Ford Mondeo (auto roku 1994)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Mondeo 1.6i
Vazeni, jsem docela dost vytocenej-potreboval bych poradit co s mym Mondeem 1.6i DOHC 16v...z niceho nic mi zacalo pri urcitych otackach (cca od 2500-3500ot) nechutne drncet neco v motoru pouze pri zaberu...stylu: pokud slapam na plyn pouze do 1/2 a plynule zrychluji, pak je to OK (i v kritickych otackach), ale jakmile sesplapnu plyn na max, tak to zcne drncet, jako dieslak:( staci ubrat opet plyn na cca 1/2 a je vse zas OK...co s tim??? v servisu mi rekli, ze z fleku netusi, cim to je, ale nabidli mi, ze mi to zjisti, ale at si pripravim tucnou odmenu (ze to klidne mohou hledat i par dni=par tisic)...coz se mi zda dost drsny (motor sice pri drnceni neztraci silu, ale ten zvuk je fakt nechutnej:(...poradte prosim!!! (mj.nepomohla ani vymena oleje a filtru-palivoveho i vzduchoveho, v coz jsem doufal:( -
« Re: Ojeté Mondeo
z me zkusenosti-zkontrolovat hlavne:
brzdy, ramena (zadni-ohnute apod.-staci opravdu malo), zloutnuti prednich svetel (reseni je ale snadne - staci vymenit plexisklo uvnitr svetla-cena 1.000,-), dale loziska (zadni naprava-huceni-dost caste - reseni=vymena-1 lozisko=3.000,-), vule v rizeni, mozna jeste vyfuk (ale to je samozrejmost asi u kazdyho auta) atd...
taky sem videl nejakej test na www>
[odkaz] porady/jizda/ autobazar2.php?id=20001741 -
« Ojeté Mondeo
Chci koupit jeté Mondeo 94-95 1.8benzín GLX, el.přední okna, zrcátka, 5dveř., zimní+letní gumy plech, 2.majitel kupováno v ČR, kilometry Čert ví, na tachometru cca 100tis. Poraďte na co dát pozor, jaká cena je přiměřená, jak nenaletět. Podobný dotaz tady už určitě šel, ale nemám možnost projíždět celou diskusi. Díky za pomoc -
« Re: neco bych mel
spravne, plny CD od fordu je s donglem, ja mam moznost mit jiz cracklou verzi, jenze se momentalne nachazi v UK a ja se s tim clovekem nevidam neslycham denne, vzdycky dodal co slibil, jen to proste dyl trva, tak prosim o trpelivost. (ja na to taky nedockave cekam protoze tam budou veci na coswortha ktery potrebuju) -
« Re: mondeo 1994
Mam Mondeo combi 96, stary model,1,8 benzin.
Najeto 220 tkm, rozvod menen po 100 tkm, predni tlumice po 170 tkm, zadni drzi, problem jsou predni kotouce-nic nevydrzi. Aku vydrzel 200 tkm.
Taky jsem menil silentbloky, asi po 170 tkm. Zadni zamek ve viku je taky pryc, stejne to bylo u sierry, nevim proc tam nedaji gumovy vicko, u wartburgu vicko bylo a zamek vydrzel. -
« mondeo 1994
Po nekonecnem zvazovani jsem se rozhodl koupit ojetinu Mondeo Combi 1.8,r.v.94, udajne najeto 96 tis. km za 150 tis kaček. Doufam, ze ta cena je primerena a docela bych rad vedel, kdy me dle vasich zkusenosti ceka vymena tlumicu, ramen, spojky apod. Auto vypada docela libove, ale preventivne budu menit rozvodaky. Mel bych si dat bacha jeste na neco jinyho? -
« http://pneu.web3.cz
! PNEU-KATALOG ! AKTUALIZACE !
nový web-design, testy-12 letních pneu z časopisu AUTO TIP, přibyly další odkazy u jednotlivých pneu na testy (včetně nápovědy s umístěním), u některých pneu jsou i podrobné firemní popisy (obrázky) - odkazy na ně najdete ve stručném popisu pneu, zprovozněna další rubrika - odkazy (včetně firem, které poskytují slevy apod.
web je jeste castecne ve vystavbe (tydenni update), proto nejsou dosud jeste funkcni vsechny odkazy - budete-li mit jakekoliv pripominky nebo doplnující udaje, rad uvitam vase rady a pokusim se vse co nejrychleji doplnit (dcs@mail.cz) -
« vzduchovy filtr
ahoj vsichni. chci vymenit vzduchovy filtr u mondea za lepsi a nevim zda mam dat jen klasicky sportovni do stavajici plastovy piskly nebo ji celou vyhodit a dat vykonny kuzelovy primo na trubku.
mam 4x4 z r.96 model 93 s motorem 2.0 zetec sefi.
Ma nekdo zkusenost co to s tim udela?
-
« http://pneu.web3.cz
!!!
pokud mate zajem, pripravil jsem informacni web s kompletnim prehledem PNEU, vcetne obrazku, podrobnych informaci, cen a v neposledni rade testy pneu (ADAC, AMS)...
web je jeste castecne ve vystavbe, proto nejsou dosud jeste funkcni vsechny odkazy
budete-li mit jakekoliv pripominky, rad uvitam vase rady a pokusim se vse co nejrychleji doplnit-napravit (dcs@mail.cz)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!