Automechanici a doporučení.

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  12:26

« Re: Vadné silentbloky na motore.

A čo to ako má robiť za jazdy s vozom, keď sú vadné?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.02  18:26

« Re: Vadné silentbloky na motore.

konkrétně u Mondea by nemělo s mtorem, resp. agregátem jít houpat, tj. změklé - urvané - atd. silentbloky se projevují tak, že s tím pohneš ale nezatřeseš.
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.02  15:29

« Vadné silentbloky na motore.

Máte s tým niekto skúsenosť? Ako sa prejavujú vadné silentbloky na motore? Za jazdy pri zábere alebo aj pri vyradenom kvalte. Pri jazde na rovine pri takom pohupávaní auta alebo vždy, alebo hlavne v zátačke. Iba pri väčšej rýchlosti cca. nad 80 km/h alebo aj pri 40tke? Trasie s autom alebo len to počuť?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.02  15:08

« Re: Mondeo nejde naštartovať.

Chyba bola nakoniec v prepálenom tesnení pod hlavou valcou a to medzi 3. a 4. valcom a tým pádom mali tie valce nulovú kompresiu. Keď už bola hlava dole, výbrus, 2 ventily, jedno vodítko ventila zopár drobností ... 16.000 Sk.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.02  18:04

pozdě ale možná přece:zkus ukostření agregátu-poměrně banální ale častý problém u Mondea v ropě.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.02  12:49

« Re: ford 1,8 karbec

to Scorpiák: znám jednoho hodně dobrýho, do Chrudimi to máš kousek.

to Oddie: že by téměř bezúdržbové luxusní vozidlo mělo těžkosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.02  11:56

« Re: ford 1,8 karbec

A copak s tím máš? Neměl bys to raději prodat, dokud je čas? :)))
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.02  11:45

« ford 1,8 karbec

ahoj, kdo mi tady poradi kde v okoli pardubic nebo hk najdu nekoho schopnyho na tenhle motor? diky moc..
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.02  18:05

Zkus to trochu presneji popsat. Co znamena nejde nastartovat? Vubec nejde? nebo po nejaky dobe nastartuje. Nebo je neco potreba udelat? Dela to castejc? Tzn. Chcipne to a uz to nenatocis?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.02  03:00

« Re: honda acco.

Vlastne si uz dostal spravnu odpoved tak mozem len
    potvrdit na mojej Honda Accord EXi 2.2l 1997. Mal som niekedy cudny zvuk v prednej casti auta.Chcel som menit ball joints 'gumy' na hornej casti-spojenie pre tlmice tak v predajni mi povedali,ze este nepoculi,ze by ani po 8 rokoch to niekto menil. Tak som to vycistil a je po probleme. Mozno,ked je to znecistene tak to trochu uvolni,vycist pouzi spray meth/spirit len vo vnutri a dotiahni to. Moja Honda mi robi dobru sluzbu.Kupil som ju second hand mala 116k,co je pre take auto nic.Velmi rychle bez uprav 9sec. z 0-100km.Musi mat len dobry service,synthetic oil atd. Pre tych, co uvazuju vstavat turbo. Honda
    je vo svojom zivle ako kacka vo vode zo stavanym
    turbom. Doporucujem pozriet pre service:
    www.chiltonsonline.com. Kupil som si repair manual
    v angl.,ktory mi pomaha zatial vo vsetkom.
    Vela stastia pri opravach.
    Mark C. , Melbourne
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.02  12:00

« Re: honda acco.

baryne: mohl by to být vnější kulový kloub spodního ramene (pokud to vrže i na nerovnostech - propérování), ev. horní uložení tlumiče (pouze při zatáčení), chce to zkontrolovat gumové krytky, ev. pomůže pokusit se tu gumu trošku odtáhnout a promazat např. WD-čkem
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.02  03:31

« honda acco.

