Automechanici a doporučení.

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

12.02.01  10:10

« Re: oprava motoru

Hmm, zkus se zeptat o kousek níž v rubrice Autokomplex, mám pocit, že tam do toho celkem viděj. Ale žádná osobní zkušenost.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.01  17:09

« oprava motoru

Nevite nekdo o nejakem schopnem automechanikovi, ktery se vyzna v motoru 1.6 55kW v Octavii? Nemyslim tim nejaky autorizovany servis - vymenari me uz od jiste doby nezajimaji. Mam problem, s kterym si nejak nevedi rady, akorat ze me vytahli penize. Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.01  14:08

« Nevyšlo jedeme dál ?

No mfilipe viděl bych to na rozšíření na celý středoevropský region ? Podle posledních zpráv se kdesi v Panonské nížině nachází poslední zachovalý exemplář Tebou žádaného odborníka :)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.01  08:41

« Re: Renovace světlometů

rozsiruji dotaz na Ostravsko.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.01  21:50

« Renovace světlometů

Nevíte náhodou někdo o někom, kdo by rychle, levně a kvalitně (asi to všechno dohromady nepůjde...) renovoval přední světla - tedy "vyblejskal" zrcadla? Někde kolem Prahy (tak do 80km od)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  09:27

« Re: Vstávat!!

No právě, proto schánim někoho, kdo si do toho troufne. Eště k tomu se se mnou dneska ráno rozloučil vejfuk a čeká mě výměna. Jo, je to penězožrout :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  07:56

« Re: Vstávat!!

Něco chytrýho bych ti rád napsal, ale tyhle poprdlávající stříkačkovitý benzíňáci nejsou moje doména... Co znám mechaniky, tak se do toho nikdo nechce moc hrabat, je to hrozně nevděčný.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.01  11:43

« Vstávat!!

Hej lidi nespěte a pište sem něco. Pořád shánim dobrýho mechanika. Hlavně co se týče nastavní stříkačky.
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.01  12:25

« Autoklempíř

Nevíte náhodou někdo o šikovném klempíři. Potřeboval bych narovnat promáčklou střechu a vyměnit čelní sklo. Praha a okolí. Díky moc za info. Hodil by se i šikovný mechanik do budoucna. Auto je Galant '91.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  07:55

« Re: hej - to vazna nikdo nevite o dobry dilne ci servisu???

Seřizování čerpadel zrovna není záležitost pro běžného mechanika, ale pro skutečnýho odborníka - na čerpadla. Jinak s pár čerpadlářema jsem měl celkem dobrý zkušenosti, ale kontakt nemám u sebe. Jinak jestli chceš, napiš mi na adresu: zadek524@seznam.cz. Můžem to probram....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.01  20:35

« Re: Hura, nekdo se ozval

No nejsem zrovna automechanik .... ale zkus to třeba u sdružení Četuli,pan černý tušim někde na P4 - nemám teď u sebe jejich vizitku, s tim Jarovem - taky opravdu nejsou špatný, až na ty čekací doby na servis. bago
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.01  20:35

Jo a potrebuju par veci. Ted jsem treba menil cerpadlo a trvalo to pres 10dni. to me dost sere, protoze auto hodne potrebuju.
    Jinak to potrebuju seridit, neni to uplne vono. Votacky jdou pomalu dolu a tak. Proste dej tip a ja se stavim a dohodnem se.
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.01  20:28

« Hura, nekdo se ozval

Jo jsem z Prahy, tak si tu muzes udelat reklamu a udat adresu na sebe :o)
    je to tak Golf II z 88
    nevim co umi rychloservis na Jarove, ale na tohle mit dily nebudou :o))

Jinak pro ty, ktery meli problem s tim ze mechanici na Golf. Ta rubrika se menuje mechanici a ne jen mechanici na VW. Dej sem svoje a treba nekomu pomuzes.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.01  19:09

« MiB

Jestli ten Golf neni nejaky stary peklo, tak to zkus dat do rychloservisu na Jarov.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  10:27

Poradil bych několik mechaniků včetně sebe, ale už podle toho "hej" vidím, že jsi z jiných končin než kde funguju já. Ale pokud jsi přeci jen z Prahy a okolí, tak nebude problém. Je tvýmu Golfu něco závažnějšího nebo sháníš mechanika už preventivně.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.01  19:54

« Re: VW - hledám dobrýho mechanika

Jo jo , autíčka jsou zlatej důl... kopuím si tank a servis mi bude zajišťovat ARMÁDA ČR :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.01  09:42

spise nikoho nezajimaji mechanici od VW
  • 00 Reagovat !

foto

15.01.01  14:32

« hej - to vazna nikdo nevite o dobry dilne ci servisu???

Nikdo neshanite ci nevite o mechanicich. Hmm, necekal bych, ze tohle nebude nikoho zajimat.
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.01  01:06

« Zadni sterac AstraG Caravan

Mam problem, sice maly, ale nedojizdi mi zadni sterac uplne do vodorovne polohy, ale sjede tam az na zacatku dalsiho stirani - vypne se moc brzo. Dival sem se pod zadni plato, ale vse je rizeno elektrikou. Nevi nahodou nekdo, jak ten dojezd seridit?DIKY
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.01  14:45

« VW - hledám dobrýho mechanika

Hledám dobrýho mechanika na VW Golf II. Mám sice dobrýho, ale dlouho mu to trvá a dá vám sežrat, že vás vlastně nepotřebuje a že má kšeftů dost, takže hledám mechanika, kterej má o práci zájem a rozumí jí. Dík
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…