Pohon 4x4 u osobních aut

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  09:56

« Re: to Cokes

Pravda, každopádně ale např. E. Triner nechodí na MAGEO, nebo na Auto.cz, aby nám o tom tady mohl povyprávět... :-/.

A co se týče EVO a pře/nedotáčivost, možná je to konstrukcí diferenciálu ;-)... třeba jsi měl nějakou speciální verzi s Torsenem ;-)...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.01  09:24

No, pravda, Opocensky neni prave hvezda nasich rally a nevidel jsem ho nikdy jet dverma napred (myslen asi sideways). A kdyz uz jsme u toho, nikdy jsem nepochopil, jak je mozny, ze v rukou nasich soutezaku je EVO VI tak nedotacive, kdyz me prislo pretacive skoro az moc. Az na MS jsem zjistil, ze v CR jezdi proste asi jina Eva.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.01  16:43

:-)))...co bych se chlubil..., já jsem suše konstatoval. BTW kdo je tady šmudla, šmudlo ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.01  16:11

co se tady chlubis gloomem smudlo :))) dyt pri kazdy rallye boural :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.01  14:02

Co je citát (proto je to kurzívou, víš) tohohle maníka: [odkaz] [odkaz] myslím, že má dobré přepoklady tu zatáčku projet ;-)...
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.01  00:00

« to Cokes

Fakt dobry story. Uz se ti nekdy povedlo tu zatacku dverma napred nevychytat?To uz je pak v kilu asi paradni rana.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.01  01:05

« to alesk

clo je u nas 17%, takze i s dph to dela 42,74%,

mensi je na nove ci ojete vozy s puvodem z EU, coz ale evo neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.01  19:34

« Re: mam 4x4

Hmm, ale takhle s ní asi nejezdíš, že? :-):

"Ad moje supr zkratka z Ohrady pod Aquaclub: ...jezdim uz tam cely tyden, a kazdy rano se tesim na efektni prujezd te prvni leve styl Makinen ... dneska rano, jsem mel vice odvahy a poslal jsem to tam neco pres kilo, takze to bylo fakt dost efektni ...misak letici dverma napred a za nim obrovky prachovy mrak. No a vyhoupl jsem se na horizont a stali tam fizlove...
    ...tak rychlej uprk policajtu ze silnice jsem jeste nevidel , nestacili ani mavnout, a uz jsem v oblaku prachu zmizel ve stinu Jana Zizky ...mam ale takovej pocit, ze tohle asi hned tak nerozchodej.... :-)"

"... vcera jsem zase v noci letel po praze a asi kilometr pred barakem jsem dojel policajty a jelikoz sem mel dobrou naladu, predjel jsem je na prvni krizovatce zprava dverma napred, zatopil pod kotlem a ujel... po dojezdu domu ale nemuzu nikdy vypnout motor a chladim nez zhasne turbo, a tak sedim v aute asi dve minuty, kdyz tu nahle prijedou ti chlupaci... vylezli ven a hned kolik ze sem to jel .... tak povidam ze to ja ne, ze to pujcuji samicce a ta ze ted prijela, presedla do jinyho auta a ted uz je pryc .... :-) ... byli to ale naky mladi kluci a rikali ze takovy auto videj jezdit po praze a ze sni o tom se v tom svezt... tak sem zamachroval, rek jim ze tak trochu zavodim a ze kdyz mne nezavrou, tak ze je trochu povozim ....
    ...jako kazdej to kolem mista kde bydlim trochu znam, byla jedna rano a tak jsem si rekl, ze jim predvedu neco co jsem videl na Monte Carlu v televizi.... vysledkem byla divoka jizda po praze kdy rychlost jen vyjimecne klesla pod 140kmh, vsechny krizovatky dverma napred a plne cary na silnici se staly bezvyznamnymi ....
    ...asi po ctvrt hodine ostre jizdy jsem je dovezl v poradku pred sluzebni favo, ve kterem tipuju po celou dobu rvala vysilacka a volala je k nalehavemu pripadu .... sice se jim trochu trasli kolena, ale furt jen opakovali ze to byla jizda jejich zivota, podekovali, rekli ze kdybych mel nejaky problem s pokutami, ze se to pokusej osefovat ....
    ...tomu rikam tezka pohoda :-)
    "
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.01  19:01