Zdravím pánové.Mám pár dotazů ohledně svýho Acca 2.0,motor typ CB3, z r. 92. 1)asi před měsícem se mi začalo od přední nápravy ozývat vrzání, hlavně při zočení volantem a při jízdě po nerovné silnici.Když je venku mokro, tak to ustane, jako kdybych to namazal.Můžou to být silentbloky, řízení nebo tlumiče?? Nemáte někdo zkušenosti s tímto " problémem "? Auto je po technický, vše se zdá být O.k. 2)Jedná se o karb. motor s říz.katalyzátorem. Má to vůbec řídíci jednotku a kde? Na dotaz v Honda klubu mi bylo řečeno, že tenhle typ Ř.j. nemá.
    3) Nenašel by se u někoho zbytečný manuál nebo montážní příručka na prodej, na tohle auto jsem zatím nic nenašel a hledal jsem i v Německu.
    Za všechny rady předem děkuji, dofám ,že se mi veškeré problémy podaří díky nim vyřešit.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.02  09:21

« Re: Zatekanie do Toleda

Mám Leona, taky 2002, ale toto mi připadá snad nemožné, nicméně zkontroloval bych po celé délce těsnění, jestli není promáčklé, tak jako tak se nic nezkazí tím když se před zimou namaže glycerinem, bude vláčnjěší, bude líp těsnit a nepřimrzne. Ale jinak nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  11:26

« Re: Vybíjení autobaterie

To je nepříjemné, najít, kde by to mohlo být bude problém a doporučil bych asi objet více servisů a testnout, zda se s tím někde nesetkali? Jinak to znamená zkoušet a zkoušet a všechno rozebrat a to může být drahé.
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.02  08:17

« Zatekanie do Toleda

Dobry den všetkým,
    chcel by som Vás požiadať o radu v súvislosti s vozidlom Seat Toledo r.v.2001, model 2002. Problém je taký, že cez dvere zateká do vozidla (vozidlo nikdy nebolo havarované). Ak máte niekto vedomosť o možnosti odstránenia tohto problému, prosím poradte mi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.10.02  22:06

« Re: Citlivost podvozku na nerovnosti

Ty Cleanere, už jsi někdy v nějakém japonském autě jel, že vynášíš takové soudy? PS: Teď nehovořím o japonských autech dovezených jako ojetiny z Ameriky, tj. s úplně jinými podvozky, než mají jejich obdoby určené pro evropský trh.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.02  13:22

« Re: Citlivost podvozku na nerovnosti

Prostě japonská auta nepatří na české silnice. Obráceně to ale neplatí.................................…
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.02  13:22

« Vybíjení autobaterie

Zdravím všechny odborníky. Kolega má Octavii 1.8 20V a má jeden nepříjemný problém. Pokud auto nejede tři dny vybije se baterie. Pokud s ním jezdí denně baterie je v pořádku. V servisu zjistili že baterie je v pořádku ale naměřili zvýšený odběr.
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.02  10:34

« Citlivost podvozku na nerovnosti

Caues, chetl bych se zeptat, co muze zpusobovat to, ze podvozek u auta je citlivy na nerovnosti vozovky. Zda se mi, ze posldeni dobou na volantu ale i na podvozku citim sebemensi hrbolky. Uplne nejhorsi jsou pak takovy ty 'varhanky' na afaltu co byvaji pred krizovatkama jak brzdi kamiony. Nevite co na podvozku muze mit velky vliv na vnimani techle nerovnosti? Jestli tlumice, ulozeni tlumicu, cepy, klouby .... Jinak mam Nissana Almeru s 35tis. km, ale to myslim neni az tak moc podstatny. Dikes - Snehulak.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.02  12:41

« Mondeo nejde naštartovať.

Mám problém so svojim TD. Za jazdy mi zdochlo a nejde naštartovať. Skontroloval som už palivo, vypínací elektromag.ventil, vzduchový filter, vymenil naftový filter, dal vybrať a na stolici odkontrolovať vstrekovacie čerpadlo (1.500,-) a furt nič. Nevie mi niekto poradiť, čo ešte môže byť problém? Ďík za každý nápad.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…