Auto (ojetina) do 150.000
« XM
No, já jsem shanel auto, prosel jsem moc znacek, a nakonec jsem vybiral mezi Audi 80, Citroen XM, F Croma a Renault 25. Nakonec jsem sehnal za super peníze XM r.90 v superstavu se servisni knizkou dovoz SRN, a jsem ten nejspokojenejsi clovek na svete. Je to trilitr v maximalce, spotreba mesto do 10,5, dalnice do 7,5 pri slusne jizde, komfort asi nejlepsi ze vseho, co jsem kdy mel (mel jsem 17 aut). Lexx -
"-- skrytý --" 21.12.00 12:05
« Re: A co colt?
Konecne dobrej napad v tyhle rubrice. Opel je podle mne jedna z nejhorsich znacek na teto planete, zvlaste pak Corsa je nepovedenec na devatou. U Misaka bacha na rez a na brzdy, jinak nebyvaj problemy (obcas tranzistorek nebo nejakej jinej kontaktik). Doporucuji i toho Swifta nebo Punto, kdyz ma clovek kliku, tak i treba Fiestu. -
« Re: Corsa vs. Swift
V Praze to opravdu s ničím jiným nejde. Optimální bych však viděl přeci jenom Vitaru, nebo něco v tom stylu. Sedíš vejš, je to uzoučký, nějakej ten rigol tomu nevadí. Pokud na tom máš poctivý balony s plným profilem, jedeš si jak v peřince. Já vím, do 150 asi těžko. -
« Re: Corsa vs. Swift
Já zrovna malý auta neberu jako hračky. Osobně jezdím na 90% v centru Prahy a než abych si léčil komplexy s pětimetrovým sedanem, tak jedu fakt radši v malém hatchbacku.
Pro lidi, co jezděj často dálky to moc není, ale do centra maj malý auta podle mého názoru definitivně smysl. -
« Re: P106
Já nemám k pažoutům moc důvěru. Známej měl 106 a furt se mu na tom něco sralo. To samý jsem slyšel o Citroenech a Renaultech ... no prostě do francouzskýho auta bych asi nešel.
I když na druhou stranu já mám filcku a ta se na to, že je teprve rok stará a nalítal jsem na ní teprve 45.000 sere taky docela schopně...
« P106
Jako dalsi moznost by mohl byt Peugeot 106. Mam ho (1124 ccm)od cervna 2000 a jsem s nim spokojen. Ocekaval jsem spotrebu lehce nad 5l, skutecnost je okolo 6l. Jizda je ovsem perfektni, taham s nim i prives. Parametry r.94, najteo 90000, elktrony, autoradio - koupeno za 115KKc. -
« Re: Corsa vs. Swift
A kolik benzinu si ta litrová Corsa po městě vezme? Pořád nevím, jestli provoz te 1.7D nevyjde vzhledem ke spotřebě a přepočtu benzín-nafta levnějc. Já měl před časem 1.7D jako služebák a jezdila docela slušně (ten větší krouťák je znát) za celkem málo nafty.