« Bez nadpisu

Pokud to ještě stále je 4x4, tak se každou neděli modli, protože to je asi poslední.
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.01  08:55

« mam 4x4

Mám Calibra 4x4 turbo. Co vi na to? Je to moje první 4x4. Takže porovnání nemám. Ale moc se mi líbí. Na sněhu to je super. Lepší zážitek jsem zatím neměl.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.01  07:53

« Bez nadpisu

Panove!
    Kedy bolo Evo lacnejsie nez seriova GT? Preco by prave teraz radikalne zmenili predajnu politiku,kde je jasne, ze ani nova Impreza v EU nebude schopna ohrozit ich "takmer N-ko" a kazdy pretekar sa uz len koli servisu rozhodne pre nich?
    Potom je tu problem s remapingom na 98 benzin zo 100 v Japonsku, emiskami, LHD a to vsetko pridava na cene. Myslim si, ze to zase bude voz pre max. fanatikov a po roku Subaru zmeni svetla na nejake new edge, ako Ford a potom bude predajnejsie, krajsie a mozno aj zivsie /aspon 250Hp/
    Btw. pozreli ste si niekto www.ecotekplc.com a ich setric? Podla UK majitelov je uspora paliva od 11% vyssie na GT. Mam to objednane a o take 2 tyzdne budu prve vysledky /dufam/.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  18:39

« Re: EVO 7

alfa33: To se pleteš, kontejner do Rotterdamu a japonská cena vyjde určitě levněji, než za 1.7 melounu z Anglie. Nezapomeň ale, že obojí má volant na druhý straně.

AlesK: Co vím, tak Gloom byl kvůli Evu 6 v Hongkongu a (nevím to na stopro) měl jsem dojem, že cosi říkal o nějaké tamější firmě, která mu Evo 6 dodá s řízením na pravé straně. Nevím, lepší by bylo, když zabrowsíš na MAGEO do známeho auditku.
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.01  16:02

« Zajímavé články k WRC vozům

V poslední době se roztrh pytel se články popisujícími techniku WRC. Nedávno bylo v Auto-Motor-a-Sport (tuším č. 1/2001) zajímavý popis Peugeot 206 WRC a taky článek o klasice Audi Quattro Sport. Včera jsem zase koupil Automobil Revue (2/2001), kde je detailní popis Octavie WRC. Doporučuji ke koupi, spousta zajímavých technických detailů.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  13:19

těch 1.700,000 v anglii je lepší a reálnější.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  13:15

není to nějak málo za to auto.Mil je základ ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  11:25

Já jsem četl o 3 mil. Jenů, což je asi 960kKč. Gloom má ale asi na mysli exportní cenu a jestli je v Japonsku "DPH" 17 procent, tak to sedí :-)
    Navíc pokud by byli Japonci ochotní ho prodat s volantem na "normální" straně, tak se clem (10%?) a DPH, by to vyšlo na 1.1MKč, což je levnější než nová Impreza. Kdyby si tam pro něj Gloom jel, daj mi vědět, třeba by jsme dostali množstevní slevu :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  08:58

AlesK: Gloom psal, že v Japonsku by mělo přijít cca na 820 kKč (22 k$).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.01  07:56

Foto je aj na www.xcarz.sk su to zabery z Nurburgringu. EVO ma mat aj par veci navyse, ale to bude na webe az o tyzden -pozrite sa tam znovu. Cenu - no ked uz som zacal - tak aspon tu vam poviem Rallyart ju v UK bude ponukat za 30 000,-GBP. Takze zacnite setrit :))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  16:14

Já jsem hlavně zvědavej na cenu. Psal jsem k Denzelum email a hned dneska mi volali. Předpokládají, že by v Evropské verzi mělo být k dispozici asi za půl roku. Bude jich vyrobeno 11 tisíc kusů (EVO6 jen 2.500), a tak by snad nemusela být cena tak strašlivá. Slíbili mi, že jakmile ji budou znát, zašlou mi email.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.01  13:32

« Bez nadpisu

Konecne alespon neco ke cteni - dik a sorry. Torsen tam fakticky neni. Evo 7 vypada dobre - uvidime realitu. Trochu mam obavy, ze ten dlouhy rozvor povede ke ztratam v serpentinach. Na rychly sotoline to ale zase bude plus. Nechame se prekvapit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…