Pohon 4x4 u osobních aut

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

13.02.03  11:55

« diff

to magic: to že se mi točí obě kola, oceňuju docela často, jen nevím co znamená ZF a jak to vlastně celý vypadá a funguje. Taky jakou to má výdrž. Jestli se to musí třeba měnit po určitejch kilometrech. Moje auto má 166000km a stále to funguje perfektně.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.03  09:37

« Re: diff

A jak to dostanu do Imprezy? Jeko trosku zmacknu osekam, namodeluju uchyceni poloos, trosku si pohraju s prevodem.........
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.03  09:30

« Re: diff

Na 75 je suprovej kulickovej 35% ZF a jestli chces, klidne ti jeste jeden nadelim. Na TS to clovek tak neoceni, ale na V6 nebo Turbu je to lahudka. Jinak ten snekac z Lancie opravdu neni problem sehnat na vrakaci do 3 litru. Jen je nutny dat pozor, jsou 2 a lisi se stoupanim sroubovice. Ten "jedovatej" z Delty Integrale poznas podle toho, ze nema zadnou zasouvaci vidlicku pro zablokovani, jako ten "bezzubej" v Dedre Integrale (94->)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.03  08:09

« Quaife

Vubec se divim proc Skoda tuneri investujou do spousty * a staci jim auto s jednim pohanenym kolem. Dyt by to nejaka uzavera nebo jinej dif to auto posunul mezi auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.03  08:06

« Re: Predni ATB diff.

Mimochodem to moje nove STi 3 ma kolem diferaku silnejsi viscospojky nez klasicky GT
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.03  08:05

No on ten quaife nema vubec zadnou svornost.... Proste jen rozdeluje silu podle zatizeni.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  07:38

« to pikachu

Pochop. Koupil auto, které mu teď strašně cuká. Má zmetka. Bude mu muset ještě dlouho vydržet... To nasere. Sice bych to neřešil jako hlupák, ale v prapodstatě Petra lituju.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  07:29

« to pikachu

On je nemocný. Časem možná chcípne a bude pokoj ;o)

Já už to po něm ani nečtu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  06:36

« Re: to Zadrobílek mladší

Jak tento příspěk souvisí s tématem Pohon 4 x 4 u osobních aut, Petře?!? Hele, fakt už ty rubriky nezasírej, člověka to po ránu málem odradí číst.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  02:55

« Re: to Zadrobílek mladší

Dobre, cim dal lepsi, par inteligentu se projevilo, Stavros maxim a spol. Skoda, ze se nepochlubili, jake vraky maji oni :-) Ale na to sou moc srabici a zmuzou se jen na osobni utoky :-*

Nejvyssi Hufnagel, ten vsechno vi, vsechno zna, a jednou si dost tezce nabije :-)

To vis ze ano, ja se take velmi tesim, az pana podnikatele Nade, co dela zivnost 10! let a nema ani blbej pronajatej kanclik spatrim, problem je jednak kde ho spatrit, a druhak mu nechci prilis pusobiti problemy, tak jsem se asi 1000x jej pokousel zkontaktovat s navrhy oprav, bezvysledne.

Plnou moc ma od cca zari ty jeden vsevede Zadrobilkuj, co si s Michalem telefonujes desitky hodin. Utikej mu honem zavolat (si tvuj tata dava telefony do nakladu a ty neplatis ani korunu vid?), jestli je to pravda, ze ma plnou moc od zari a schovava se prede mnou.

Jo Hufiku dej si cip ad ATX, on ti na nej da tu slevu (nebude muset nic platit Kerscherovi, tak trochu podraz na Kerschera), jeho nakupni ceny jsou asi 30% cen co ma na webu (z dobrych zdroju).

Takze uz nechces prodavat ale upgradovat motor? Tak to u ATX jiste nebude, ten mi nezvlad ani KN filtr a klimatizaci (tempomat uz vubec nebo ho nemel, uz evim), jeste tak motor! Ale ten sehnat novy a corovany, to bude asi potiz, vid?

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.03  22:17

Osobně si pořád nemyslím, že je to zrovna nejlepší nápad dávat dopředu "jakotorsen". Zvlášť, když to na 4kolce bude jediný svorný diferenciál - mám dojem, že Impreza má uprostřed a vzadu kolem diferenciálu viskospojky, že?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  21:16

« to rbaron

To se bohužel nesmí. :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.03  20:45

Ja si taky myslim ze to bude O.K. Nabizej i pro Skodovky a hodne jinejch aut (furt lepsi investice nez priblblej cip)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.03  20:44

Je to z Anglie a ta firma dodava i zavodakum na okruhy. atb je varianta torsenu bez uzavery co rozdeluje tocivy moment podle odporu kol. Tam kde je vetsi prilnavost, tam posle vic kroutaku. Konec bude vsem pridanim do zatacky a cestovanim predku po tecne ven. Stalo to vcetne postovnyho a cla kolem 30k.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  20:39

« Re: to STAVROS a imaxim

HUF: Petr je jeden z těch lidí, kteří Ti tak dlouho a vtíravě omílají jasné voloviny stále dokola do ucha, až Tě to nasere, otočíš se a rozstřelíš mu rypák.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  20:37

to hrubágo: Vzhledem k tomu, jak všichni recenzenti pějí ódy na přední Quaife u nejrychlejšího sériového předohrabního Focusu RS a dokonce se nestydí přirovnávat jeho zábavnost ke čtyřkolkám, si nemyslím, že jsi udělal zas až takovou blbost :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.03  16:48

« diff

Jsou někde na netu informace o diferenciálech ( provedení, systémy, atd)? Potřeboval bych si zjistit něco o své 75ce.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  12:47

Magic..jestli se nutně potřebuješ zbavit samosvoru,tak se hlásim:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.03  11:52

Clovece, ty jsi uplny hazarder!!! Takhle na blint neco objednat z netu a jeste z USA!!! No to hlavne potom nesetri zkusenostma, rad si te vychutnam! Jestli jsem to dobre pochopil, tak je to normalni snek, no ten jsem ti mohl prodat taky (mozna venovat do dobrych rukou), Delta ho ma standard vzadu a je fakt, ze je vecnej. A to se s tema autakama otacim zasadne na fleku pod plynem (i na suchym asfaltu). Vali se mi v garazi, diky nulovy poruchovosti je bezcennej a na vrakaci se celej ten zadni hlinikovej kus prodava kolem 2-3.000,- Kc. Co za nej chteji?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.03  17:22

« Predni ATB diff.

Tak jsem si udelal radost a pred peti minutama objednal a zaplatil predni ATB diferencial do me Imprezy. Uz se tesim az to namontuju a nepoznam zadne zlepseni..... :-)
    Pro zajemce www.quaife.co.uk
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…