Automechanici a doporučení.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Auto nemá dostatečné kW
Mám jednu otázku nevím si rady s autem jeto Opel Calibra 2.0 16V turbo rv 92 najeto asy 180000km výkon podle výrobece je 150kw ale na brzdě mi změřily 122 kw co mám proto udělat aby výkon byl alespon o něco lepší než je doposud. zjistil jsem že mám odstraněný katalizátor a dále sem se dozvěděl že to může být třeba i lambdasondou nevím co stím a potřeboval bych poradit jak výkon můžu obnovit jakým způsobem děkuji za jakoukoliv odpověd či dotaz moc díky -
« Re: autoelektrika a běžný servis
Napiš jetli se takhle chová od začátku? Pokud ne tak jestli si nevzpomeneš jestli této závadě nepředcházela nějaká událost, např. návštěva servisu, vybitá baterie, natankování navhodného paliva atd.? Nebo to začalo jen tak? Napiš a budem chytřejší. Jo a za to že přijedeš a já to zběžně prohlídnu se nic neplatí. Doctor -
« Re: autoelektrika a běžný servis
Co se týče mýho auta, tak je to VW Golf II, z roku 88; je to čtyřbodová stříkačka. První problém je v tom, že pokud je auto zahřátý, tak zůstávaj dlouho vysoký otáčky (1200-1500) a až za hodně dlouho (5-10min) slezou na normální mez.
Druhej problém je, že teď nemám prachy, takže to musí počkat. :o) Ale určitě se ozvu, jakmile se moje finanční situace trochu srovná. Zatim si tu klidně dělej reklamu a určitě se najde spousta lidí, co hledaj schopný mechaniky. -
« autoelektrika a běžný servis
Autodoctor oznamuje spuštění webových stránek, které se ještě upravují.
Máme servis na všechny auta, a rádi se pereme se vším s čím si jinde neporadí. Specializujeme se na elektriku. A blbnem do OFF ROADU.
www.autodoctor.cz
Zdravim Doctor
autodoctor@seznam.cz -
« Re: Dobra zprava
Ne, byl to pan Kruška a je to ještě o jednu ulici blíž ke krámu asi 100m v tý ulici.
Kolísání jsem vyřešil jednoduše - vyměnil jsem parohy, byly zespoda prasklý, ale pořád mi zůstávaj dlouho viset otáčky, než jdou dolů. Asi to vemu někam k VW, ať to píchnou na počítač a řeknou co a jak. Uvidíme. -
« Re: KOUPIM: zvukova signalizace ZAPN. SVETEL
Hmm, moje auto ji taky nemelo, tak jsem si koupil takovej pipak na benzince asi za 150 a namontoval ho sam. Proste to pripojis k pojistkam, tak kde to chces. Dela se to bud na vypnuti klicku, nebo na otevreni dveri, pripadne na oboji coz je nejlepsi. -
« KOUPIM: zvukova signalizace ZAPN. SVETEL
aHOJ, POTREBUJI RADU: mam Golf III ´94, ktery tehdy nemel seriove zvujovou sign. zapnutych svetel. Vim , ze se to da jako prislusenstvi nekde kozupit a dodatecne namontovat. Jsem HK. Poradte mi prosim, kde bych to v HK mohl koupit! diky vsem, ale nechci smejd! -h- AUDIJASTE@POST.CZ -
« Dobra zprava
Tak lidi, vcera jsem vymenil celej vejfuk i s parozim (ne svojim - myslim to na aute) u jednoho chlapika jizne od Prahy, neni to profi VW, ale je dost dobrej a hlavne ma snahu a zajem, takze pokud nekdo chcete mechanika, tak vim o dobrym za dost slusny ceny na kraji Prahy - Hrncire
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!