Yaris nebo Fabii?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.00  14:50

« Re: NÁVRH NA TEST

Docela bych se do toho testu zapojil s Corollou 92 a CarinouE 97. Kdyžtak k tomu webu, až se o to někdo bude starat udělejte přímo email, kam by se posílala ta data, co kdo vyrobíme. Myslím že fija byl nedoborvolně zvolen jako webmaster :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.00  14:42

« ještě ad 121

Odkdy je tvrdý plast levný a měkký drahý? A se všemi typy Fabií jsem jezdil až po přeprogramování, akorát s jednou před přeprogramováním a to bylo opravdu dost hrozné (auto zabíralo s velkým zpožděním).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.00  14:37

« To: King... ad 121

Vysvětlim ti, proč se to kolo zvedá. Protože jak Fabka, tak Oktávka mají vzadu místo běžných pro těžší auta nezávisle zavěšených kol torzní tyč. Ta je sice levná na výrobu, ale dá se použít výhodně jen do určité hmotnosti auta. Pak je vhodnější použít nezávislé zavěšení se stabilizátorem. Tyč by totiž musela být tužší, což pak ztrácí smysl - viz Oktávka a Fabka a další VW. Chápu, že VW torzní tyče dělá všude, ale to jen proto, že neumějí udělat zadní nápravu! Abysis nemyslel, že si vzmýšlím, tak uvedu konkrétní důkaz: cca před sedmi lety si v Audi nemohli poradit s nějakým speciálním zavěšením kol, které právě muselo být nezávislé. Protože se již termín blížil ke konci, tak to zadali jako "vědecký problém" strojní faklutě ČVUT, se kterými mají "frojndšaft". Tam to dali kantoři jako zadání projektu studentům třetího ročníku, kteří "záhadu VW" v pohodě vyřešili...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  14:23

klidne to posli - ale ze bych se chtel starat o cely web, to teda moc nechci. I tak uz se staram o dost veci, takze bych to asi flakal... muj email je fijafija@post.cz
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 09.11.00  13:57

Nejlepší by bylo kdyby si tvorbu webu vzal někdo na starost. Pokud o to máš zájem, tak sem napiš tvůj e-mail a já ti pošlu potřebná data na přilogování přes FTP apod.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  13:42

ale jak tam muzu neco pridat, kdyz se tam nedostanu ? Ha ?
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 09.11.00  13:32

Ještě tam nic není, proto to hlásí tu chybu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  13:17

a ja se chci zeptat, proc se nemuzu prihlasit na uvedeny web ? Tvrdi mi to "ze nemam opravneni pro pristup" (volne prelozeno) !? Dostal jste se tam uz nekdo ?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  12:19

To by byla rozhodne zajimava srovnani a osobne nemam zadny duvod cokoliv zatajovat. Mela by se stanovit nejaka standardni vybava obecne a uvest odchylky jednotlivych aut od teto vybavy vcetne ceny jejich mozneho doplneni ( 3D/5D, del. sedadla, airbag, pal. pocitac,.. ). Chcu se zeptat danuly, proc ponekolikate uvedl u yarise 55 kW, v papirech je 50 kW.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  11:44

ja si taky eviduju kazdou pi...vinu, takze se muzu pridat s Octavii :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  11:12

A proč ne, to by mohlo být i dokonce velice zajímavé. Možná by se po čase zodpověděla otázka zda je vhodnější investovat do nákupu nového vozu nebo je lepší koupit mirně ojetý. Chce to ale poctivě hlásit každou ivestici. Já jsem například u Galanta byl unešenej z jeho levného provozu (TDI) a pak mě skejsnul úsměv, když jsem zaplatil 30tisic za nové turbo.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 09.11.00  10:38

mfilip: dobrej nápad, mohlo by se tam udělat třeba i několik kategorií, jako např. nové vozy dle tříd, ojetiny dle ceny apod.

Vytvořil jsem prostor na adrese [odkaz] . Teď už jen kdo se ujme vytváření a správy stránek, může to být i víc lidí. A pak už jen přísun informací od všech majitelů, kteří by se do projektu se svými auty zapojili.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  10:14

Kdybyste chteli srovnani nakladu s nejakou ojetinou, treba Fiat Brava 1.8 ELX za 185 000 Kc, staci rict ......
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  15:52

Danulo,
    jsem za dlouhodobé porovnání provozu těchto dvou aut.
    Dávám vstupní údaje do TEST FABIA 1.4MPi x YARIS 1.0VVTi. Budu se snažit ze švagra získat co nejvíce informací, ovšem jako test MF Dnes to možná nebude.
    Nicméně souhlasím s novým webem pro tento test.
    První měřenou spotřebu budu mít tak za týden dva atd.

• « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  14:25

Dobrej nápad - ziskal jsem pro to i známého, kterej má novou Feldu - takže by se zůčastnila testu i Felicie.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  13:54

Téma už je založeno. Jestli to chcete dávat někam na web, tak napište adresu, kam jste to umístili.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 08.11.00  07:24

Dobrej nápad, ale nebylo by lepší zřídit na to web ? Je to zadarmo a mohli by se tam udělat pěkně i tabulky pro lepší přehlednost atd. Např. na www.kgb.cz nebo www.fbi.cz nabízí 40MB zdarma, což je určitě dostačující.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  14:23

« Re: TO DANULA

Docela si dost protirecis, jeden z vydobytku teto doby je smet mit vlastni nazor, a kdyz si myslim, ze nekdo dela chybu, tak mu to muzu rict. On si naproti tomu muze zase myslet uplne neco jinyho, napr. ze dela dobre. A ty me za to nemas co peskovat - to co tu predvadis ty to uz neni nazor, ale pedantske okrikovani. Jako komous neuvazuju a stovkama otestovanejch aut se nezastituju. Tak me prijde jestli neuvazujes jako komous ty. Ty vzdycky meli jednoho genialniho odbornika, kterej vedel vsechno nejlip a jeho nazor musel bejt ten jedinej spravnej - promin jenom parafrazuji.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.00  13:43

« TO DANULA

Fakt Tě nechci urážet, snažil jsem se do tohoto fóra nevměšovat... Případáš mi jako demagog kterej má klapky na očích a vidí jen to, co vidět chce. Řikát někomu s uraženou ješitností že udělal chybu když koupil Fabii, to mě dělá... Vzhledem k jadrnosti a plamenému nadšení pro Yarise ve Tvých příspěvcích mne napadá otázka: Neplatí Tě náhodou Toyota za lobbying tady na autu.cz? Jinak mi to opravdu nedává smysl. Ad King of the Road: Kinga znám osobně a je z branže. Myslím že v životě otestoval víc aut než ty znáš... Čistě jen tak na okraj, než začneš zpochybňovat něčí způsobilost diskutovat s Tebou o bombózním Yarisu kterej je dle mého fajn, ale je to JEN jedna z alternativ, zkus popřemýšlet o své způsobilosti nepřemejšlet jak komouš, jedním z výdobytků týhle doby je možnost volby, ještě že nám nevládneš ty, i když moc horší už to bejt asi fakt nemůže :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  12:34

Výborně chlapi, jen do toho. Téma se bude jmenovat TEST FABIA 1.4MPi x YARIS 1.0VVTi
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…