Ford Mondeo (auto roku 1994)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Re:
to Karta: na zimu tam mám zrovna 195/60/15 na litejch ráfkách, plechy jsem na to nechtěl dávat. Tenhle rozměr myslim uváděj v manuálu jako alternativu k 17". Nejede to s nima špatně, myslel jsem, že to bude horší, Možná je to gumama, mám tam nějaký docela dobrý Pirelli....no, na jaro jsem se ale tak těšil, že jsem to uspěchal a pak se brodil se svejma skoroslickama ve sněhu....no, jelo to taky.... -
« Re: Re:
to Keyser_Soze: Moje nedůvěra v jízdní vlastnosti Scorpia je založena na tom, že jsem míval kolegu, kreý ho měl a jakmile to trochu klouzalo, velmi často před příjezdem do práce absolvoval hodiny, výlet o příkopu nebo tak. Jinou zkušenost nemám. Připouštím, že to nemusí mít s Tvým drakem nic společnýho:o)))) -
« nove mondeo
Zatim se tu nikdo nezminuje o novem mondeu, ktere bylo nenavo uvedeno na trh. Docela bych uvazoval o jeho koupi, tak by me zajimalo jestli s nim nekdo nema nejake zkusenosti. Taky me zajima jaka je treba antikorozni ochrana i u starsich vozu cca 5-6 let. U auta co mam ted (Daewoo) 5,5 roku stary uz ten rez je trochu videt hlavne u spodnich hran dveri. Jo jestli nekdo ma 2,5 V6 125Kw by me zajimala i spotreba pri bezne jizde. U prodejce mi rekli ze jezdi i pod 8 litru.
Diky -
« Re: startér
to tomcat: Jak ti zabira motor v zavislosti na otackach? U mne kdyz se to dostane na 4.000 tak jakoby to dostalo injekci :). Na dalnici (v Nemecku ) je dobra 4ka - da se vytocit tak do 200km/h a ve zpetnym zrcatku kdyz tam lupnu za 5 a rozjedu to na 240km/h vidim snahu soutezicich, nemohoucich standardu BMW 5, Audi 6... Karta.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!