Automechanici a doporučení.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: hej - to vazna nikdo nevite o dobry dilne ci servisu???
Seřizování čerpadel zrovna není záležitost pro běžného mechanika, ale pro skutečnýho odborníka - na čerpadla. Jinak s pár čerpadlářema jsem měl celkem dobrý zkušenosti, ale kontakt nemám u sebe. Jinak jestli chceš, napiš mi na adresu: zadek524@seznam.cz. Můžem to probram.... -
Jo a potrebuju par veci. Ted jsem treba menil cerpadlo a trvalo to pres 10dni. to me dost sere, protoze auto hodne potrebuju.
Jinak to potrebuju seridit, neni to uplne vono. Votacky jdou pomalu dolu a tak. Proste dej tip a ja se stavim a dohodnem se. -
« Hura, nekdo se ozval
Jo jsem z Prahy, tak si tu muzes udelat reklamu a udat adresu na sebe :o)
je to tak Golf II z 88
nevim co umi rychloservis na Jarove, ale na tohle mit dily nebudou :o))
Jinak pro ty, ktery meli problem s tim ze mechanici na Golf. Ta rubrika se menuje mechanici a ne jen mechanici na VW. Dej sem svoje a treba nekomu pomuzes. -
Poradil bych několik mechaniků včetně sebe, ale už podle toho "hej" vidím, že jsi z jiných končin než kde funguju já. Ale pokud jsi přeci jen z Prahy a okolí, tak nebude problém. Je tvýmu Golfu něco závažnějšího nebo sháníš mechanika už preventivně. -
« Zadni sterac AstraG Caravan
Mam problem, sice maly, ale nedojizdi mi zadni sterac uplne do vodorovne polohy, ale sjede tam az na zacatku dalsiho stirani - vypne se moc brzo. Dival sem se pod zadni plato, ale vse je rizeno elektrikou. Nevi nahodou nekdo, jak ten dojezd seridit?DIKY
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!