autocross
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« for MOT
Driv me tam tahal otec, dneska uz tam chodim sam.
Nemam nikoho, komu bych zvlast fandil, ale ty dva si vsichni nejvic pamatuje z junioru, protoze se spolu nejvic prali o prvni dve mista. Pamatuju si Redhost, stali jsme s tatou u trati, vedle nas byl
Hrdinka a kdyz ti dva jeli finale tak jsme vsichni jenom kroutili hlavou a rikali si, ze to jsou magori. Oni treba najeli na skok zaroven a smykem, nebotak nejak, tomuhle ja moc nerozumim, a pak leteli vzduchem predkama aut proti sobe.
Faktem ale je, ze jak prestoupili do velkejch tak tomu byl konec. -
« Re: autokrosari=sebevrazi
Neni to s nima az tak hrozne, nesedaji do auta s tim, ze se zabijou, hlavne jde asi o to, ze kdyz se stuknou dva vepredu, tak na takovem povrchu uz to ostatni neubrzdi a tezko se i vyhnou. Velka havarka byla letos i v Sedlcanech meze 3500kama, tam se za horizontem prevratilo auto na bok a poradatele nezastavily zavod, stal sem kousek od toho, Hosek do nej pak vletel a ani nestihl zareagovat, pak nastala mela, podle mne to byla chyba poradatelu, ktery namisto zastaveni jizdy jenom laksne mavali zlutou vlajkou. Hosek je potom malem roztrhal, protoze pekne znicil auto a mohl se seredne zranit (a nejen on) -
« autokrosari=sebevrazi
Ja jsem byl letos na zavodech ve Velkem Mezirici,
bydlim v Trebici a to je docela kousek. Ti zavodnici jsou blazni, byla tam brutalni havarka v
tech slabsich buginach, asi ctyri nebo pet aut naskladanych na sobe. Jestli je to tak vsude, je to pekna podivana. -
« Re: jedno k druhemu
Vwkubi, je videt, ze do se o autokros zajimas. Jestli fandis Hanakovi, tak mrkni na www.volny.cz/lhracing - stranky celkem v pohode. Jeste jsem nasel Fejfarovy a Bartosovy stranky (pod www.autokros.cz), nevis, jestli existuji na ceskem netu jeste nejake stranky venovane autokrosu. -
« Re: jedno k druhemu
Da se rict, ze mas ve vsem pravdu, jenom bych se chtel aspon trosicku zastat Dohodila, protoze jeho letosni umisteni nebylo ovlivneno jenom jeho chybami. V par zavodech ho zastavila technicka zavada. A treba ve Velkem Mezirici dokazal zvitezit zpusobem start-cil. Ani Fejfar si s nim nevedel rady. Pokud se jim na pristi rok podari vychytat vsechny chyby, ktere jejich auto ma a pokud se i jezdec zklidni, bude s nim mit vetsina souperu velke problemy. -
« Vitam vas........
Vitam vas u nove vznikleho tematu. Zalozil jsem je spolu se svymi prateli, protoze nas trosku mrzi neprilis velka popularita autocrossu.
Jsem rad, ze se zde objevily prvni prispevky, doufam, ze jich bude vic a vic. Jak jsem si vsiml, mame tu i prispevek od opravdoveho znalce
( ja do autocrossu taky trochu vidim, tak to poznam :-) ) -
« jedno k druhemu
Ja si myslim, ze je to jedno k druhemu. Fejfar uz ma spoustu zkusenosti a taky za nim stoji silni sponzori. O tom, ze ma jedno z nejlepsich aut neni pochyb. Na druhe strane je v autocrossu spousta dalsich, kteri maji vyborne auto, ale ruce na.....
A pak je tam urcite ta treti skupina, ktera by mela na vic, jen mit lepsi zazemi. Ja jsem se byl letos podivat na asi 4 zavody v Cechach a takhle nejak to vidim. Libi se mi Dohodilovo auto, to je brko jako hrom, ale on s tim lita z rohu do rohu a evidentne to nestiha. Kalensky mel letos peknou smulu. Taky se mi libi, ze Hanak konecne porazil Osicku, ti se mlatili uz v malejch (juniorech).