Pohon 4x4 u osobních aut
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 13.02.03 09:30
« Re: diff
Na 75 je suprovej kulickovej 35% ZF a jestli chces, klidne ti jeste jeden nadelim. Na TS to clovek tak neoceni, ale na V6 nebo Turbu je to lahudka. Jinak ten snekac z Lancie opravdu neni problem sehnat na vrakaci do 3 litru. Jen je nutny dat pozor, jsou 2 a lisi se stoupanim sroubovice. Ten "jedovatej" z Delty Integrale poznas podle toho, ze nema zadnou zasouvaci vidlicku pro zablokovani, jako ten "bezzubej" v Dedre Integrale (94->) -
« Re: to Zadrobílek mladší
Dobre, cim dal lepsi, par inteligentu se projevilo, Stavros maxim a spol. Skoda, ze se nepochlubili, jake vraky maji oni :-) Ale na to sou moc srabici a zmuzou se jen na osobni utoky :-*
Nejvyssi Hufnagel, ten vsechno vi, vsechno zna, a jednou si dost tezce nabije :-)
To vis ze ano, ja se take velmi tesim, az pana podnikatele Nade, co dela zivnost 10! let a nema ani blbej pronajatej kanclik spatrim, problem je jednak kde ho spatrit, a druhak mu nechci prilis pusobiti problemy, tak jsem se asi 1000x jej pokousel zkontaktovat s navrhy oprav, bezvysledne.
Plnou moc ma od cca zari ty jeden vsevede Zadrobilkuj, co si s Michalem telefonujes desitky hodin. Utikej mu honem zavolat (si tvuj tata dava telefony do nakladu a ty neplatis ani korunu vid?), jestli je to pravda, ze ma plnou moc od zari a schovava se prede mnou.
Jo Hufiku dej si cip ad ATX, on ti na nej da tu slevu (nebude muset nic platit Kerscherovi, tak trochu podraz na Kerschera), jeho nakupni ceny jsou asi 30% cen co ma na webu (z dobrych zdroju).
Takze uz nechces prodavat ale upgradovat motor? Tak to u ATX jiste nebude, ten mi nezvlad ani KN filtr a klimatizaci (tempomat uz vubec nebo ho nemel, uz evim), jeste tak motor! Ale ten sehnat novy a corovany, to bude asi potiz, vid? -
"-- skrytý --" 12.02.03 20:44
« Re: Predni ATB diff.
Je to z Anglie a ta firma dodava i zavodakum na okruhy. atb je varianta torsenu bez uzavery co rozdeluje tocivy moment podle odporu kol. Tam kde je vetsi prilnavost, tam posle vic kroutaku. Konec bude vsem pridanim do zatacky a cestovanim predku po tecne ven. Stalo to vcetne postovnyho a cla kolem 30k. -
to hrubágo: Vzhledem k tomu, jak všichni recenzenti pějí ódy na přední Quaife u nejrychlejšího sériového předohrabního Focusu RS a dokonce se nestydí přirovnávat jeho zábavnost ke čtyřkolkám, si nemyslím, že jsi udělal zas až takovou blbost :o))) -
"-- skrytý --" 12.02.03 11:52
Clovece, ty jsi uplny hazarder!!! Takhle na blint neco objednat z netu a jeste z USA!!! No to hlavne potom nesetri zkusenostma, rad si te vychutnam! Jestli jsem to dobre pochopil, tak je to normalni snek, no ten jsem ti mohl prodat taky (mozna venovat do dobrych rukou), Delta ho ma standard vzadu a je fakt, ze je vecnej. A to se s tema autakama otacim zasadne na fleku pod plynem (i na suchym asfaltu). Vali se mi v garazi, diky nulovy poruchovosti je bezcennej a na vrakaci se celej ten zadni hlinikovej kus prodava kolem 2-3.000,- Kc. Co za nej chteji?