedine ze by jsi tam mel njakeho rozdrazdeneho pitbula a pro jistu jeste pod sedackou njakeho skrtice:-) ale predpokladam ladisace ze jsi ji mel pojistenou??Tak aspon neco se vrati domu ne?? -
« Bez nadpisu
Na Omeze mi to delalo taky. koberec u spolujezdce furt plaval. po myti, pri desti, proste furt. byla ucpana odvodnovaci hadice z prostoru pred prednim sklem. Hadice vychezaela v podbehu vedle kola. Na konci je placata. Kdyz jsem ji pomackal, vyteklo z ni spousta vody, listi, jehlici a jinych hnijicich neradu. Kde ma Gecko odvodneni tohoto prostoru nevim. Ale zde bych urcite zacal hledat.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Máte někdo zkušenost s koupí náhradního dílu v Polsku ? Myslím tím brzdové destičky, výfuky atd. - spotřební materiál.