Ford Mondeo (auto roku 1994)
« Ford Horak
Koupil jsem v unoru u Horaka Mondeo Combi TD. Podle nich perfektni stav a v pripade nejake zavady zaruka na 6 mesicu a odstraneni bez nejakych prutahu. Od te doby co jsem to koupil, jsem tam nechal delat zhavici svicky, 1 vstrik, palivomer, vyfuk-spona, cep a ted tesneni pod hlavu(nemam nejmensi tuseni, ze byc to auto uvaril, rucicka na teplomeru se nedostala nikdy dal jak za 1/3 a ja pri tom dolevam priblizne tak 6 litru chladici kapaliny mesicne. A to jiz od zacatku co jsem to koupil) Kdykoli jsem tam s necim prijel, tak me poslali do *, ze mi tohle neuznaj a dostanu tak leda 10% slevu. Takze si to necham delat v neznackovem servisu za polovicni ceny a nemam s tim zadny problem. Vse ochotne udelaji jeste ten den maximalne do dne druheho, (s tim, ze se tam pred tim tak dva dny predem ohlasim). Ted si tak trochu drbu hlavu, ze jsem naletel na sliby lidi od Horaka, jak nebude zadny problem a pokud tak ho odstrani. Priste bud koupim auto zcela nove a nebo od toho sevisu, kde si auto ted nechavam opravovat. -
« ad charouz
ja si teda nemuzu zatim nejak na charouze stezovat, ale je fakt ze tomu autu nikdy nic vaznyho nebylo a zvad by to vzdycky jakejkoliv neznackovej servis (vymeny kotoucu a tak) ale z principu jezdim do znackovejch, zaprvy to tam rychlejs odsejpa, a treba u takovy vymeny oleje nezapomenout dat nove tesneni na sroub nebo i novy sroub a podobne a pak hlavne znackovy dily (i kdyz nektery jsou horsi nez jiny)
nicmene nemoh bys mi orientacne zjistit kolik by stala ta sranda ? je to 91 rok 24ventil.
a taky mi tam ted neco vlevo vepredu vrze kdyz treba projedu pres nakou bouli, coz teda se domnivam ze sou ty dosluhujici tlumice. -
« Re: 16
to tomcat: ST kombik? To se opravdu delalo? No v CR urcite ne, ale silne pochybuju i o novem ST v teto verzi. Ja bych to ale bral, muj favorit je stale neco jako Audi RS4 = rychlo kombik. Ohledne prostoru - ja zacinal s Fiat 600D kam se vlezla do kufru max prodluzovacka a letaky, kdyz byla revoluce a rozvazeli jsme je po krajich cesko-moravskych. Jo, ale clovek starne a cim dal vozi vic a vic veci.... Karta. -
« Re: 16
to karta: Nový Mondeo je hezký, já bych ale nešel do kombíku. Hatchback má 500 litrů kufr, to by mělo stačit. Léta jsem byl zastánce kombíků, dokonce jsem uvažoval o ST v kombíku. Pak jsem ale zjistil, že čím máš větší auto, tím taháš víc krámů a kombík v novym Mondeu je fakt stěhovák....i když odpočet DPH u hatchbacku půjde ztuha... -
« Re: 16
To: magnat. Zkusim zjistit. Posli mejl na karta@marias.cz. To: KS. K Charouzovi bych nic nedal ani zdarma... Muzu zaridit lepsi servis vc. zapujcky nahr. vozu. Mejlni a trebas se dohodnem. To: tomcat: k STcku mas skoro citovku :), ale to se da pochopit, ja tez. Ciste prakticky ted uvazuju o upgrade na new Mondeo V.6 kombi, plna vybava + upgrade motoru na tech 210HP. Diky akci koupe Ford kombiku bez DPH to nakonec vyjde na 800.000Kc. Kartus. -
« 16"
a kdyz uz Vas tady otravuju, muzete mi nekdo poradit, jak si nechat zapsat 16" kola a tim i opdov.pneu do TP??? me poradili na DI, ze by snad mohl stacit nejakej papir od vyhr.dovozce FORD pro CR, kde pise, ze jsou ty kola doporuceny??? co vy na to? pripadne na jakeho dovozce bych se mel obratit, aby me to vyslo co nejlevneji? (musim totiz absolovovat do mesice technickou, tak bych to chtel mit vsechno v poradku) -
« 205/50 R16 na Mondeo
Tak uz sem obul pneu GY Eagle Touring NCT3 205/50R16 W na alu 7,5Jx16 ET38: auto sedi perfektne, ale mel sem asi radsi sehnat 205/45R16, protoze na muj motor (1.6i 16V) jsou ty kola uz opravdu kapanek vetsi (na polomeru asi o 1cm vic, nez orig.), i kdz pri takovehle sirce rafku to vypada, ze muzu obout cokoliv a pri vetsim zatizeni (5lidi+plnej kufr) to muze trochu drhnout:(, samozrejme ze jen vzadu...jo a v neposledni rade je prusvih, ze pneu nemaji ochranu rafku, takze se obavam, ze lestenej limec za cas uz asi moc lestenej nebude:(