Automechanici a doporučení.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
« autoelektrika a běžný servis
Autodoctor oznamuje spuštění webových stránek, které se ještě upravují.
Máme servis na všechny auta, a rádi se pereme se vším s čím si jinde neporadí. Specializujeme se na elektriku. A blbnem do OFF ROADU.
www.autodoctor.cz
Zdravim Doctor
autodoctor@seznam.cz -
« Re: Dobra zprava
Ne, byl to pan Kruška a je to ještě o jednu ulici blíž ke krámu asi 100m v tý ulici.
Kolísání jsem vyřešil jednoduše - vyměnil jsem parohy, byly zespoda prasklý, ale pořád mi zůstávaj dlouho viset otáčky, než jdou dolů. Asi to vemu někam k VW, ať to píchnou na počítač a řeknou co a jak. Uvidíme. -
« Re: KOUPIM: zvukova signalizace ZAPN. SVETEL
Hmm, moje auto ji taky nemelo, tak jsem si koupil takovej pipak na benzince asi za 150 a namontoval ho sam. Proste to pripojis k pojistkam, tak kde to chces. Dela se to bud na vypnuti klicku, nebo na otevreni dveri, pripadne na oboji coz je nejlepsi. -
« KOUPIM: zvukova signalizace ZAPN. SVETEL
aHOJ, POTREBUJI RADU: mam Golf III ´94, ktery tehdy nemel seriove zvujovou sign. zapnutych svetel. Vim , ze se to da jako prislusenstvi nekde kozupit a dodatecne namontovat. Jsem HK. Poradte mi prosim, kde bych to v HK mohl koupit! diky vsem, ale nechci smejd! -h- AUDIJASTE@POST.CZ -
« Dobra zprava
Tak lidi, vcera jsem vymenil celej vejfuk i s parozim (ne svojim - myslim to na aute) u jednoho chlapika jizne od Prahy, neni to profi VW, ale je dost dobrej a hlavne ma snahu a zajem, takze pokud nekdo chcete mechanika, tak vim o dobrym za dost slusny ceny na kraji Prahy - Hrncire -
« Re: Renovace světlometů
Taky mně to zajímá. Nejlépe okolí Pardubic, takže celá střední Evropa. Chromovat lze v každé galvanizovně, ale světla je třeba stříbřit. Dřív to dělali v továrnách na vánoční ozdoby, ale dnes nevím. Kupte ozdoby, přečtěte adresu výrobce vemte světla a šup tam.