Ford Mondeo (auto roku 1994)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:04

« Bez nadpisu

dneska mi prisel Svet Fordu, nebo jak se jmenuje ten casak co rozesilaj a pisou tam neco o Mondeu ST220, este sem se na to nekouk teda.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  16:51

« Re: Je to možný?

to kolecko: ty kotouče asi fakt stojej za...., koukal jsem na Tvůj příspěvek ve vedlejší rubrice, myslím že Tě v počtu měněnejch kotoučů snadno předhoním. Nechápu, že s tim něco nedělaj....
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  16:40

« Tuning

teda takovyhle Mondeo by nemuselo bejt vubec spatny:

[odkaz]

[odkaz]

a kola 9x16 na Mondeu taky nevypadaj spatne (ale asi by to chtelo nejakou upravu podvozku-tlumice, pruziny atd., jinak se tam nevejdou)

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  08:56

« rozteče

Poučte mě,prosím,jaké rozteče mají mondea? Starší asi 4x108mm nové budou asi 5x? .Je to tak?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.01  15:09

« Re: Je to možný?

Je mozne, ze sa Ti stane to, co mne pred 2 rokmi.
    Urobil som nieco podobne, ozvala sa priserna rana a bolo po pravom prednom kotuci. Odtrhol sa. To, co je na naboji tam ostalo a cast, ktora ma brzdit sa urvala a ostala medzi brzdovymi dostickami. Zostava bola takato : Ford mondeo 1.8 TD 1993, kotuce motorcraft (12 000 km), dosticky motorcraft (12 000 km). V servise Ford na ten kotuc cumeli ako na hranate vajce, premerali ho, a zistili ze bol v tolerancii (asi 26 mm hruby). Takze dotoho !!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:52

« Je to možný?

Dotaz: je možný, aby po pořádnym Zabrždění (ze 160 na 80 na suchý silnici za asistence ABS) přišly kotouče k rozumu? Dík. T.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  10:19

« ABS

Sháním posilovač + ABS mozkovnu na 2.0 SEFI, rv.96. Díky předem
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  16:15

« Maximálka

to Karta & Keyser_Soze: Už jste testovali ST vs. Scorpio Cosworth?
    to all: Konečně jsem (po roce provozu) našel sílu a vyzkoušel, kolik se z STčka dá vytáhnout. Když mě v cca. 250 nepustil dál omezovač, byl to super pocit :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  01:46

« Re: Mondeo ST

dik za info, doufam tedy, ze to tam nejak dostanu (pristi tejden dam vedet)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.01  23:00

to magnat: ty 16" tam pujdou v pohode. Ted jsem se koukal na Wolfa a najednou zmizely ty 18" z nabidky a to jak pro stare tak i pro nove Mondeo. Na novem ST220 jsme je v Brne videl.
    to tomcat: o vikendu jsem pichnul kolo a tak jsem mohl prozkoumal i ty kotouce.... Na ST jsou dvojity, s chlazenim a pri tech 50.000km vypadaji OK... Jo holt asi nekdo meni kotouce a nekdo synchrony :). Karta.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.01  15:31

to magnat: ST200 má normální blatníky, ráfky 7Jx17, gumy 215/45/17 a všechno se to tam vejde. Jestli z toho automaticky vyplývá, že se do Mondea vejdou ty tvoje (potenciální) kola, to nevím, ale měly by....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.01  22:18

« Mondeo ST

vazeni, urcite mi poradite, jaky mate zkusenosti s obutim na Mondeo ST...predpokladam, ze ST nema nejak specialne vytahovany blatniky apod., takze by to melo platit i na obyc Mondeo...jaky mate teda zkusenosti s pneu v 16"...ja sem tedka koupil GY Touring NCT3 205/50 R16 W (bohuzel jeste nemam rafky), ale mam starosti, aby mi to nedrhlo vzadu o vnitrni lem blatniku???
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.01  13:59

« Re: Prevodovka Mondeo

to Karta: Znám pár lidí s Mondeem, některý maj najeto hodně, a moc se jim to nesype. Ono by asi to bývalé předváděcí ST mohlo vyprávět. Pamatuju, že když jsem půl dne testoval ST, průměrná spotřeba mi neklesla pod 28l/100km a puls mi neklesl pod 180.... (spotřeba podle PP, puls odhadem)
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.01  13:03

« Prevodovka Mondeo

Cau, tak mi vcera u STcka odesly synchrony na 3. Jo, holt predchudci s tim smahli na okruhu, kde se nejvic asi na 3-4 jezdi....aspon tak si to vysvetluju. Nemel nekdo z vas problem u Mondea s prevodovkou? Jinak mam najeto 50.000km, stari 1,5roku. Karta.
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.01  22:43

« 16" alu rafky + pneu

prosim poradte, jake zvolit pneu na rafky 7,5Jx16 ET35...mate nekdo s nimi zkusenost???...pripadne nevedel byste nekdo, kde v tomhle rozmeru sehnat jete pneu? (predpokladam, ze minimum je 205/45 R16, coz by pro mne bylo asi nejvyhodnejsi?)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  11:02

« Re: Střešní nosiče + spotřeba 1.8 benz.

zkusenosti se spotrebou nemam pac mam 2.0.
    Stresni nosice neznackove i znackove ma napr. Neuman v Holesovicke trznici v Praze. Info je na www.autozahradky.cz. Popr. je myslim dodavaji i do jinych prodejen po republice. Nosic od Neumana je cca za 1890, ale nezamykatelny + zamecky za nejakou stovku navic (vzhledem k tomu, ze se daji uchyty odsroubovat to neni moc efektni zabezpeceni. Nejlepsi je Thule ale to je za 5000. Pokud to budes pouzivat spise mene tak Neuman staci.
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.01  17:41

« Střešní nosiče + spotřeba 1.8 benz.

Tak Mondeo je už doma, celková spokojenost. Jakou máte zkušenost s spotřebou u 1.8 benzín? Další dotaz, kde a zhruba za kolik se dají sehnat střešní nosiče (k Fordovi se mi nechce a musí existovat i výrobky jiných firem) Jestli máte nějaké zkušenosti, poraďte.
    Díky
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.01  00:00

« Mondeo ST220, model 2001

FYI
    %subj bude v Brne na autosalonu. NEJ Ford Mondeo doposud, udajne ve vsech parametrech.
    K.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  20:53

« Re: nove mondeo

Pod osm litru to nejde ale mezi deviti a deseti docela normalne. V novym mondeu jsem uz jel a je urcite lepsi
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  19:37

« Re: Re:

to tomcat: je fakt, ze zalezi hodne na gumach. Kazdopadne prechod z Fikus 15" na ST "standard" 17" 215/45/17 GY F1 je dost znat.
    all: chci nejak elegantne poresit ten warblik prepinas. Nemate nekdo nejaky tip, tj. z jineho auta umisteni atd. Podle me je jedine misto na nejaky new prepinac na volnych pozicich pod radiem, tj. tam co je protiskluz a vyhr. sedadel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…