Automechanici a doporučení.

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  12:58

« Re: Pobaveni

Jo, jo. Je to těžký.

Mám teď taky jeden drobnej problém. Když stojim delší dobu, tak to pak nechce chytnout. Nevim kde je problém. Zkoušel jsem protočit jen několikrát čerpadlo bez nastartování, ale žádnej vliv to zdá se nemělo. Nevim.
    Taky když je motor studenej, tak má tendenci mít díru někdy kolem 2000-2500. ot. Někdy to dělá, někdy ne. Tzn. Když se zkusim rozjet rychlejc, tak tam ta díra je. Když mu dám čas a jedu v pohodě než se trochu ohřeje, tak tu díru vlastně ani nepotkám.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  12:54

« Re: Opel Omega model 88 - ? kontrolky na palubce

Jinak taky existuje sestava knížek která má nadpis "Jak na to", a tam to rozhodně bude. Stojí asi 600 a musíš hledat podle svýho auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.01  18:49

« Re: Opel Omega model 88 - ? kontrolky na palubce

Když jsem koupil auto bez manuálu, zašel jsem si do prvního autobazaru a tam jsem požádal o zapůjčení z auta, které měli zrovna v komisi na prodej. Čaj Doc.
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.01  16:54

« Opel Omega model 88 - ? kontrolky na palubce

Koupil jsem pěknou Omegu, model 88, bohužel bez manuálu. Občas na mě zasvítí nějaká kontrolka a já nevím, o co se jedná. Nemůže někdo naskenovat a poslat na moji adresu příslušnou stránku z manuálu (beru i němčinu a angličtinu).
    Díky.
    v.manhal@worldonline.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.01  01:39

« Re: Pobaveni

Bráchovi vyřiď že není jedinej, nedávno jsem u jednoho zákazníka ve vozidle našel tajnej vypínač, kterej si omylem zapnul. Vysvětlil jsem mu funkci a on ho večer použil. Když jsem se ho ráno po opětovném dostavení se k jeho vozidlu zeptal, co se děje že to nejede, tak kroutil hlavou že neví. Skusil jsem tedy tajnej vypínač a v tom si ten chlap vzpoměl, že ho večer přepnul. Jenže on to považoval za reklamaci, tak jsem za ním jel do Jižních Čech na chalupu a ta sranda ho vyšla na dost velkej balík. Byl tak nasranej, že mě donutil ten vypínač odstranit. Nepomohlo to, už jsem u něj byl dvakrát od tý doby, zapomíná totiž vypínat světla a ivestice do pípáku na světla cca 200,- včetně montáže se mu zdá moc vysoká. Tak ho za 600,- jezdim startovat. Čaj Doc.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.01  21:04

« Pobaveni

Covece Docu, v sobotu jsem se celkem slusne pobavil a myslel jsem, ze te budu volat. Ale nebylo nutno:
    Bracha mi poslal SMS s obsahem:"Stav se tady, nejede mi auto. Bud mam vybitou baterku, nebo tam neni benzin" to jsem fakt cumel. Takze jsem tam jel a ptam se co je. No prej to netoci motorem, tak to zkouseli roztlacit, nastartovat od nekoho ciziho pres kabely a nic. Prej pres kabely to toci, ale nechyta.
    A v palubnim pocitaci u fuelu svitilo E
    Takze jsem sednul do jeho auta, otocil klickem a vono nic, teda skoro nic. Rozsvitily se line kontrolky, ale motor si ani neskrabnu. Natahnul jsem kabely od svyho auta a rek brachovi, at to zkusi natocit. Tak do toho sednul a votocil. A motor jenom Bzzzzzz bzzzz a nechytacka. Zkousel to nekolikrat,motor tocil, ale nechytalo to. Rikam kurna to vypada, jak kdyby byl mrtvej imob, asi budem volat ABA. Pak jsem si rek, no tak to zkusis. Vyhodil jsem ho, sed si tam. Otocil a Vrrnnnn. Chytnul jako novej.
    Von na me cumi jak puk i s Jitkou (jeho holka) a voba - jak jsi to udelal? No a ja na to. Ja nevim! Proste jsem to natocil. A pak mi to doslo.

