Ford Mondeo (auto roku 1994)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  12:27

« Re: Re:

to karta: s bržděním jsem problém neměl vyjma toho, že to mělo takovej gumovější nástup...ale fakt žádná hrůza
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  12:17

to tomcat: ja na tech 195 mel akorat problem to ubrzdit... Taky jsem je tam dal, jelikoz aspon tak nejak vypadaj, na rozdil od plechacu na STcku... To by byla degradace :),ze?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  12:14

to Karta: na zimu tam mám zrovna 195/60/15 na litejch ráfkách, plechy jsem na to nechtěl dávat. Tenhle rozměr myslim uváděj v manuálu jako alternativu k 17". Nejede to s nima špatně, myslel jsem, že to bude horší, Možná je to gumama, mám tam nějaký docela dobrý Pirelli....no, na jaro jsem se ale tak těšil, že jsem to uspěchal a pak se brodil se svejma skoroslickama ve sněhu....no, jelo to taky....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  11:32

to tomcat: Jo urcite. Btw: na zimu to prezouvas z rafku nebo mas extra sadu zimaku popr. na jakym rozmeru? Ja to poridil letos v lednu a nouzove jsem tam hodil s Fikausa 195/60/15" a temer se na tom nedalo brzdit... Budu shanet na zimu asi 16". K.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  11:26

Dáte vědět, jak jste dopadli?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  11:24

to Keyser_Soze: Ten člověk rozhodně řídí strašně. Bohužel nikoho jinýho se Scorpiem neznám a sám jsem to neřídil.....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  11:07

to Keyser_Soze: mailni mi na karta@marias.cz a dohodneme se na nejakym srovnani Scorpia a STcka. K.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  09:37

to je ale spis o tom jak clovek umi ridit ne ? :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  08:11

to Keyser_Soze: Moje nedůvěra v jízdní vlastnosti Scorpia je založena na tom, že jsem míval kolegu, kreý ho měl a jakmile to trochu klouzalo, velmi často před příjezdem do práce absolvoval hodiny, výlet o příkopu nebo tak. Jinou zkušenost nemám. Připouštím, že to nemusí mít s Tvým drakem nic společnýho:o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  22:47

ke vsi ucte k podvozku, scorpio ma podvozek postavenej ze siery cosworth ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  13:58

« Re: nove mondeo

to htr: Ja jsem v novem Mondeu jel a docela mě oslovilo. Kdybych neměl zánovní ST200, nebylo by co řešit. Co se týče koroze, asi by to mělo být o něčem jiném, než Daewoo...
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.01  13:18

« nove mondeo

Zatim se tu nikdo nezminuje o novem mondeu, ktere bylo nenavo uvedeno na trh. Docela bych uvazoval o jeho koupi, tak by me zajimalo jestli s nim nekdo nema nejake zkusenosti. Taky me zajima jaka je treba antikorozni ochrana i u starsich vozu cca 5-6 let. U auta co mam ted (Daewoo) 5,5 roku stary uz ten rez je trochu videt hlavne u spodnich hran dveri. Jo jestli nekdo ma 2,5 V6 125Kw by me zajimala i spotreba pri bezne jizde. U prodejce mi rekli ze jezdi i pod 8 litru.
    Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  12:25

to Keyser_Soze: No, papírově by mělo být to STčko trochu lepší, má malinko vyšší výkon ale zase trochu nižší krouťák. (0-100 by mělo dělat za 7,7) Při vší úctě ke Scorpiu, pokud tam nemáš něco speciálního, tak by asi mělo mít STčko lepší podvozek.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  12:18

« Re: startér

to karta: Jo, chová se to podobně, i když je to relativní, i nižší otáčky jsou celkem použitelný. Je jen málo aut, kvůli kterejm musím podřazovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.01  15:53

scorpio cosworth, trilitr V6ka, 143kW, 275Nm, 0-100 za 8.2s

karta>ad ten zatah motoru, to je klasika u 24ventilu, taky tam mam tuhle show :))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  21:57

to tomcat: Jak ti zabira motor v zavislosti na otackach? U mne kdyz se to dostane na 4.000 tak jakoby to dostalo injekci :). Na dalnici (v Nemecku ) je dobra 4ka - da se vytocit tak do 200km/h a ve zpetnym zrcatku kdyz tam lupnu za 5 a rozjedu to na 240km/h vidim snahu soutezicich, nemohoucich standardu BMW 5, Audi 6... Karta.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  21:31

to karta: emajl je pierrec@quick.cz; to Keyser_Soze: co v tom Scorpiu máš? Za kolik to dělá 0-100?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  16:23

« Re:

to Keyser_Soze: Klokan co tady je vedle me rika, ze mas nejakej 3.litr. Co presne za verzi resp. jaky vykon? K.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  16:16

to tomcat: dej mi mejl a ja udelam foto a poslu. Jinak sviti to stejne - resp. nepoznal jsem zmenu. To modry ST s wolf svetlama ma HC Sparta. K.
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.01  16:15

« Bez nadpisu

to ST200 bych chtel porovnat s mym scorpiem, udajne to ma byt dynamictejsi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…