Automechanici a doporučení.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: Nové auto
Znám hodně dobře Octavii TDI 81kW a 406 HDI, oktávka je živější se super spotřebou, ale komfort Peugeotu je mnohem výš, je tu velmi znát rozdíl mezi nižší střední třídou a střední. Hloupý je, že během tak roku přijde 407, takže cena hodně klesne, to samý o oktávky... Radši bych tvolil něco novýho, pravděpodobně Lagunu dCi. -
« Re: Nové auto
Na delší cesty bych si z tvého výběru vybral Mondeo i když neznám novou Lagunu. Pokud se ale nepletu, tak renaultí Diesel neni žádnej zázrak. V tomhle by měl plus spíš Peugeot.
Doporučuju si ale rozhodně do všech těchto aut sednout protože já osobně se do 406 skoro nevejdu s hlavou a to mám jen 185. Prostě pokud si srovnám sedačku do "svojí" polohy, tak se dotýkám stropu a to mě štve.
S ostatníma moc zkušeností nemám, samozřejmě kromě oktávky, ale tu bych v týhle konkurenci celkem neuvažoval. Pokud chceš odbornej názor na oktávku v naftě, zeptej se v audítku AUTOKOMPLEX člověka jménem fija. -
« Re: Honda ACCORD
Já měl Accordů pět, na jednom jsem jezdil KYBy, ale měl i sníženej podvozek a to vám povím, jezdilo to báječně... KYBy jsem měl i na Golfu VR6 a nemůžu si stěžovat.
Ovšem KONÍci maj taky super pověst... Zkusil bych spíš dotaz v "Tunning povozku" auditku -
« Re: Honda ACCORD
Vypada to, ze budu muset resit stejny problem na mem Acco.Uvazuju buĎ o KYB GR2(2750Kč/ks),(KYB AGX),nebo KONI SPECIAL(3500Kč/ks),(SPORT).U tuningu na webu jsem u Hond videl i TOKICO premium,TOKICO Lumina,ale nevím ,kde je shanet.
Jestli mate nekdo zkusenosti,poradte,zda je ma volba spravna. -
« Re: dodatek
No právě, 0.5 A se mi zdá poměrně dost na standby funkce. Zapoměl jsem napsat že to rádio je nějaké čínské nebo snad tchaiwanské "HiFi" - spíš HiHi. Kód určitě nemá. No a švára stejně bude kupovat nové, takže tohle asi necháme dětem na pokusy. Spíš mě trochu zaráží odběr auta při vypnutém klíčku. Kdyby člověk tak půl roku nejezdil (třeba by byl zavřenej :-)))), tak se ta baterka asi úplně vybije a pak se prý něco stane s nastavením řídící jednotky.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!