Auto (ojetina) do 150.000

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

01.01.01  02:10

« XM

No, já jsem shanel auto, prosel jsem moc znacek, a nakonec jsem vybiral mezi Audi 80, Citroen XM, F Croma a Renault 25. Nakonec jsem sehnal za super peníze XM r.90 v superstavu se servisni knizkou dovoz SRN, a jsem ten nejspokojenejsi clovek na svete. Je to trilitr v maximalce, spotreba mesto do 10,5, dalnice do 7,5 pri slusne jizde, komfort asi nejlepsi ze vseho, co jsem kdy mel (mel jsem 17 aut). Lexx
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  08:01

« Re: A co colt?

Colta nebrat! Jeden znamej ho koupil a ted breci, ze na to nesezene nahradni dily, a kdyz uz sezene, tak jsou predrazeny.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.00  12:05

Konecne dobrej napad v tyhle rubrice. Opel je podle mne jedna z nejhorsich znacek na teto planete, zvlaste pak Corsa je nepovedenec na devatou. U Misaka bacha na rez a na brzdy, jinak nebyvaj problemy (obcas tranzistorek nebo nejakej jinej kontaktik). Doporucuji i toho Swifta nebo Punto, kdyz ma clovek kliku, tak i treba Fiestu.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.00  08:17

tezko rict.
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.00  00:00

« A co colt?

Co si myslite o mitsubishi colt. Libi se mi hlavne model r.88-92. Da se sehnat i kolem 50tKc. Je sice nenapadne,ale spolehlive.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  10:45

« Re: Polo

Pěkná cena to určitě je, navíc první majitel. TAky je to v podstatě vyvolávací cena, kdo napíše, že chce kontakt, má šanci na autíčko.........
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  08:48

« Re: Polo

myslim, ze to je pekna cena
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.00  13:05

« Polo

Zapomněl jsem : základní cena 120 tis., ale určitě dostanu víc, nebo ne?
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.00  13:01

« VW Polo 1,4, 5 dv., r.v 1995, 120.000 km

Prodám koncem dubna tohle auto, a protože všichni víme, jak nás bazary češou, zkouším ho prodat přímo. TAkže má-li někdo zájem, ať odepíše. Vyhraje vyšší nabídka. S autem je možno se seznámit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.00  17:33

« Re: Corsa vs. Swift

V Praze to opravdu s ničím jiným nejde. Optimální bych však viděl přeci jenom Vitaru, nebo něco v tom stylu. Sedíš vejš, je to uzoučký, nějakej ten rigol tomu nevadí. Pokud na tom máš poctivý balony s plným profilem, jedeš si jak v peřince. Já vím, do 150 asi těžko.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.00  08:00

« Re: P106

Já zase znám P309D, firemního, který má už najeto 700 000 km a je OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.00  15:52

Já zrovna malý auta neberu jako hračky. Osobně jezdím na 90% v centru Prahy a než abych si léčil komplexy s pětimetrovým sedanem, tak jedu fakt radši v malém hatchbacku.
    Pro lidi, co jezděj často dálky to moc není, ale do centra maj malý auta podle mého názoru definitivně smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.00  15:36

Já nemám k pažoutům moc důvěru. Známej měl 106 a furt se mu na tom něco sralo. To samý jsem slyšel o Citroenech a Renaultech ... no prostě do francouzskýho auta bych asi nešel.
    I když na druhou stranu já mám filcku a ta se na to, že je teprve rok stará a nalítal jsem na ní teprve 45.000 sere taky docela schopně...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  22:45

Nechcete nechat hračky raději dětem?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  20:53

Tusim, ze do 5l/100km by ses ve meste s tou Corsou mohl vlizt.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  15:02

za chvili budete u felicie.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  14:39

když P106 tak možná i Saxo... ?
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.00  13:41

« P106

Jako dalsi moznost by mohl byt Peugeot 106. Mam ho (1124 ccm)od cervna 2000 a jsem s nim spokojen. Ocekaval jsem spotrebu lehce nad 5l, skutecnost je okolo 6l. Jizda je ovsem perfektni, taham s nim i prives. Parametry r.94, najteo 90000, elktrony, autoradio - koupeno za 115KKc.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  07:10

možná je Swift neprávem opomíjen, Opelova reklama je fakt mohutná
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  15:59

A kolik benzinu si ta litrová Corsa po městě vezme? Pořád nevím, jestli provoz te 1.7D nevyjde vzhledem ke spotřebě a přepočtu benzín-nafta levnějc. Já měl před časem 1.7D jako služebák a jezdila docela slušně (ten větší krouťák je znát) za celkem málo nafty.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…