Pohon 4x4 u osobních aut
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« to Petr
Petre, me si muzes tipovat na koho chces. Je mi to opravdu jedno.Je mi te opravdu lito. Radeji uz drz pusu. S tim homologovanym pekacem spis jezdis ty, ne? Nevlastnim totiz tu nejubozejsi a nejvycukanejsi octavku u nas. Stejne sis ji rozhasil ty, tema svejma debilnima radama, co tady pises. -
« to VPetr ml.
Ano. Vím.
Do ničeho menšího než ARL + čip od ATX bych nešel. A kolik stojí? To si zjisti sám. Stejně nemáš co dělat. ;o)
BTW, co Tvá vadná oktávka? Už jsi poslal Michalovi plnou moc, aby mohla být reklamace zdárně dokončena? On se velmi těší, až Tě znovu spatří. ;o) -
« Re: to Huf TDI PD
Asi jsi chtěl napsat, že u Fabky TDI TD to tak zatím je. Budiž, tvůj business. U Octavie 81kW vím o 2 kódech a u 1.8T 110kW o 4 kódech motoru, ne že bych to nějak detailněji studoval.
Ty si dej TDI PD 110kW, nic menšího. Chystáš se přec na upgrade, ne? Kolik takový TDI PD 110kW stojí? To by přece mohlo být dost zajímavé. -
« Re: to Flavio
Nutno dodat, že jeden výkonnostní druh motoru podle tebe (např. řada TDI 81kW apod.) se dělá v různých provedeních - ve více kódech motoru (konkrétně AFD, AHF a kupa dalších, jen pro kategorii 81kW). Tak jak jsi to podal ty, tak by to mohlo vypadat, že co výkonová třída, to jeden typ motoru - ale chyba lávky. -
« Re: Re:
Ty Stavrosi tebe tipuji na majitele nejakeho ... pekace, ktery ma vsechno jenom ne to co ma dle TP homologovano? Tak ja hosi nevim, zkusime napsat do pojistovny a do skodovky, ono totiz az nekoho zabijes a rozflakas, tak pojistovne bude celkem fuk, ze pujdes jinam, jen kdyz nebude muset plnit. Pojistovna pred skodni udalosti nema uzivateli co rikat, ale pokud jsi treba pozil alkoholicky napoj, byt by to bylo 0.1 promile, tak asi take dostanes houby. -
« Re:
to Petr: uz jsem ti parkrat radil v dobrem. aby si mlcel a nepsal takovy sem takovy idiotsky stupidity. Nikdo ti nemuze za to, ze sis rozvrtal tu svoji skodovku, tak neotravuj. Mimochodem co resis porad s tema gumama a rozmerem, nikdy jsem neslysel o tom, ze by pojiostovna cokoliv rikala na rozmer pneu, natoz lustila neco z TP. Jednou by mi neco zkusili rict neco na rozmer pneu a celou firmu bych prevedl k pojistovne jine. Takze oni za kazdou cenu nebudou drit z lidi posledni korunu. -
« Bez nadpisu
Kód motoru ARL ATD atd. je zpravidla vyražen vedle čísla motoru a napsán v TP, tak abych to nepoznal kdybych chtěl, to bych musel být asi tak nadaný, jako ten chlap na STK, ten si zřejmě nevšimne ani tvých neschválených pneu; přeju ti, abys nikoho v tom autě nezmrzačil, pak bys měl jít asi sedět. -
« Re: to Huf
No když tomu tak světoborně rozumíš, já tu nemlžím, jen si představuji, jak to je když ty taktně mlčíš, to jsi se ani nepochlubil grafem, možná jsi k udání svého výkonu použil nereálnou brzdu (pokud jsi jen neuvěřil tonerovi a nesečetl KN kit +5ps a čip+35ps apod.), jako mají u RICAMBI - TDI 81kW jim totiž vychází nárust o více než 41 kW - opravdu zajímavé (tedy, pokud se o to někdo zajímá).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!