Ford Mondeo (auto roku 1994)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Zažloutlá přední světla
100W v potk.i v dalk., jinak modry se delaj, ale si cenu nepamatuju, nicmene tusim, ze byla o hooodne vyssi, takze sem se na to vykaslal-jsou to prece jenom zarovky, ktery muzou kdykoliv rupnout (spotrebni zbozi)...a jak sem jiz psal LUCAS blue 100W byly o hodne horsi, takze zatim s TUNGSRAM naprosta spokojenost:) -
Dneska sem byl v OD Kotva ve tretim patre jsou autopotreby taky tam maji 100W H1 za 90Kc normalne bily a pak tam maji 50W + 30% svitivosti navic asi za 115 nabo tak nejak vsechno znacka Thungsram nebo tak nejak. A jak teda mate namontovany ty zarovky potkavaci 100W a na dalkovejch 55W nebo taky 100W? Delaji se ty 100W i trochu do modra? -
« Re: Radio Ford 6006
Tak jsem zjistil, ze to radio tam teoreticky jde, je nutno predelat konektory atd....Ale zjistil jsem lepsi reseni. Ford nabizi neco jako recyklaci, takze kdyz prinesete starej changer ci radio, tak ho Ford vymeni za repas za "mirny" doplatek. Na repas da normal zaruku 1rok. No, v STcku se to stejne podle me -vyklepe- mnohem driv.... -
ROMAN servis (P6-Dejvice) na objednavku-staci zavolat-objednat 02/24324641 a cca do 2 dnu si je tam pak muzes vyzvednout-btw.jsou hodne ochotni, takze by ti klidne mohli poradit i s vyberem jinych...pokud ti ale nebudou vyhovovat, tak je klidne od tebe odkoupim (do zasoby:) -
jak rikam, mam je uz 1,5roku a vubec zadnej problem (ani zloutnuti, ani prehrivani-pokud nesvitis i v lete pri +30st.), vyndaval jsem je akorat na technickou a s jednou sem asi trosku tuknul, takze praskla:( jinak cena je super (cca 90Kc/kus)...coz se s OSRAM neda srovnat, ale zaroven nerikam, ze jsou nejak extremne lepsi nez OSRAM, nicmene pri sve zivotnosti a cene asi budou patrit k tomu nejlepsimu! jinak 100W na silnici sice povolene nejsou, ale kdo to pozna? pochybuju, ze te bude policajt nutit vyndavat zarovky ze svetel! pokud jsou dobre serizeny, tak se nemusis bat ani oslnovani-jak mi rupla ta jedna 100W, tak sem ji nahradil klas.55W do dalkovejch a kdyz je zapnu, tak je to jako kdyby tam skoro vubec ta 55W nebyla:) -
Do mlhovek jsem teď dal H3 100W ale moc se to nezměnilo. Do dálkovejch mám od Opela H1 s úplně modrou neprůhlednou baňkou (příkon mají klasický). Svítí úplně super ale jsou dražší (cca 250,-Kč jedna). Do tlumenejch je mi jich líto, protože mají mít menší životnost. Ty H3 jsem koupil "spectrum" a nedoporučuju je. Málo svítí a jsou do žluta. -
to magnat: vazne neni s tema 100W zarovkama potiz ? Jestli tusim spravne, neni 100W na silnici povolene...a co svetla ? Neprehrivaji se moc ? Nezkousel jste nekdo do Mondea ty "modry" zarovky H1..tisim "blue sky light" nebo tak nejak od Osramu. Pry o 30% lepsi svitivost. S rostoucim vekem asi slepnu, ale ja od tech potkavacek fakt nic moc nevidim a proto hledam reseni kde se da. Diky a zdravim "Jirka 100" -
« alu
a kdyz uz tu takhle otravuju, tak bych se chtel zeptat, jestli ma nekdo zkusenost s alu 9x16 ET15 na Ford Mondeo '93 (+pneu 225/40R16)? predpokladam, ze by se uz musely asi vytahovat blatniky, co?...ted mam 7,5x16 ET38 + 205/50R16 a je to na chlup:(, nicmene do podbehu by se jeste "neco malo" mohlo vejit:) -
« Re: lista
jisteze je to Mondeo:) a ten Loctite se dela v nekolika verzich? da se sehnat v dom.potrebach nebo ve spec.prodejne? nechce se mi totiz jet kvuli takovy prkotine do servisu, ale zaroven bych nerad, az pojedu nekdy v lete ve 30st.vedru, abych nekde tu listu ztratil:(
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!