Pohon 4x4 u osobních aut
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Ford Mondeo
Nezalezi na tom synku, jak dlouho tu popelnici mas, ale kolik ujedes rocne .... a k cemu to taky pouzivas. Ja za tim vlacim podvalnik , a to mi nerikej, Subaru by slo * najisto - kamos tak odepsal jedno krasne legacy ( ale vyuzil to, deti z toho maj prolezacku na zahrade ) ...ha ha ha. -
Co se tyka Mr.Bedouina: kamos se ted ze statu vratil a za poslednich 5 let jezdil vsechno mozny, jenom Ford se sral nejmin.
Pro Magica: Nikdo tady nemluvi o ojetinach z 25 kolene ale na druhou stranu ani o novych autech koupenych v Cechach!!! To Mondeo jsem koupil nove v Nemecku vymenou za ctyrkolku Sierru combi, se kterou jsem najel 250.000 bez nejakych velkych pruseru.
Auto samozrejme pojistit muzes, ale buh s tebou, kdyz se dostavi skodna udalost v zahranici. Ve Francii do mne vjel nakej * a i kdyz by pojistka mela kryt vylohy i venku, tak jsem na tom projel 30.000,- At zije Kooperativa. -
Vzpamatuj se! Žiju tři roky v USA. Fordy nebrat. To jsou strašný šumky. Kdo tady měl forda, staršího, kazilo se úplně všechno. Taky jsem se spálil na předchůdci evropského Mondea, Ford Tempo, nyní Contour. Do 10 let se tam musí snad vyměnit celý auto. Fuj, hanba jim. Na trhu jsou Fordy nejlevnější ojetiny. Jinak co jsem tak vysondoval, z normálních US aut si lidi nejvíc chválí Buick. Kolegové z práce jezdí 30 let starými Buicky a moc si nestěžují. Největší šumky = Ford, Chevy a Chrysler. Japonec a Němec to tady bije nehorázně. Bohatší amíci vůbec nemají US auta. Byla tady aféra s pneu Firestone, které používal hlavně ford na svoje SUV a v hodně případů jak ta pneu odešla, tak se Ford převrátil na střechu a dost lidí na to doplatilo. Spousta lidí se teď s Firestone a Fordem soudí. Mluvčí Fordu prohlásil, že to bylo rychlou a riskantní jízdou. To je ale Vůl. Při tom počtu policajtů tady, na každým kroku, bych chtěl vidět normální ženský od děcek, který ty auta nejčastěji používají, jak jede riskantně a rychle. Kolikrát jsem se za nima ploužil. Poláci mají rčení: Ford-chuja worth. Znamená nestojí za nic.
-
Jo ty díly na Subaru, to jsou pálky, ale když měníš brzdové destičky jednou za 75000 km, tak to docela jde. Co se mění jiného (mimo oleje a gumiček do stěračů) nevím. Za 4,5 roku provozu jsem nic jiného neměnil. A auto (Subaru) je myslím nutný mít pojištěný. Teda pokud člověk nemá nějakou rachotinu z páté ruky. Ale jinak ať žije i ford. Před tím 1. Májem mám nějakou budovatelskou náladu.... hi hi -
Cokesi, omlovam se za pozdni reakci zpusobenou nemoznosti se dostat k Netu. Opakuju s klidnym srdcem : japonske kreatury. Subaru je bomba stroj, ale jenom prvni tri roky, pak to muzes odpiskat. Sam jsem mel Legacy a kdyz dojde na nakup dilu, tak abys tezil ropu.... -
« http://pneu.web3.cz
! PNEU-KATALOG ! AKTUALIZACE !
nový web-design, testy-12 letních pneu z časopisu AUTO TIP, přibyly další odkazy u jednotlivých pneu na testy (včetně nápovědy s umístěním), u některých pneu jsou i podrobné firemní popisy - obrázky (odkazy na ně najdete ve stručném popisu pneu), zprovozněna další rubrika - odkazy (včetně firem, které poskytují slevy apod.
web je jeste castecne ve vystavbe (tydenni update), proto nejsou dosud jeste funkcni vsechny odkazy - budete-li mit jakekoliv pripominky nebo doplnující udaje, rad uvitam vase rady a pokusim se vse co nejrychleji doplnit (dcs@mail.cz) -
« Ford Mondeo
Dobří lidé, kdo by sháněl čtyřkolku Mondeo, jsem k dispozici. Jedná se o dovoz, ale auto nebylo bourané a má málo najeto - 40 tkm. K pohonu slouží 2.0 Zetec, tažné na 1800kg samozřejmostí. Vzkaz všem milovníkům japonských karikatur auta: takhle vypadá čtyrkolka !!! tel:0737 - 731857 nebo majlujte na radim@sl.inext.cz -
"-- skrytý --" 26.03.01 15:54
« Re: Subaru vs. Torsen
Bol to stary, 2,0 tusim 150Hp. U Micanka sme sa bavili o gumach. Na lad ti naozaj pomozu jedine spikes, ale citi aj milionlamelove pneu. Uzke maju vyhodu v tom, ze sa prehrabu aj dole a "chytia" sa. V tazkom blate a hlbokom snehu by sa asi nedohrabali :) -
to 555: Jaký to je vlastně konkrétně Passat 4motion, co mu tak hezky ujíždíš - tj. jaký má motor?
Jinak ty gumy, respektive vliv šířky gum na jízdu v zimě bychom měli ještě časem probrat - je to zajímavé téma. Ač jsem uživatel hodně úzkých gum (175 mm při váze auta 1200 kg), tak bych to neviděl tak, že jsou v zimních podmínkách (sníh, led, břečka) vždy lepší. Ve většině případů ano, ale vždy asi ne (?). -
"-- skrytý --" 19.03.01 13:57
Impreza=1270kg. Oprav ma ak sa mylim. Nie je to tak, ze lahsi voz skor pretoci kolesa a tym straca aj akceleraciu. Zanedbajme detaily, oba vozy maju v danych podmienkach prebytok vykonu v celom rozsahu otacok. Ja jazdim na 205/50/R16, passat tiez na min. 195-ach a z hladiska snehu je potom este vo vyhode, lahsie sa prehrabe na pevny podklad a "chyti" . Pozri sa na akych ziletkach jazdia snezne rally.