Ford Mondeo (auto roku 1994)
« Re: Je to možný?
Je mozne, ze sa Ti stane to, co mne pred 2 rokmi.
Urobil som nieco podobne, ozvala sa priserna rana a bolo po pravom prednom kotuci. Odtrhol sa. To, co je na naboji tam ostalo a cast, ktora ma brzdit sa urvala a ostala medzi brzdovymi dostickami. Zostava bola takato : Ford mondeo 1.8 TD 1993, kotuce motorcraft (12 000 km), dosticky motorcraft (12 000 km). V servise Ford na ten kotuc cumeli ako na hranate vajce, premerali ho, a zistili ze bol v tolerancii (asi 26 mm hruby). Takze dotoho !!! -
« Re: Mondeo ST
to magnat: ty 16" tam pujdou v pohode. Ted jsem se koukal na Wolfa a najednou zmizely ty 18" z nabidky a to jak pro stare tak i pro nove Mondeo. Na novem ST220 jsme je v Brne videl.
to tomcat: o vikendu jsem pichnul kolo a tak jsem mohl prozkoumal i ty kotouce.... Na ST jsou dvojity, s chlazenim a pri tech 50.000km vypadaji OK... Jo holt asi nekdo meni kotouce a nekdo synchrony :). Karta. -
« Mondeo ST
vazeni, urcite mi poradite, jaky mate zkusenosti s obutim na Mondeo ST...predpokladam, ze ST nema nejak specialne vytahovany blatniky apod., takze by to melo platit i na obyc Mondeo...jaky mate teda zkusenosti s pneu v 16"...ja sem tedka koupil GY Touring NCT3 205/50 R16 W (bohuzel jeste nemam rafky), ale mam starosti, aby mi to nedrhlo vzadu o vnitrni lem blatniku??? -
« Re: Prevodovka Mondeo
to Karta: Znám pár lidí s Mondeem, některý maj najeto hodně, a moc se jim to nesype. Ono by asi to bývalé předváděcí ST mohlo vyprávět. Pamatuju, že když jsem půl dne testoval ST, průměrná spotřeba mi neklesla pod 28l/100km a puls mi neklesl pod 180.... (spotřeba podle PP, puls odhadem) -
« Prevodovka Mondeo
Cau, tak mi vcera u STcka odesly synchrony na 3. Jo, holt predchudci s tim smahli na okruhu, kde se nejvic asi na 3-4 jezdi....aspon tak si to vysvetluju. Nemel nekdo z vas problem u Mondea s prevodovkou? Jinak mam najeto 50.000km, stari 1,5roku. Karta. -
« Re: Střešní nosiče + spotřeba 1.8 benz.
zkusenosti se spotrebou nemam pac mam 2.0.
Stresni nosice neznackove i znackove ma napr. Neuman v Holesovicke trznici v Praze. Info je na www.autozahradky.cz. Popr. je myslim dodavaji i do jinych prodejen po republice. Nosic od Neumana je cca za 1890, ale nezamykatelny + zamecky za nejakou stovku navic (vzhledem k tomu, ze se daji uchyty odsroubovat to neni moc efektni zabezpeceni. Nejlepsi je Thule ale to je za 5000. Pokud to budes pouzivat spise mene tak Neuman staci. -
« Střešní nosiče + spotřeba 1.8 benz.
Tak Mondeo je už doma, celková spokojenost. Jakou máte zkušenost s spotřebou u 1.8 benzín? Další dotaz, kde a zhruba za kolik se dají sehnat střešní nosiče (k Fordovi se mi nechce a musí existovat i výrobky jiných firem) Jestli máte nějaké zkušenosti, poraďte.
Díky
to tomcat: je fakt, ze zalezi hodne na gumach. Kazdopadne prechod z Fikus 15" na ST "standard" 17" 215/45/17 GY F1 je dost znat.
all: chci nejak elegantne poresit ten warblik prepinas. Nemate nekdo nejaky tip, tj. z jineho auta umisteni atd. Podle me je jedine misto na nejaky new prepinac na volnych pozicich pod radiem, tj. tam co je protiskluz a vyhr. sedadel.