Ford Mondeo (auto roku 1994)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  15:52

« Re: startér

to karta: Daj se někde ty světla vidět? Já jsem jednou viděl modrý ST200 s nějakejma jinejma světlama a nevypadalo to zle. Otázka je ale, jak to svítí - ty co tam jsou od Forda svítěj super....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  15:44

to tomcat: Mam strbr. hatchback. Dokonce presne to, co je tady na www.auto.cz v katalogu v recenzi. Akorat jsem na nej dal bodovky Wolf svetla = vypada to odost lip. K.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  15:24

to karta: kotouče mám od oka měřeno stejný, tak asi moc brzdim. Je to kupovaný jako funglovka. Není ten tvuj kufrovej stříbrnej?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  12:28

to tomcat: Vepredu 28cm, vzadu 26. Merene od "oka" pres kolo. Jax k tomu STsu prisel, smim-li se zeptat? Maz ho jako 1.majitel? Ja to poridil jako predvadecku od Forda. Ono v CR jich moc neni, pry jen 22 kousku, pricemz v Praze vim o 5-ti :). K.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:49

to karta: Mám ST. Je možný, že mi tam dali malý kotouče. Jakej maj průmer ty Tvoje?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  21:34

« Re: V-Power racing

ten power racing stoji za houby a shell mi pripasaji jak zlodeji kdyz za to chteji takovy penize
    mam 6-ti valec a jede stejne dobre na 95 jako na drahy power od shellu
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  21:24

TO: tomcat. STcko ma jine brzdy, kotouce. 14" kola se tam vubec nevlezou a u 15" je tam mezera mezi rafkem a kotoucem tak 0.5cm.... Asi u ST kotouce vic vydrzi.
    btw, TO: ALL. ted na to neni doba, ale naaahodou, nemate nekdo zajem o sadu 14" lity Borbety, pekny, se zimakama Kleber 1.000km najeto za levnou cenu? Vhodno na Mondeo ci Fikusa. Muj email: karta@marias.cz. Karta
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  16:12

« Re: Mondeo 1.6i

Mal som nieco podobne s BMW a bolo to prasknute tesnienie pod zvodmi nasavania. Kedze cidlo odmeralo objem vzduchu pred tym prasknutym miestom, vstrek. jednotka dodala nespravne mnozstvo paliva a motor isiel ako traktor. A rok potom sa stalo nieco podobne, ale robilo to iba pri ciastocne zohriatom aute a vtedy bolo odidene nejake teplotne cidlo. Vymenilo sa a motor ide ako hodinky. Prva oprava stala cca 1500 Sk a ta druha cca 1000 Sk. Neviem, ci som pomohol, ale snaha bola. Kazdopadne daj auto najskor na nejaky spolahlivy tester do spolahliveho servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  16:11

Asi to bude tak, že málo piju a moc brzdim. Protože kotouče pořád odcházej a držák mi nechybí.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  15:36

Drzak na piti je dulezita vec, zvlast v Praze v kolone :). Zatim mam 50.000km a kotouce dobry. Mam jeste Fokusa a tam neco pres 60.000km a taky OK. Karta.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  14:53

to karta: s tím, co píšeš souhlas, blikače a držák na flašku - to považuju za prkotinu. Jak dlouho ti vydržej kotouče?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  11:45

TO: tomcar. STcko je dobra kara = super sedi, vykon, lahodny zvuk 6ti valce..... Jenom me stvou 2 veci - obecne asi u vsech old mondeii: 1. ten warblink vypinac na volantu 2. neni nikde zadny drzak piti pro ridice. Karta.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  09:31

To je asi tak - buď motor výkon má, nebo nemá. Pamatuju si, jak jsem do š120 občas lil super a liboval si, tak to celé jde tak nějak víc hladce, s menšími vibracemi a tak. V6 jede bez vibrací sám od sebe. Ten výkon by se asi měl teoreticky trochu zvednout...
    to karta: jak jseš spokojenej s ST200?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  00:00

Mam V6 ST200 verze. Moje zkusenost. Ten "lepsi" V-power IMHO nema vubec vliv na akceleraci a maximalku, resp. vic jak 250km/h z toho nevytlacim - proste to nejede vic, a je jedno, jestli je tam 95, Vpower, extra Vpower..... Jsou to asi zbytecny penize navic.
    Btw: kde je presne ten bazar-vrakoviste v Kladne? Shanim nejaky rozumny prepinas na war-blink, misto toho koncepcne nesmyslneho na volantu... Diky. Karta
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.01  10:45

« Re: V-Power racing

no je fakt, ze ta cena (V-Power racing) je fakt hrozne moc vysoka...dlouho jsem se odhodlaval, ze ho vyzkousim, a kdyz se vyhoupla cena N95 na 29.90 (u SHELLu), tak sem tech 6Kc navic u jednoho tankovani nejak zkousnul...tim samozrejme nechci rict, ze ho budu tankovat i priste - co se tyka spotreby, tak je peknej kec, ze se snizi (naprosto perfektne se ukazalo, ze jakmile auto jede lip, tak mu ridic take patricne vic slapne na krk:(

s tím motorem me to pekne stve, ale nechci to davat do znackovyho servisu za XX tisic:(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.01  21:10

´...máš pravdu já i ten můj kamarád máme zkušenosti s rachtáním ve spojení se studeným motorem.....V-Power racing ?? Řídil jsem šéfovou Oktávku 1,6 (nelije tam nic jiného) ale nejakej extra rozdil jsem tam nevidel...kromě účtu při tankování.....S tím motorem sorry, mě fakt nic nenapadá....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.01  15:29

jo, me to taky dela starter (ale jen kdyz je motor studenej-po ranu-jakmile popojedu treba 3km a startuju treba az za dalsi 3 hod., tak uz to zadny pazvuky nedela)...coz me teda moc netrapi

...horsi je to drnceni motoru, kdyz seslapnu vic plyn (vzhledem k tomu, ze sem byl zvyklej slapat Mondeu pekne na krk, tak jezdim tedka jako beranek:(...A NIKDO MI NECHCE PORADIT:(

...mj.zkusil sem tedka Shell v-pover racing a je to docela dost prijemna zmena (chtel bych videt, co to dela se silnejsima motorama 2.0, 2.5V6 apod:)???....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.01  08:47

Dobre vrakoviste je na Kladne. Celkem ferovej pristup a rozumny ceny. U toho starteru je v tahu asi pastorek, ale to se da vymenit. Stalo se mi to taky.
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.01  23:02

« startér

...to já mám zase problém se startérem.Když startuji, ozve se nepříjemné zarachtání, jako kdyžje vyběhané ložisko...kamarádovi to také dělá...máte někdo podobné zkušenost ?? jinak máte nějaký dobrý tim na Ford vrakoviště ??
    Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  23:54

« Re: Ojeté Mondeo

Já bych měla jedno na prodej:-)))...ne sice 1.8, ale 2.0 ZETEC, ne CLX, ale Ghia+, nemám zimní, ale jen letní, zato nové Pirelli Drago, skvělé, pořád krásné, bezproblémové, spolehlivé auto se servisní knížkou. Jestli zájem, pak jaguara@centrum.cz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…