Voni tam maj ten starej imobilizer (je to felda 96), kterej jeste nema cip v klicku, ale je zvlast. No a je nenapadlo, ze se za 30s (nebo kolik) sam vypne. Takze tocili klickem, roztlacovali auto, startovali pres kabely a celou dobu meli vypnutej Imob. Fakt jsem se krute bavil. No muj bratr je tak trochu technickej talent :O)))

Este se tam stala jedna vec. V jednom aute asi o 10m dal nasli predtim klice ve dverich. No a Jitka se rozhodla je tam nechat, ze prej kdyby ji nekdo videl, tak by si myslel, ze to chce ukrast a protoze je slusna a poctiva, tak se co 5 minut behala koukat jestli tam to auto stoji. Jenze voni bydlej v panelaku v 7 patre (Opatov) a maj vokna na druhou stranu, takze musel vzdycky na chodbu :o) Takze jsme klice vzali, dali za vokno cedulku, klice mas tam a tam. No a von se ten chlapik vecer ozval. Mohli jsme mit jedno fialovy Tipo.
    Jooo, u nas je proste veselo :o)

Cau a at se dari.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.01  11:16

« Re: Brzy rano

Naprosto presne. Jeden jeji odlitek si nosis sebou a druhej je v tanku. Pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.01  04:47

Chápu, takže když seženeš dobrýho sochaře, tak máš vyhráno.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  21:32

ma to jednu hlavni nevyhodu. Je tam dost drastickej prvotni otisk(takovy to nastaveni) Otiskuje se to totiz na pametovou betonovou desku. Poradne se rozbehnes a vrazis do ni hlavou. Tim se tam otiskne a pak uz je to v pohode :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  04:02

Jo to znám s tím mozkem to jsem viděl v 85 roce v rusku, ale dá se to prý ošálit, ale nevím jak.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  10:35

Hmm, spani je takovy to ulozeni se do horizontalni polohy spojeny s zavrenim ocicek.UZ si vzpominas?
    Jo muj alarm reaguje na otisk mozku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  02:51

Nejprve mi prosím prozraď co je to spaní? A buď té lásky a dobroty, prozraď mi, zda tvoje zařízení reaguje na otisky prstů, hlasovou křivku, zabarvení rohovky nebo jestli je chlupaté s dobrým čichem. Děkuji Doc.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  10:59

docu, ty mi zkazis kazdou radost. To je hrozny:o)

Ve skutecnosti totiz ten obranej mechanizmus ridi inteligentni autonimni system, kterej urcuje komu ma dat ranu a komu ne :o) Proste ugriluje toho, kdo se mu nelibi.

Mimochodem ty toho asi taky moc nenaspis, ze?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  02:31

Jestli jsem dobře pochopil že tvoje vozidlo je stále pod proudem vysokého napětí, tedy že při dotyku dostane člověk ránu, tak tento sistém obejde i malý dítě. Doc.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.01  21:55

Na to ti rad odpovim. Bude z nej hnusnej * stejne jako fotr. Bohuzel je to ted dost v mode.
    Ad muj tank. Ja mam takovej specialni system, kterej udrzuje takn stale pod proudem. A to si pak leckdo rozmysli, snazit se mi ukrast radio :o)
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.01  14:20

« Brzy rano

To Doc: Cau , s tim ranem jsem rad, ze jses muj clovek. Ja si pod pojmem brzy rano predstavuji cas mezi 10 az 12 hodinou. Radeji delam do pulnoci nez od sesti od rana. To Orpheus: nevim jak tobe , ale nam se i do tanku nabourali. lidi jsou orazeni jako opice. pred casem jsme museli jeden tank nechat po slozeni stat na kraji silnice po nejakou dobu, a i pres to, ze vsechny priklopy byly uzavreny, nekdo se tam naboural. potom jsme sami museli odmontovat co se dalo, a poklopy zavarit, alespon na dobu nez jsme ho odtahli. Ale i presto nekteri lide nemaji zabrany. Na vlastni oci jsem videl, jak u tanku zastavilo auto s prazskou znackou, vylez fotrik ze synkem, z auta vytahli festovni pajcr a zacali s klidem pacit privarene dekly. kdyz jsme tan pribehli a zacali na ne kricet, tvarili se dotcene, a povidali, ze se jen chteji podivat dovnitr. zrejme je nenapadlo, ze kazda vec nekomu patri a ty zamky a svary tam jsou za nejakym ucelem. co potom bude z mladyho, kdyz mu fotr jde takhle prikladem!?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  10:58

« Re: Alarm Cobra Bridge

Taky si rikam, ze mi to de :o))

ja ted jezdim v tanku a aby mi ho neukradli, tak si nosim jeden pas sebou :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  20:53

Orphee, Ty taky umíš lidi potěšit?! Čaj Doc.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  20:04

Nechci ti kazit radost, ale takhle to taky neni proble :o)

jednomu nasemu klientovi ve 4 odpoledne na Vinohradsky prohodili cihlu voknem a vybrali kompletne vnitrek vcetne zavodniho volantu :)
    Alarm houkal celou dobu jak magor, ale "kupodivu" se nikdo ani nepodivil, ani nezavolal poldy. Takze nejlepsi reseni je zavarit okna :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  11:59

Díky za odpověď a za radu. Konečně mi to někdo vysvětlil.
    Prostorová čidla jdou vypnout i u mého alarmu, ale vypínat je nechci. Potom by nebyl problém něco ukrást oknem bez otevírání dveří.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…