Ford Mondeo (auto roku 1994)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: startér
TO: tomcat. STcko ma jine brzdy, kotouce. 14" kola se tam vubec nevlezou a u 15" je tam mezera mezi rafkem a kotoucem tak 0.5cm.... Asi u ST kotouce vic vydrzi.
btw, TO: ALL. ted na to neni doba, ale naaahodou, nemate nekdo zajem o sadu 14" lity Borbety, pekny, se zimakama Kleber 1.000km najeto za levnou cenu? Vhodno na Mondeo ci Fikusa. Muj email: karta@marias.cz. Karta -
« Re: Mondeo 1.6i
Mal som nieco podobne s BMW a bolo to prasknute tesnienie pod zvodmi nasavania. Kedze cidlo odmeralo objem vzduchu pred tym prasknutym miestom, vstrek. jednotka dodala nespravne mnozstvo paliva a motor isiel ako traktor. A rok potom sa stalo nieco podobne, ale robilo to iba pri ciastocne zohriatom aute a vtedy bolo odidene nejake teplotne cidlo. Vymenilo sa a motor ide ako hodinky. Prva oprava stala cca 1500 Sk a ta druha cca 1000 Sk. Neviem, ci som pomohol, ale snaha bola. Kazdopadne daj auto najskor na nejaky spolahlivy tester do spolahliveho servisu. -
To je asi tak - buď motor výkon má, nebo nemá. Pamatuju si, jak jsem do š120 občas lil super a liboval si, tak to celé jde tak nějak víc hladce, s menšími vibracemi a tak. V6 jede bez vibrací sám od sebe. Ten výkon by se asi měl teoreticky trochu zvednout...
to karta: jak jseš spokojenej s ST200? -
Mam V6 ST200 verze. Moje zkusenost. Ten "lepsi" V-power IMHO nema vubec vliv na akceleraci a maximalku, resp. vic jak 250km/h z toho nevytlacim - proste to nejede vic, a je jedno, jestli je tam 95, Vpower, extra Vpower..... Jsou to asi zbytecny penize navic.
Btw: kde je presne ten bazar-vrakoviste v Kladne? Shanim nejaky rozumny prepinas na war-blink, misto toho koncepcne nesmyslneho na volantu... Diky. Karta -
« Re: V-Power racing
no je fakt, ze ta cena (V-Power racing) je fakt hrozne moc vysoka...dlouho jsem se odhodlaval, ze ho vyzkousim, a kdyz se vyhoupla cena N95 na 29.90 (u SHELLu), tak sem tech 6Kc navic u jednoho tankovani nejak zkousnul...tim samozrejme nechci rict, ze ho budu tankovat i priste - co se tyka spotreby, tak je peknej kec, ze se snizi (naprosto perfektne se ukazalo, ze jakmile auto jede lip, tak mu ridic take patricne vic slapne na krk:(
s tím motorem me to pekne stve, ale nechci to davat do znackovyho servisu za XX tisic:( -
´...máš pravdu já i ten můj kamarád máme zkušenosti s rachtáním ve spojení se studeným motorem.....V-Power racing ?? Řídil jsem šéfovou Oktávku 1,6 (nelije tam nic jiného) ale nejakej extra rozdil jsem tam nevidel...kromě účtu při tankování.....S tím motorem sorry, mě fakt nic nenapadá.... -
jo, me to taky dela starter (ale jen kdyz je motor studenej-po ranu-jakmile popojedu treba 3km a startuju treba az za dalsi 3 hod., tak uz to zadny pazvuky nedela)...coz me teda moc netrapi
...horsi je to drnceni motoru, kdyz seslapnu vic plyn (vzhledem k tomu, ze sem byl zvyklej slapat Mondeu pekne na krk, tak jezdim tedka jako beranek:(...A NIKDO MI NECHCE PORADIT:(
...mj.zkusil sem tedka Shell v-pover racing a je to docela dost prijemna zmena (chtel bych videt, co to dela se silnejsima motorama 2.0, 2.5V6 apod:)???....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!